Şimdi Ara

★ ★ ★ PolyPad 9716/9708 HD Kullanıcıları Kulübü ★ ★ ★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
25
Favori
77.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ah tühh be sensör düğmesini kapalıdaymış. ifadeyi yanlış verdik ama çerçeve çatlak vardı. o da bir sorun ne de olsa. verirken bana 1 ay içinde getirirsen yenisinin verildiği söylenmişti. bende güvenerek yenisini vercekler diye verdim ordaki görevli 1 haftaya gelebilir dedi. ben de verdim. sonra haftaya aradılar gelmedi ama haftaya kesin gelir dediler . bu hafta da gelmedi. bakalım haftaya son. azami tamir 21 gün müş. vermezlerse yenisi. ama artık bi işime yaramıyor. sınavlar elden gidiyor. teknosan 100 lira pahalıya aldık üstüne de böyle bir kazık çok ayıp ettiler. teknosadan ilk ve son alışverişim olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamara98 -- 17 Kasım 2012; 16:57:17 >
  • bugün itibariyle bende polypad 9716 siparişi verdim cihazı stoklumarketten aldım acaba güvenilir bi firmamı
  • aranızda cihazı root eden var mı ? Varsa buraya yazabilirler mi ne gibi getirileri oluyor.
  • ben de 9708 almayı düşünüyorum ama bazı arkadaşların söyledikleri kafamı kurcalıyor.

-pil sorunu herkeste aynı mı ? yani %30'dan sonra 5-10 dakika sonra bitiyor mu ?
    -hoparlörden sürekli cızırtı gelmesi
    -ölü piksel çıkması
    -wi-fi çekim gücünün az olması
    -kamera kalitesi düşük olması (5 mp yazıyor ama kalitesi kötü deniliyor)

bunlar kronik sorunlar mi yoksa cihazdan cihaza değişiyor mu ?
  • pil sorunu oyun oynarsan %30 da 20 dakika daha dayanır.

hoparlör güzel bence

ölü piksel çıkmadı bendekinden

wifisi kötü değil

kamera kalitesi biraz düşük evet ama yeterli. Zaten skype da ön kamera kullanılıyor ve ön kamera skype için gayet yeterli. Arka kamera da instagram vb için yeterli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerbuga

ben de 9708 almayı düşünüyorum ama bazı arkadaşların söyledikleri kafamı kurcalıyor.

-pil sorunu herkeste aynı mı ? yani %30'dan sonra 5-10 dakika sonra bitiyor mu ?
    -ölü piksel çıkması

1. bende de var. ama işini erken bitir bence. ama şarj 100-30 arasındayken pil mükemmel bence.şarj 20 lere geldiğinde şarj a koy. bir de kullanmadığında wifi yi kapa.açık uygulamaları kapa. parlaklığı da 0 da kullan ben öyle kullanıyorum gayet yeterli. bnm arkadaşımın piranha business tab 9. ips ekran yok onda. onun parlaklığı full deyken ki hali bnmkinin 0 da ki haliyle eşdeğer. ips farkı bir de yandan baktıgında onda gözükmüyor ancak ips de gözükür. alcaksan başka tablet kesinlikle ips olsun.
    2.hoporlörden ekolayzer kapalıyken hiç bir zaman cızırtı gelmiyor. ancak ekolayzeri full ediğin zaman geliyor.
    3.bende ölü piksel yok
    4.wifi çekim gücü az bence bir en fazla 3-4 oda dayanır ama yakındayken sorun yok.
    5.bence kamerayı çekerken kötü gibi gözüküyor ama çektikten sonra iyi bi görüntü çıkmıs belli. hiç 5mp kameram olmadı onun için farkı anlayamam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kalamara98

quote:

ben de 9708 almayı düşünüyorum ama bazı arkadaşların söyledikleri kafamı kurcalıyor.

-ölü piksel çıkması

1. bende de var. ama işini erken bitir bence. ama şarj 100-30 arasındayken pil mükemmel bence.şarj 20 lere geldiğinde şarj a koy. bir de kullanmadığında wifi yi kapa.açık uygulamaları kapa. parlaklığı da 0 da kullan ben öyle kullanıyorum gayet yeterli. bnm arkadaşımın piranha business tab 9. ips ekran yok onda. onun parlaklığı full deyken ki hali bnmkinin 0 da ki haliyle eşdeğer. ips farkı bir de yandan baktıgında onda gözükmüyor ancak ips de gözükür. alcaksan başka tablet kesinlikle ips olsun.
    2.hoporlörden ekolayzer kapalıyken hiç bir zaman cızırtı gelmiyor. ancak ekolayzeri full ediğin zaman geliyor.
    3.bende ölü piksel yok
    4.wifi çekim gücü az bence bir en fazla 3-4 oda dayanır ama yakındayken sorun yok.
    5.bence kamerayı çekerken kötü gibi gözüküyor ama çektikten sonra iyi bi görüntü çıkmıs belli. hiç 5mp kameram olmadı onun için farkı anlayamam :D

wifi yi kapatmana gerek yok. Ekran kapandığında wifi bağlantısını otomatik kapatıyor. Onun dışında advanced task killer programını indirirsen açık uygulamaları kapatıyor bu da pil de çok etkili.

