Şimdi Ara

Polypad C-5900 & Mobee S1200 & Concord Smartpad7 hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • polypadin servisi müthiş.mobee yi arayacak numara yok .concord un bilmiyorum hiç araştırmadım.
  • arkadaşlar polypad c5900 la ethernetle internete bağlanma şansımız var mı?
  • bende kararsız kaldım ama concord 199 tl imiş bi zaman önce,en son 329 liraydı.şimdi ise hd de stoklarda yok.
    gelirmiki acaba?

bu tablet konusunda çok kararsızım kiminin 512 mb ram'ı kiminin 1 gb.kimi 4 gb kimi 8.kiminin malzemesi bol kimisinin yok vs vs...

Oblio Mint 7 Slim II 8GB 7" Tablet düşündüm ama arada fırsatlar geliyo 199 falan gibisinden,elimde dursun diye alcam az yer kapladığı için sırf.lazım oluyo böyle şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elvinn

arkadaşlar polypad c5900 la ethernetle internete bağlanma şansımız var mı?

evet kutusunda mini usb yi ethernete çevirici geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: htore

polypadin servisi müthiş.mobee yi arayacak numara yok .concord un bilmiyorum hiç araştırmadım.

Concorda mesai saatleri içinde birkaç soru gönderdim maille, 1-2 dakika geçmeden hızlı ve tatmin edici cevaplar aldım ŞOK oldum. Poly'i bilmiyorum ama mobee kesinlikle berbat bir müşteri anlayışı var, ilk tabletim mobee T1200'dü adamlara birkaç soru sordum tınlayan yok, aynı adres üzerinden yalandan root işlemi için başvurdum (ÜCRETLİ) şaakkkk diye 2 dakika içinde cevap verdiler. Dedim ücretli root mailine cevap veriyonda sorularıma nedne cevap vermiyorsun dedim , çoçuk kandırıı gibi sistem bozuk buütün mailler bize ulaşmıyor dedi :D:D:D:D:D hemen ertesi günü HP geri iade ettim Moobe'yi, Şuan CONCORD sahibiyim , çok memnunum....

• bi tablete heveslendik concordu 199a kaçırdık iyimi şimdide hb'de yok başkalarında pahalı
  • Concord plus modeli ile yeni bir urun daha getirdi

smartpad 7 özelliklerine ilave 16 gb dahili hafıza 1 gb ddr3 ram klavyeli kılıf orijinal kutusundan cıkıyor

incelemek isteyen arkadaşlara duyurulur.

http://www.alisverisdukkani.com/Concord-SmartPad-8-16GB-7-Tablet-PC,PR-131544.html
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.