Şimdi Ara

PolyPad 7708 IPS-1.5GHZ DualCore CPU-Mali 400GPU-1GBDDR3 İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar küçük kuzenim için uygun fiyatlı bir tablet arayışına girmiştim. Sadece internette takılacaktı, günümüz tablet çağı gibi bir çağ olduğu için o da heves etmişti. Bende İstanbul'da ufak bir araştırma yapıp bu tableti aldım(269 Lira). Lütfen bu fiyata daha performanslı tabletler alınabilirdi demeyin. Benim için sağlamlık, ekran kalitesi ve dış görünüş önemli. Çünkü görünüş açısından kötü bir tablet alsaydım amcam söylenecekti ala ala bunu mu aldın diye :) Neyse belki benim gibi bu ürünü almak isteyenler olur diye ufak bir inceleme yazısı hazırlamak istedim. Ekranda hafif mat şekilde ekrana yerleştirilmiş jelatin bulunuyor. Kutu içinden bu şekilde çıkıyor.

Öncelikle kısaca kutu arkasında bulunan özelliklere ait bir fotoğraf eklemek isterim. Ve belki fotoğraf ilerde silinir diye işlemci ve ram hakkında kısa bilgiler ekleyeceğim.

İşlemci: Arm Cortex A9 tabanlı 1.5 GHZ Çift Çekirdekli(AMLOGIC 8726-MX olarak geçiyor)
    Ram: 1gb DDRIII
    Grafik İşlemcisi: Mali 400
    Ekran çözünürlüğü : 1280x800
    Dahili bellek : 8gb
    Micro SD kart 32GB'A kadar destekliyor.
    Pil:3000Mah
    Android 4.1.1 sürümü mevcut.

Ürünün sol tarafında ses açma butonları ve kilit butonu bulunuyor.

Üst tarafında ise 3.5mm kulaklık girişi, micro usb ve HDMI portu bulunuyor. Sol taraftaki ufak deliğin mi yoksa üst taraftaki deliğin mi mikrofon olduğunu anlayamadım. Ama sanıyorum sol taraftaki reset atmak için kullanılan kısımdır.

Arka tarafta 2.0MP kamera ön tarafta ise 0.3MP kamera bulunuyor.

Ürün genel anlamda benim aradığım özelliklere sahip.

İnternet tarayıcısı normal şekilde çalışıyor. Menüler arası kasma çok yok.

Yüksek performans istiyorsanız bu cihaz size yetmeyecektir.

Bu cihazla yapabilecekleriniz; yüksek çözünürlüklü ekranı sayesinde filmleri sorunsuz izleyebilirsiniz. Filmleri HDMI ile televizyonda izleyebilirsiniz.
    Facebook, twitter uygulamaları vb. sorunsuz yapabilirsiniz.
    Angry birds, subway surfers gibi oyunlarda da sorun yaşamayacaksınız. Real Racing 3 oyununda da sorunsuz oyun deneyimi yaşadığımı söyleyebilirim.
    Kendim ipad 4 kullanıcısıyım tabi ki ipad kadar performanslı olmasa da bu fiyat aralığında yeterli diye düşünüyorum.

Ürün antutu benchmarkta 7688 skorunu aldı.

Cihazda ön yüklü olarak birçok uygulama geliyor.

Ekran görüntüsünü aldığım tüm sayfalardaki uygulamalar ön yüklü olarak geliyor. Ben henüz herhangi bir yükleme yapmadım. Antutu indirdim, şu anda real racing 3 iniyor. Dolphin Browser ve Subway Surfers indirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S60Doctor -- 7 Temmuz 2013; 17:59:46 >

• Subway surfers takılmadan gecikme olmadan oynanıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250-300 civarında bir tablet öneriniz var mı? Genelde oyun oynamak için kullanılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

250-300 civarında bir tablet öneriniz var mı? Genelde oyun oynamak için kullanılacak.