• her zaman bağlandıgım evimdeki wifi den şimdi bağlanamıyorum. bağlan diyorum,bağlanıyorum. ama internete girmiyor. nedenini ayrıntıyla açıklayan ? şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar cihazın arka yuzu metal mi bilgi verebilcek bırısı varsa cok memnun olurum
  • bırı bu konu hakkında bılgı versın lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: semizotu.ss

arkadaslar cihazın arka yuzu metal mi bilgi verebilcek bırısı varsa cok memnun olurum

Metal görünümlü ama sanırım değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: kediciler

aranızda cihazı root eden var mı ? Varsa buraya yazabilirler mi ne gibi getirileri oluyor.

Bizim Polyler sanırım(%90) Onda 971, Onda bu ayın 7sinde 4.1.1 yayınlamış, sanırım Herpa da yakında bu güncellemeyi yapacaktır, Onda için link altta;
    http://www.onda-tablet.com/news/onda-v971-daul-core-android-411-firmware/
  • quote:

-ölü piksel çıkması

Bende 9716 var, pil-hoparlör sorunu yok, çeşitli açılardan baktım ölü piksek çıkmadı, wi-fi daha önce kullandığım aurora2 ile aynı, dizüstü bilgisayarlarla kıyaslamamak lazım, megapikselin fazla olması fotografın kalitesini artırmaz, kaliteyi artıran lensin kalitesidir ki hiçbir Çinli tabletten kaliteli görüntü beklememek lazım ama uygun ortamlarda sadece anı kaçırmamak için fotograf çekilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: anakondapower

quote:

-ölü piksel çıkması

Bende 9716 var, pil-hoparlör sorunu yok, çeşitli açılardan baktım ölü piksek çıkmadı, wi-fi daha önce kullandığım aurora2 ile aynı, dizüstü bilgisayarlarla kıyaslamamak lazım, megapikselin fazla olması fotografın kalitesini artırmaz, kaliteyi artıran lensin kalitesidir ki hiçbir Çinli tabletten kaliteli görüntü beklememek lazım ama uygun ortamlarda sadece anı kaçırmamak için fotograf çekilebilir.

urun cok cok iyi ama su fiyatinin gittikce dusmesine gicik oldum, malzeme kalitesi ele alininca esnemesinden malesef biraz olumsuz. ama kullanim olarak iyi, 509 tl ye aldik,

• bu tablet nasıldır teknosada almayı düşünüyorum.oyun için sadece oyun için .ipod aldım oyunlarda çok kasma var onunlar değişicem sizce nasıldır oyun için.

dakunmatik ram işlemci filan?

acil yardım ederseniz sevinirim
  • tegmen cevap verdigin icin cok tesekkur ederim siparis verdim saten yapcak bısı yok sorun cıkmaz ınsalllah
  • quote:

Orijinalden alıntı: semizotu.ss

tegmen cevap verdigin icin cok tesekkur ederim siparis verdim saten yapcak bısı yok sorun cıkmaz ınsalllah

şu konu altinda tabletinden memnun olmayan yok bildiğim kadariyla. yani, alip da pişman olan yok. ufak tefek kusurlari var

sen memnun olursun umarim...

ayrica 4.1 haberine de çok sevindim. cihaz daha da canlanir herhalde

• gta 3 de tüm grafikleri yüksek yapınca kasma yapıyor. Sizde de oluyor mu deneyebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boostrap

bu tablet nasıldır teknosada almayı düşünüyorum.oyun için sadece oyun için .ipod aldım oyunlarda çok kasma var onunlar değişicem sizce nasıldır oyun için.

dakunmatik ram işlemci filan?

acil yardım ederseniz sevinirim

Şu anda fena bir ürün değil ama 2-3 ay sonra Ainol'un ürünleri gelecek, sağlam modeller yapmışlar, Polypad 9716 var, memnunum, NT'de şu anda 500lira, kılıf hediye.
  • Merhaba arkadaşlar benide listeye ekleyebilirsiniz...

Dün teknosa'dan aldım ürünü... yazılım güncellemesini az önce yaptım fakaat

1- Youtub üzerinden hiç bişey izleyemiyorum (bu benim ilk android deneyimim olacak ayar falan nerden yapılır bilmiyorum yada yapılırmı?)
    2- Google play store üzerinden indirmek istediklerimi seçiyorum (örneğin youtube) hiçbiri inmiyor yadda iniyor ama ben bulamıyorum?
    3- Cihazı henüz ağız tadıyla deneyemediğim için yorum yapamayacağım :)

sizden ricam ilk defa android tablet kullanacak birisi için neler yapmamız gerektiği veya yaşadığım problemleri nasıl aşacağımı anlatabilirmisiniz?

Şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.