Şimdi Ara

Polypad 7408 7' 8GB IPS Android 4.1 Amlogic 8726-MX 1.5 Ghz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
6.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mkv denemedim dediğim gibi deneyip burada paylaşıcağım varsa eğer sorun bende yaşarsam çözümünü buluruz inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

arkadaşlar merhaba,
    7408 aldım bugün teknosadan, çocuk angry birds oynasın diye.
    7408'le ilgili pek yazı göremedim. 299'a aldım ben.
    internet bağlantısının hızlı olduğunu okuyunca sevindim, belki ben de kendime alırım bitane.

quote:

hangi il, şube teknosadan aldınız sitesinde 389 tl gözüküyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ers10 -- 22 Ocak 2013; 23:15:54 >
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: zafermavi

bende hafta sonu teknosandan 299 tl ye aldım gayet hızlı bi alet ama pili 3000 mah, pil biraz daha yüksek olsaymış güzel olurmuş, oyunlarda hiç bir problemi yok donmadan nfs mostwanted ı oynayabiliyorum.

quote:

• haftasonu turuncu indirimden anakara antares teknosa mağzasından aldım
  • Cihazı kullanan arkadaşlar pilin kaç saat gittiğini yazabilir mi?mesela sadece film izleyerek kaç saat şarjı gidiyor?
    ben de biraz önce teknosa da 299tl ye gördüm,şimdi kullanıcı yorumları önemli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPERMAN

mkv denemedim dediğim gibi deneyip burada paylaşıcağım varsa eğer sorun bende yaşarsam çözümünü buluruz inşallah

@SUPERMAN deneme şansı buldun mu mkv yi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup_b

quote:

Orijinalden alıntı: SUPERMAN

mkv denemedim dediğim gibi deneyip burada paylaşıcağım varsa eğer sorun bende yaşarsam çözümünü buluruz inşallah

@SUPERMAN deneme şansı buldun mu mkv yi?

yarın deneyip bilgi vericem
  • Cihazi nasil root yapacagiz bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Checksum

Cihazi nasil root yapacagiz bilen var mi?

d708e göre 100 tl daha pahalı ne dersiniz bu kadar fiyat farkı vermeye gerek varmı tek farkı ips ekran olması.

birde ekran kartı dual değil sanırım ekran kartının dual olduğunu belirtmemişler sitesinde.

polypad servis ile ilgili çok sayıda şikayet var. hemde 100 tl daha pahalı hemde ekran kartı dual mi tek mi belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 2 Şubat 2013; 23:37:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Cihazi nasil root yapacagiz bilen var mi?

d708e göre 100 tl daha pahalı ne dersiniz bu kadar fiyat farkı vermeye gerek varmı tek farkı ips ekran olması.

birde ekran kartı dual değil sanırım ekran kartının dual olduğunu belirtmemişler sitesinde.

polypad servis ile ilgili çok sayıda şikayet var. hemde 100 tl daha pahalı hemde ekran kartı dual mi tek mi belli değil.

Cihaz Dual Mali 400 var. Kutusundada yaziyor

• markette ve chrome da kaydirma yaparken kasiyor cihaz sizdede var mi boyle bir sorun?

• bende bugün aldım çoçuk için teknosadan
  • @selmand ips ekran çok iyi birşey eğer inceleme imkanın varsa bi mağzada incele derim.
    @Checksum chrome bendede sorunlu herhangi bir sayfa açıyorum ve kendiliğinden kapanıyor. Kendi orjinal tarayıcısı ile bence çok başarılıwww.donanimhaber.com pc versiyonunda çok rahat geziniyorum

bana sanki şarj ı az gidiyor gibi geldi ve daha öncede söylediğim gibi mkv de ses sorunum var daha doğrusu mkv de genelse ses codec olarak ac3 kullanıyor bu codec de sıkıntı var mp3 olarak filmi tekrar riplediğimde sıkıntı ortadan kalkıyor, fakat her seferinde bu işlemi yapmak hammallık olur.

polypad servis banada ilgisiz gibi geldihttp://herpa.kayako.com da sistem yapmışlar, 15 gün önce yazdığım soruna hala bi cevap yok...

• quote:

@selmand ips ekran çok iyi birşey eğer inceleme imkanın varsa bi mağzada incele derim.
    @Checksum chrome bendede sorunlu herhangi bir sayfa açıyorum ve kendiliğinden kapanıyor. Kendi orjinal tarayıcısı ile bence çok başarılıwww.donanimhaber.com pc versiyonunda çok rahat geziniyorum

bana sanki şarj ı az gidiyor gibi geldi ve daha öncede söylediğim gibi mkv de ses sorunum var daha doğrusu mkv de genelse ses codec olarak ac3 kullanıyor bu codec de sıkıntı var mp3 olarak filmi tekrar riplediğimde sıkıntı ortadan kalkıyor, fakat her seferinde bu işlemi yapmak hammallık olur.

polypad servis banada ilgisiz gibi geldihttp://herpa.kayako.com da sistem yapmışlar, 15 gün önce yazdığım soruna hala bi cevap yok...

evet kendi tarayıcısı oldukça başarılı. mkv sorunu icin mx + arm7 codec paketini veya vlcyi denedin mi? ve ekran koruyucusu almak istiyorum ne oneririrsin?

• quote:

quote:

@selmand ips ekran çok iyi birşey eğer inceleme imkanın varsa bi mağzada incele derim.

evet kendi tarayıcısı oldukça başarılı. mkv sorunu icin mx + arm7 codec paketini veya vlcyi denedin mi? ve ekran koruyucusu almak istiyorum ne oneririrsin?

hepsini denedim dostum yazılım çözücü kullandığımda ses sorunu çözülüyor fakat fps düşüyor. donanım çözücüdede ses sıkıntısı var fakat fps ve görüntü kalitesi çok çok iyi.
    ekran için bende bi öneri bekliyorum, şimdiden çizildi bile

• tableti kullanan arkadaşlar şu testi yapıp skoru paylaşabilir misiniz?
    http://www.webkit.org/perf/sunspider-0.9.1/sunspider-0.9.1/driver.html
  • Tableti kullananlar son durum nedir var mı şikayet..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Tableti kullananlar son durum nedir var mı şikayet..

tableti kullanıyorum aslında sadece media player olarak kullanıyorum desem daha doğru olur
    hdmi kablosuyla televizyona bağladım orda sabit duruyor :)
    birde hafıza kartı aldım, filmi atıyorum tv den izliyoruz
    yalnız filmi değiştirmek yada ileri-geri sarmak için tabletin yanına gitmek biraz can sıkıcı
    mouse bağlanabiliyor ancak şarj ve mouse girişi aynı yerden yapılıyor
    dolayısıyla bir süre sonra mouse çıkarıp şarjı bağlamak gerekiyor.
    hem şarj hemde mouse bağlamanın bir yolunu bilen varsa paylaşabilir mi ?
  • 7208 de şarz girişi ayrı usb girişi ayrı idi bunda usb girişinden mi şarz oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.