Hocam acikcasi ekran cozunurlugu yuksek 250-300 civarinda cok tablet var. Artesler var, yurtdisi urunleri var. Benim internetten almaya zamanim olmadigi icin gittim saturnden aldim. Misal galaxy tab 2 399 liraydi(yanlis olmasin ama galaxy tab 2 olmasi lazim). Ben kendime android tarafinda bir tablet alacak olsam gider samsung alirdim, belki donanim geri olabilir ama inanin bana daha iyi performans alirsiniz.
    @coolman7:
    Hocam sorunsuz oynanabiliyor subway surfers. Cok nadir takilma oluyor. Real racing 3 bile oynaniyor ama ne kadar saglikli orasi muamma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S60Doctor -- 8 Temmuz 2013; 18:35:32 >
  • birkaç şey sormak istiyorum:

1) USB üzerinden şarj oluyor mu? Yoksa sadece şarj adaptörüyle mi şarj oluyor?
    2) Kutusundan ince de olsa bir kılıf çıkıyor mu?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

birkaç şey sormak istiyorum:

1) USB üzerinden şarj oluyor mu? Yoksa sadece şarj adaptörüyle mi şarj oluyor?
    2) Kutusundan ince de olsa bir kılıf çıkıyor mu?

Teşekkürler

1)Usb üzerinden macbookta şarj oluyor hocam. ama windows tarafında da eğer amper değeri yetmezse asus ai charger ile şarj edebilirsiniz diye düşünüyorum, ipadler windows tarafında usb den şarj olmuyor bu programla şarj edebiliyorsunuz.
    2) malesef kutu içinden kılıf çıkmıyor. ama ekrana hafif mat bir jelatin kaplanmış şekilde çıkıyor.
  • S60Doctor kullanıcısına yanıt
    Şarj olayı enteresanmış. Sorumu şöyle değiştireyim. Şarj adaptörü olarak tablet tarafı micro USB olan bir kablo mu geliyor yoksa ince uçlu bir adaptör (eski Nokia adaptörleri gibi) mü geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Şarj olayı enteresanmış. Sorumu şöyle değiştireyim. Şarj adaptörü olarak tablet tarafı micro USB olan bir kablo mu geliyor yoksa ince uçlu bir adaptör (eski Nokia adaptörleri gibi) mü geliyor?

Micro usb geliyor hocam. Normal ince uc gibi degil. Micro usb soketli sarj cihazi, micro usb kablosu, ve otg kablosu cikiyor kutudan.

• Hocam modern combat 4 , nova 3 , real racing oyunlarının oynanışını video eklermisin bende almayı düşünüyorumda amacım internette gezip bu oyunları oynamak ve pcden film atıp izlerim bu ihtiyacları ne kadar karşılar + olarak sarjı ne kadar gidiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIC CLAPTON -- 8 Ağustos 2013; 0:41:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERİC CLAPTON

Hocam modern combat 4 , nova 3 , real racing oyunlarının oynanışını video eklermisin bende almayı düşünüyorumda amacım internette gezip bu oyunları oynamak ve pcden film atıp izlerim bu ihtiyacları ne kadar karşılar + olarak sarjı ne kadar gidiyor?

Yok hocam o oyunlari oynatmaz. Ben gonderdim cihazi. Ama real racing 3 u oynatmadi saglikli sekilde. Grafik islemcisi o kadar iyi degil, 399 liraya galaxy tab 3'u tavsiye edebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: S60Doctor

quote:

Hocam modern combat 4 , nova 3 , real racing oyunlarının oynanışını video eklermisin bende almayı düşünüyorumda amacım internette gezip bu oyunları oynamak ve pcden film atıp izlerim bu ihtiyacları ne kadar karşılar + olarak sarjı ne kadar gidiyor?

