Şimdi Ara

Pop ve elektronik dinleyebileceğim kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

--->

Bütçem 500 - 600 TL Kafaüstü kulaklık almak istiyorum. Sadece müzik dinleyeceğim ve bunun olabildiğince kaliteli olmasını istiyorum.

Ağırlıklı olarak pop (lady gaga, katy perry, icona pop vs. ) ve elektronik dans müziği (david guetta, avicii, calvin harris, nicky romero vs.) dinliyorum. Yani genel olarak elektronik ögeler içeren pop müzik dinlemeyi seviyorum. Rock, metal vs. dinlemiyorum.

Müziği onboard ses kartlı bilgisayarımda da Galaxy S4'ümde de -her iksinde- Spotify'den en yüksek kalitede (Spotif'nin dediğine göre 320 Kbps'mış) dinliyorum.

Evde dinliyorum. İzolasyonun çok iyi olması gerekli değil o yüzden. Açık kulaklık tavsiye ediliyor doğal ses için, açık kulaklık tercihimdir.

Kulaklarım küçük :) o yüzden kulakiçi kullanırken hep kulaklarımda yara vs. oluşuyor. Kulağımı rahatsız etmeyecek, uzun dinlemelerde yormayacak bir kulaklık tabi ki tercihim, üstüne bir de tasarımı güzel, zarif bir kulaklık olursa tadından yenmez.

Bir de bu işte Philips, Sony vb. markalar ne kadar kaliteli bilmiyorum ama Senheiser ve AKG gibi markalar daha iyi iş çıkaracakmış gibime geliyor. Bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim.

<---

Bu dinlediklerim için hangi karakterde ses tercih etmeliyim? Bas ağırlıklı mı dengeli mi tiz ağırlıklı mı?
    Ve bu sesi veren hangi kafaüstü kulaklığı önerirsiniz?

Teşekkürler.

• Bass ağırlıklı kulaklık sizin için daha iyi bir seçim olacaktır. Electro house dinleyen birisiyim sms audio on ear kullanıyorum ve gayette memnunum. Telefonla ne kadar verim alırsınız bilemeyeceğim ancak rb kurulu sansa slip zipde gayet iyi performans alıyorum. Ürünü 360 liraya d&r in sitesinden satın aldim.
    Sms aklınızda bulunsun isterim. Ama şimdiden söyleyeyim bass lazım diye beatse yanaşmayın yoksa pişman olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam neredeyse müzik zevklerimiz aynı. Bende beats kulaklıgı düşünüyorum. Fakat hala karar veremedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezyslot

Bass ağırlıklı kulaklık sizin için daha iyi bir seçim olacaktır. Electro house dinleyen birisiyim sms audio on ear kullanıyorum ve gayette memnunum. Telefonla ne kadar verim alırsınız bilemeyeceğim ancak rb kurulu sansa slip zipde gayet iyi performans alıyorum. Ürünü 360 liraya d&r in sitesinden satın aldim.
    Sms aklınızda bulunsun isterim. Ama şimdiden söyleyeyim bass lazım diye beatse yanaşmayın yoksa pişman olursunuz.

beats'den neden pişman oluruz? bass performansı iyi değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Hocam neredeyse müzik zevklerimiz aynı. Bende beats kulaklıgı düşünüyorum. Fakat hala karar veremedim

Bana AKG Q460 al dediler. Hiç inceleme fırsatın oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: firaneb

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Hocam neredeyse müzik zevklerimiz aynı. Bende beats kulaklıgı düşünüyorum. Fakat hala karar veremedim

Bana AKG Q460 al dediler. Hiç inceleme fırsatın oldu mu?

Hayır hocam. Henüz inceleme fırsatım olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: firaneb

quote:

Orijinalden alıntı: freezyslot

Bass ağırlıklı kulaklık sizin için daha iyi bir seçim olacaktır. Electro house dinleyen birisiyim sms audio on ear kullanıyorum ve gayette memnunum. Telefonla ne kadar verim alırsınız bilemeyeceğim ancak rb kurulu sansa slip zipde gayet iyi performans alıyorum. Ürünü 360 liraya d&r in sitesinden satın aldim.

beats'den neden pişman oluruz? bass performansı iyi değil mi?

Beats den şu yüzden pişman oluruz. Bassı evet gayet iyi fakat çok abartı diğer mid ve tizler arka planda kalıyor. Ve malzemesi kalitesiz hemen kırılıyor. Sms audio nun kalitesi gayet iyi kafa yastigi beatsdeki gibi yapıştırma değil dikişle sabitlenmiş yukarıya ayrıca youtube dan stretch testlerine bakarak kulaklığın ne kadar esnek olduğunu anlayabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu ana kadar önerilenler:

SMS Audio On Ear
    Sony MDR-1R
    Senheiser Momentum
  • Bence o fiyata Sennheiser HD 650 (ikinci el) düşünmelisiniz.
  • Evet, başka önerisi olan?
  • Kalitesi konforu ve sahne genişliği ile mdr-1R.

• Evet arkadaşlar, teşekkürler. Sony MDR-1RB almaya karar verdim.
  • Hocam şimdiden hayırlı olsun bluetooth modeline mi karar verdiniz.

• Hayır hocam. Kablolu model tabiki :)

hem ses kalitesi açısından hem de bluetooth'suz cihazlarla da kullanmak için :)
  • Rb modelini incelemedim açıkçası ne desem yalan. R modeli teknosada 599 tl.

• hocam kablosuz modeli 1RB diye geçiyor zaten. sizin bahsettiğiniz zaten 1RB

genel olarak 1R serisi hepsi. 1RB, 1RBT ve 1RNC
  • 1 r sadece resmi sitede yazanda o ama bazı siteler farklı isimlendirmiş olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.