Şimdi Ara

Popmundo'da Fotoğraf Çekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben sıralamalar listesindeki bazı ünlülerin fotoğraflarını çektim ama temel fotoğrafçılık yeteneğim yok yinede gazeteler alırmı?

• Alabilir ama yeteneğiniz olmadığı için neredeyse imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munasipbirdil -- 29 Ocak 2012; 16:55:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: happinessgirl

Ben sıralamalar listesindeki bazı ünlülerin fotoğraflarını çektim ama temel fotoğrafçılık yeteneğim yok yinede gazeteler alırmı?

Ünlülerin fotoğrafını çekerken önemli unsurlar; fotoğrafçılık, yeteneğinin kalitesi, çöplükte çekmek, çıplak çekmek, çektiğiniz mekanın kalitesi
  • quote:

Ben sıralamalar listesindeki bazı ünlülerin fotoğraflarını çektim ama temel fotoğrafçılık yeteneğim yok yinede gazeteler alırmı?

Bunun olabilmesi için yeteneğinin 10* olması ve yan faktörler gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

Ünlülerin fotoğrafını çekerken önemli unsurlar; fotoğrafçılık, yeteneğinin kalitesi, çöplükte çekmek, çıplak çekmek, çektiğiniz mekanın kalitesi

Çöplük değil de.Ev olursa iyi olur ,çok fazla kişi yakalayabilir o anda.Ev anahtarını verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

quote:

Çöplük değil de.Ev olursa iyi olur ,çok fazla kişi yakalayabilir o anda.Ev anahtarını verir.

Demek istediğim farklı bişey. Fotoğraf yayınlanma ihtimaliyle alakalı. Ünlü birini çöp toplarken çekmek daha çarpıcı bir haber olur. Ya da çıplakken.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

quote:

Demek istediğim farklı bişey. Fotoğraf yayınlanma ihtimaliyle alakalı. Ünlü birini çöp toplarken çekmek daha çarpıcı bir haber olur. Ya da çıplakken.

Evet öyle.Bu işi parayla yapan ünlüler bile var. Ben sadece ihtimallari göz önüne alarak dedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim 10 yıldız ama henüz çekemedim daha:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktorr

benim 10 yıldız ama henüz çekemedim daha:D

Benimde 10 yıldız ama özel olarak ayarlamak lazım. Yani hiç kolay değil. Çıplak olacak ve evde olması önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.