Merhaba Arkadaşlar ben 2013 yılında pomem mülakatlarında kunduracı göğüs muhabbetinden dolayı elendim (göğüs kafesinin içe çökük olması) fakat sağlık yönetmeliğinde minimal düzelde ve solunumu etkilemiyorsa gerçe yazıyor ben bu sene bununla ilgili rapor almak istediğimde devlet hastaneleri bununla ilgili rapor veremeyeceklerini söylediler yaklaşık 2 hastane gezdim en son özel bir hastaneye gittiğimde alabildim dokturun solunuma etki etmediğine dair bir yazı ve solunum testi sonuçlarını alabildim sizce özel hastanenin bu verileri işe yarar mı görüşleriniz için şimdiden teşekkür edeirm
Mülakatta sağlık kısmındaki görevlinin insiyatifindesin ona belge gösterilirmi bilemiyorum ama belgeyi diğer komisyonlara filanda ulaştırrsan veya ek olarak belgene eklersen o rahatsızlıktan elenmezsin diye düşünüyorum. Pmyo mülkatlarından hareketle bunları yazdım.
quote:
Orijinalden alıntı: batanreis
Mülakatta sağlık kısmındaki görevlinin insiyatifindesin ona belge gösterilirmi bilemiyorum ama belgeyi diğer komisyonlara filanda ulaştırrsan veya ek olarak belgene eklersen o rahatsızlıktan elenmezsin diye düşünüyorum. Pmyo mülkatlarından hareketle bunları yazdım.
Evet sanırım mülakatı gerçekleştiren kişinin insiyatifinde fakat ortada yönetmelik var ve umarım elimdeki rapor ispatlamaya yarar cevap için teşekkür ederim Aklıma takılan diğer bir husus ta özel hastane yada devlet hastanesi raporları arasında bir fark olur mu ayrıca hastanedeki doktorlar böyle bir rapor veremeyiz demeleri garibime gitti yani sonuçta sağlık durumumu gösteren bir belge istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: neoplan06
quote:
Orijinalden alıntı: batanreis
Evet sanırım mülakatı gerçekleştiren kişinin insiyatifinde fakat ortada yönetmelik var ve umarım elimdeki rapor ispatlamaya yarar cevap için teşekkür ederim Aklıma takılan diğer bir husus ta özel hastane yada devlet hastanesi raporları arasında bir fark olur mu ayrıca hastanedeki doktorlar böyle bir rapor veremeyiz demeleri garibime gitti yani sonuçta sağlık durumumu gösteren bir belge istiyorum
Özel ve ya devlet fark etmez. Vermemelerinin nedeni zaten mülakatta onların imzalarına bakıyorsun yatalak olsanda allah esirgesin, onların imzasına bakar üniformayı giymek. Asil listede yer aldıktan sonra onlar rapor aldırıyor zaten sana gerek yok. O yüzdendir.