Şimdi Ara

Polypad C-5900 Firmware!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Android 2.3.4
    Android 4.0.3

program,driver ve key dosyada mevcuttur.

Buradan indirebilirsiniz!

• quote:

Orijinalden alıntı: dreyman

Romlar;

Android 2.3.4
    Android 4.0.3

program,driver ve key dosyada mevcuttur.

Buradan indirebilirsiniz!

Concord'un sitesinden indirip çalıştırdıklarınız mı yoksa başka bi yerden mi buldunuz ben yabancı sitelerde çok aradım ama bulamadım Concordunda arka kasası farklı diye hiç denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycan3r -- 26 Mayıs 2012; 2:42:28 >

• ben a10 anakartlar için olan buldum bir tane ama dokunmatik çalışmadı burdaki 2.3 ü denedim güzel çalışıyor
  • 2.3.4 sürümünde kamera ve sensör sorunsuz çalışıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xridvanx -- 27 Mayıs 2012; 19:33:21 >
  • çalışıyor
  • verdiğin linkteki programı çalıştıramayınca polypadin sitesinden indirdiğim livesuit ile yükledim fakat ekran tepki vermedi bu yüzden mouse ile kullandım.sensör çalışmadı.kamerayı açtığımda ise hata verip kapanıyodu.ben de herpa destek sitesinden indirdiğim c5900 firmware'i kurdum.şu an sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende en başında herpanın sitesindekini yüklemiştim fakat dokunmatik ekran çalışmadı
  • ekranı .img dosyasını notepad de yada img editorde acıp cozunurlugu ayarlayınca duzeliyor dokunmatikte calısıyor kodları google da arayıp bulabilirsiniz ben baya ugrastım ama duzelttim
  • acaba linkleri yenileyebilir misin çalışmıyor da :) acil lazım
  • bu fw ler çalışmıyor düzgünce konuyuda silicem zaten
  • img editorle çözünürlüğü nasıl ayarlayacağımızı anlatabilir misiniz lütfen? çok teşekkürler.
  • 2.3.4 düzgün çalışanı var mı elinde olan ? Varsa paylaşırsa çok hayır duası alır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.