Yok hocam o oyunlari oynatmaz. Ben gonderdim cihazi. Ama real racing 3 u oynatmadi saglikli sekilde. Grafik islemcisi o kadar iyi degil, 399 liraya galaxy tab 3'u tavsiye edebilirim.

sarjı ne kadar gidiyor peki hocam.

bu arda o kadar param yok alamam galaxy tab 3
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S60Doctor

quote:

sarjı ne kadar gidiyor peki hocam.

bu arda o kadar param yok alamam galaxy tab 3

Acikcasi test etmedim mesajda belirttigim gibi yegene aldim oyle oyalansin diye, 3000 mah cok gidecegini sanmiyorum. Oyun ve performans gerektiren isler icin pek tavsiye etmem. Ama film izleyecekseniz, ekran bu is icin kaliteli. 720p ye kadar sorunsuz oynatir muhtemelen, ama 1080p lerde sorun yasatir diye dusunuyorum. Genel anlamda internete girerim, arada film izlerim muzik dinlerim diyorsaniz size yeter. Ama dahasi icin ben kesinlikle su anda 399 lira olan galaxy tab 3 u oneririm. Tabi en son fiyati buydu şu an Çindeyim burdaki fiyati 237 dolar civari. İnanin bana Turkiye bu tur urunler konusunda Çin'den ucuz. Tabiki genel anlamda elektronik konusunda Hong Kong daha iyi. Çin'de vergiler filan acayip fazla.

• Hayırlı olsun. Bence iyi bir seçim sonuçta ne kadar para o kadar köfte. İps ekranın kalitesi tartışılamaz. Güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesarda

Hayırlı olsun. Bence iyi bir seçim sonuçta ne kadar para o kadar köfte. İps ekranın kalitesi tartışılamaz. Güle güle kullanın

Evet zaten kucuk yegene aldim. Genel anlamda tatminkar.

• bu çözünürlükte 7 inc ekranı olan başka tablet var mı önerebileceğiniz? oyunlarda da sıkıntı çıkarmayacak? hatta ips de olsun istiyorum ama bilmiyorum ploypad ne kadar "ips". gerçekten ips adını hakediyor mu ekranı diğer tabletlerle kıyaslayınca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhd93

bu çözünürlükte 7 inc ekranı olan başka tablet var mı önerebileceğiniz? oyunlarda da sıkıntı çıkarmayacak? hatta ips de olsun istiyorum ama bilmiyorum ploypad ne kadar "ips". gerçekten ips adını hakediyor mu ekranı diğer tabletlerle kıyaslayınca?

Hocam size galaxy tab 3 oneririm. Oyunlarda sorun yasatmasin istiyorsaniz buna 260 filan verene kadar 399 lira hatta 350 lere dustugunu gordum. 1 aydir Turkiye'de degildim piyasayi bilmiyorum ama ben alirken bu fiyata ips ekranli yoktu.
    Ekran cozunurlugu ve kasa kalitesi gercekten iyi.

• beyler benım şöle bir sorunum var nfs most wantedde yazılar gozukmuyor ve buttonlar tıklanmıyor ,aspalht 8 kurulu onda bır sorun yok geyet iyi oynatıyor,daha once kullandıgım firebrand f700 de sorunsuz oynuyodum bundaki sıkımtı ne bılmıyorum yardımlarını beklıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzer3

beyler benım şöle bir sorunum var nfs most wantedde yazılar gozukmuyor ve buttonlar tıklanmıyor ,aspalht 8 kurulu onda bır sorun yok geyet iyi oynatıyor,daha once kullandıgım firebrand f700 de sorunsuz oynuyodum bundaki sıkımtı ne bılmıyorum yardımlarını beklıyorum

Ben cihazi gonderdigim icin bu konuda yardimci olamayacagim hocam. Ama grafik islemcisi hafizasi yetmiyor olabilir oyun icin, ben boyle dusunuyorum.

• beyler herba da yenı guncelleme cıkmış cihaz için , güncellemi kurarken ilk basta7708 IPS 05.08.2013.rar dosyasını rardan cıkardıgımızde, klasorlerın yanında 2 tane winrarlı dosya cıkıyor update.zip ve pacth.zip diye bunları ayrıca rardan cıkaracakmıyız. ben 2.kez cıkarmadan direk aşağıdaki gibi sdcard a attıp kurdum sanki hiç değişiklik olmamış gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.