Şimdi Ara

Popcorn A-200 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
2
Favori
35.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihaz nete bağlı değil..
    çıktı ise link verebilecek arkadaş varmı?
  • Yeni firmware yok hala 27 mayıs 2011
    Tek eksiğimiz zaten 3D BD iso... onuda vermezler..
  • Peki çıkma durumu varmı yeni güncelleme falan?
    Duyum alan varmı yada yabancı sitelerdeki forumlarda bahsi geçiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

yeni güncelleme çıktımı?
    Cihaz nete bağlı değil..
    çıktı ise link verebilecek arkadaş varmı?

selamlar.

http://www.popcornhour.com/download/A200/firmware-A200.html

yukarıdaki linkten yeni güncelleme çıkıp çıkmadığına bakabilirsin.
  • @soguknewale

Eyvallah..
  • Merhaba,

Ben de bir adet A-200'un siparisini verdim az önce sancak bilgisayar'i arayarak.
    Sancak bilgisayar'in kendi kullandığı demo ürünüymüs ve 1 yıl garanti verdiler cihaza.
    Nejat Bey ilgilendi telefonda benimle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulû

Merhaba,

Ben de bir adet A-200'un siparisini verdim az önce sancak bilgisayar'i arayarak.
    Sancak bilgisayar'in kendi kullandığı demo ürünüymüs ve 1 yıl garanti verdiler cihaza.

Ne kadara aldınız? Ve neden demo ürünü aldınız? Ellerinde başka A-200 cihaz kalmamış mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

Merhaba,

Ne kadara aldınız? Ve neden demo ürünü aldınız? Ellerinde başka A-200 cihaz kalmamış mı?

Ellerinde başka ürün yok sanırım.
    350Tl'ye aldım, bir yıl garantili ve cihazın çok temiz olduğu söylendi.

Aslında biraz ilginç bir sipariş oldu. Şöyle ki;

Dh üzerinden popcornhour'a pm gönderdim ve iki ürünün (himedia vs pch) performansları hakkında bilgi almak istedim.
    Pch'in sifirinin piyasada bulunmadığını vs. söyledim. Kendisi de bana ellerinde çok temiz demo a-200 olduğunu yazdı ve sancak bilgisayarin telefonunu verdi.

Siparişi Sanalpazar üzerinden gerçekleştirdik.

Bunun için farklı bir ilan acilmadi;onun yerine mevcut olan 124Tl'ye satılan egreat ilanından 3 adet almam söylendi. (komisyonla beraber 372Tl'ye geliyor.)
    Cihazla beraber garanti belgesi, fatura, kumandası, USB wireless dongle verileceği söylendi.

Sahibinden vb. sitelerde satılan ikinci el cihazlara guvenemedim ve açıkçası sancak bilgisayar hakkında açılan aşağıda linkini verdiğim konuyu gormeseydim yine sipariş vermezdim.

WWW.forum.donanimhaber.com/m_39241959/tm.htm

Zaten sahibinden gibi sitelerde ikinci elleri 370-380'e satilirken, 350Tl'ye bir yıl garantili ve distrubutor ürünü almanın daha mantıklı olduğunu düşündüm.

• O ne yaaa... Ben alalı 1.5-2 sene oalcak nerdeyse cihazı..
    O zaman 299 TL ye almıştım.. Şimdi ikinci elleri daha phalı.. Ne olmuş bu cihazın fiyatı artmış..
    Normalde düşmesi gerekmiyormu :)
  • Cihazı iki gündür kullanıyorum ;

Yaşadığım iki sıkıntı var;

Birincisi , .ts uzantılı film izlerken filmin sesi filmin başlamasından 1-2 dk sonra geldi ve filmi ileri geri alınca ses tekrar gidiyor.
    Bu arada sadece bir tane .ts 'de yaptı ; diğerlerinde sorun olmadı.

İkincisi ve daha önemlisi ; şu an cihazı pc'ye bağlı 1080P monitor Samsung 2333SW ile kullanıyorum.

Cihazın çıkışını 1080p(60Hz) yaparsam görüntü sürekli gidip geliyor ve görüntüde artifact'lar oluşuyor ! Monitorde hdmi giriş olmadığı için hdmi to dvi converter ile kullanıyorum.
    1080i yaparsam sorun olmuyor;ama görüntü yumuşak geliyor 1080p 'ye göre.

