quote:Orjinalden alıntı: *FuRKaN* çay nerde Tam aklımdan geçiyodu Neyse bende kaşar nerde diyim bari!
quote:Orjinalden alıntı: *FuRKaN* çay nerde ADOOOOO!.... Neredesiiiiin? Ne oldu benim nick değiştirme işlemiiiiiiiii?....
quote:Orjinalden alıntı: Simit quote:Orjinalden alıntı: beckhir Selamün aleyküm avukat.. Aleyküm selam beckhir efendi, naber? Her şey kötü, hemen her şey berbat olmasına rağmen yine de neşeliyim ne olsun.. Senden naber? Hala Mersin'deysen müşterin olabilirim, birini vurmayı düşünüyorum da..
quote:Orjinalden alıntı: TRajikomik @beckhir önce beni vur yav hazır avukat varken kafam atık bu aralar Hayırdır sorun ne? Güzin abla(Simit ) burdayken anlat derdini de çare bulsun..
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: Simit quote:Orjinalden alıntı: beckhir Selamün aleyküm avukat.. Aleyküm selam beckhir efendi, naber? Her şey kötü, hemen her şey berbat olmasına rağmen yine de neşeliyim ne olsun.. Senden naber? Hala Mersin'deysen müşterin olabilirim, birini vurmayı düşünüyorum da..
quote:Orjinalden alıntı: nachfülbar bopik ne ya... PHI dan bir hediye foruma topic yerine kullanılıyo kurban yerine gurban gibi bişi
quote:Orjinalden alıntı: ..CANDY.. quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: Simit quote:Orjinalden alıntı: beckhir Selamün aleyküm avukat.. Aleyküm selam beckhir efendi, naber? Her şey kötü, hemen her şey berbat olmasına rağmen yine de neşeliyim ne olsun.. Senden naber? Hala Mersin'deysen müşterin olabilirim, birini vurmayı düşünüyorum da.. Noldu watashi wa candy.. Sen daha iyi savunacaksan, sen gel..
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: ..CANDY.. quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: Simit quote:Orjinalden alıntı: beckhir Selamün aleyküm avukat.. Aleyküm selam beckhir efendi, naber? Her şey kötü, hemen her şey berbat olmasına rağmen yine de neşeliyim ne olsun.. Senden naber? Hala Mersin'deysen müşterin olabilirim, birini vurmayı düşünüyorum da.. Noldu watashi wa candy.. Sen daha iyi savunacaksan, sen gel.. ben daha iyi savunurum... geliim mi?
kimse alan var alamayan var demiyor simit pooca diye bağırıyor canım çekti benim gidin alın gelin şaka bi tarafa canım çekti gerçekten ya
quote:Orjinalden alıntı: nachfülbar ben daha iyi savunurum... geliim mi? Gel.. Ama önce diplomanı görim.
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: ..CANDY.. quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: Simit quote:Orjinalden alıntı: beckhir Selamün aleyküm avukat.. Aleyküm selam beckhir efendi, naber? Her şey kötü, hemen her şey berbat olmasına rağmen yine de neşeliyim ne olsun.. Senden naber? Hala Mersin'deysen müşterin olabilirim, birini vurmayı düşünüyorum da.. Noldu watashi wa candy.. Sen daha iyi savunacaksan, sen gel.. neyi savuyos yaw ben hosgeldın dedım cevap vermedın sen