Merhabalar,bugün sizlere PopAds nedir,nasıl çalışır,ödemelerini yapar mı,güvenilir midir gibi sorularınıza cevap vericem. Öncelikle sizlere kayıt olma linkini vereyim hemen burdan: PopAds'Kayıt Ol Şimdi ise sıkça sorulan sorulara geçelim. --------------- 1-)PopAds ödemelerini yapıyor mu? Öncelikle ben PopAds te çalışmıyorum.Fakat firma ödeme konusunda bana hiç zorluk çıkarmadı.%100 güvenebileceğiniz nadir sitelerden açıkçası. Ödeme yöntemleri ile ilgili şöyle bir fotoğraf verebilirim:
Yani ödeme yöntemlerinde direk bankaya havale,PayPal ve Payooner var. Ben ödemelerimi Payooner olarak alıyorum. ---------------- 2-)PopAds hitleri doğru sayıyor mu? PopAds sitenizin hitini saymıyor.Bu konu hakkında çok fazla konu gördüm forumlarda.PopAds sitenizin tarfiği ile ilgilenmez. PopAds,popup reklamının gösterim sayısını sayar.Sitenize giren her kişi popup reklamını göremez ki.Popup engelleyici programlar var bir sürü.Yani PopAds reklamın gösterim sayısını doğru sayar,sitenizin hitiyle ilgilenmez ---------------- 3-)PopAds 1000 gösterime kaç para veriyor? Bu sorunun kesin bir cevabı yok.Bazı reklamlara az para verirken bazılarına fazla vermekte.Fakat genel olarak 1k hite verdiği para oranı 0.70 USD ile 2 USD arasındadır. ------------------------------------------- Evet umarım bu bilgiler sizlere yardımcı olmuştur.Kesinlikle önerdiğim bir firma.Ben film sitem için kullanıyorum bu firmayı.Getirisi ise fazla oluyor. Film sitem demişken Ücretsiz Filmleri jet hızında izlemek için tıklayın PopAds e kaydolmak için tıklayın