Bildirim
POP Filminin Türkçe Tanıtım Videosu ve Röportajlar (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bütçesi 200 milyon dolar arkadaşlar ama söyliyim o kadar manyak olmiycak konusu görsel olarak olaya bakarsanız tabikide doyurur 1 hafta için.
Jake süper bi aktördür inanılmaz yetenekli ve çok gerçekci oynayan favori aktörlerimden olmasa baya bi beğendiğim takip ettiğim aktörlerdendir işini süper başarmıştır kesinlikle prince i manyak oynar ama aynı şey senaryo için diyemem umarım senaryoda tamamlar jake i ve ortaya manyak bişey çıkar ve şimdiden söyliyim bu serinin devamıda kesin gelicektir.
Fakat yinede benim bu sene en çok beklediğim 2 film var.
1.Iron Man 2(Yeah Tony Stark(bkz:ben)(bkz:mrstark))
ve
2.Avatar(ama o küçük kel çocuğu demiyorum)
James Cameron amcamızın Avatarını anlayan anlar
Üzerinde 15 sene çalıştı adam be gelmiş geçmiş en iyi görsel efektler filan onda olucak hatta George Lucas dedemiz de yeni Star Wars olucak diyo hadi hayırlısı.
-
Valla filmin kaliteli olmasıyla Türkçe dublaj arasında pek bağlantı yok. Daha çok firmaların anlaşmalarıyla ilgili.
Zaten Disney yapımlarının %99 una Türkçe fragman yapılıyor. Karayip Korsanları'nda da vardı zamanında Türkçe fragman ayrıca Disney yapımı çoğu animasyonda da.
Fragmana bakarsak oldukça beğendiğimi söylemeliyim. Atlama,zıplama sahnelerini bile yapmışlar oyundaki. Bakalım iyi iş çıkar gibime geliyor bu yapımdan. Karakter her ne kadar amerikalı olsa da gerçekten ,Sands of Time oyunundaki prensle bayağı uyumlu olmuş.(Gerçi Warrior Within'deki kıyafetin olmasından kaybediyor gerçi) -
Oyunu Kadar Tutulmaz...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X