Evde sadece bir adet 1080p monitor var. 720p projektör ve yine 720p LCD var.
    Yani 1080p olarak sadece bu monitorde deneyebiliyorum.

Yardımcı olabilecek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 19 Şubat 2012; 14:15:07 >
  • 179$ ise fiyat bencede cok iyiymis be .
  • quote:

Cihazı iki gündür kullanıyorum ;

Yaşadığım iki sıkıntı var;

Birincisi , .ts uzantılı film izlerken filmin sesi filmin başlamasından 1-2 dk sonra geldi ve filmi ileri geri alınca ses tekrar gidiyor.
    Bu arada sadece bir tane .ts 'de yaptı ; diğerlerinde sorun olmadı.

İkincisi ve daha önemlisi ; şu an cihazı pc'ye bağlı 1080P monitor Samsung 2333SW ile kullanıyorum.

Cihazın çıkışını 1080p(60Hz) yaparsam görüntü sürekli gidip geliyor ve görüntüde artifact'lar oluşuyor ! Monitorde hdmi giriş olmadığı için hdmi to dvi converter ile kullanıyorum.
    1080i yaparsam sorun olmuyor;ama görüntü yumuşak geliyor 1080p 'ye göre.

Evde sadece bir adet 1080p monitor var. 720p projektör ve yine 720p LCD var.
    Yani 1080p olarak sadece bu monitorde deneyebiliyorum.

Yardımcı olabilecek var mı ?

Cihazı 1080p denemek için tv bulamadim;ama kabloyu değiştirdim.
    Yeni taktigim 1.3b ve bu kez sorun olmadı;ne görüntü flicker yaptı ne de görüntülerde yeşil çizgiler mavi noktalar olusmadi.

• Arkadaşlar,
    Sancak bilgisayar (büyük ihtimalle) bilmeyerek A-200 ile birlikte A-110 kumandası yollamislar. Yani kumanda tuşlarının üzerinde ışık yok, tuşların yerleşimi farklı vs.
    Özellikle de cihazı almadan önce incelemelerini okuduğumda kumandasinin ışıklı olduğunu bilmemek rağmen 3 gün önce kumandası gece film izlerken tuşlarını görebilmek için projektöre uzattigimda gorebildim. O sırada kafama dank etti durum.

Sancak bilgisayarı aradım, derdimi anlattım. Net bir cevap vermediler açıkçasi;ama ben yine de iyi niyetli düşünerek yanlışlıkla farklı kumanda gonderdiklerini düşündüm.

Şu an A-200 kumandası ellerinde yokmuş.

Bu duruma çok canım sıkıldı açıkçası.
    Ben A-110 almadım ki sonucta;onun kumandası daha basit, donanımı da zayıf.

Ne yapsam bilmiyorum.
  • aklıma geldi şöyle bir bakayım dedim popcorn'a güncelleme gelmiş mi diye.
    şansa bak daha dün çıkmış daha kurup denemedim ama hemen paylaşalım dimi :)

Release Date : 31 July 2012
    Firmware Version : 03-04-120727-21-POP-411-000
    ffirmware_link
    Release Note

• quote:

Orijinalden alıntı: soguknewale

aklıma geldi şöyle bir bakayım dedim popcorn'a güncelleme gelmiş mi diye.
    şansa bak daha dün çıkmış daha kurup denemedim ama hemen paylaşalım dimi :)

Release Date : 31 July 2012
    Firmware Version : 03-04-120727-21-POP-411-000
    ffirmware_link
    Release Note

Yükleyelim bakalım. Şu 3D SBS filmlerde alt yazı olayını halletseler güzel olurdu..

• Şimdilik fark ettiğim değişiklik, APP kısmı çalışmıyor göçmüş :) (Servere bağlanmıyor)
  • Bir hata daha Enteresan.. 3 idiots filminde sistem çöktü reset atmak zorunda kaldım.

Bence güncelleme yapmayınız. Stabil değil gibi sanki
  • DNS manuel girdim. İnternet APP filan çalışıyor artık. Youtube de artık kendi playlistimize ulaşabilir olmuşuz..
  • İlk defa ciddi ciddi önceki firmware dönme ihtiyacı hissediyorum. Bu mümkünmü?
  • @ Arkadaşlar yeni güncelleme var....

http://www.popcornhour.com/download/A200/firmware-A200.html

Ben güncellemedim (27/11/2011 tarihli)...var benim cihazımda...

Belki bu güncelleme ile bir önceki sürümdeki hatalar giderilmiştir belki...
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.