Şimdi Ara

Popmundo'nun Öteki Yüzü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Darren16

Oyyhs ilk resim çok güzelmiş

Oha çizgi karaktere bile sapıklanıyon(sapıklanmak ne lan)
  • Sırf buraya yazıyı yazmak için üye oldum kubrickin filmini gördükten sonra ayindeki resmin aynısını görünce bende bunu farkeden varmı diye merak ettim. Varmş evet bu bir oyun oynamayı seviyoruz yada seviyoduk ama DEVLER eğlenmiyor bence bilerek koydular. Bu bir inanış devler ne kadar pra kazanıyordur bilmiyorum ama masonlar her yerde ve işaretlerini her yere koyuyorlar oha neryee bağladın diye yaklaşmak yerine doğru olabilir diye bakmak lazım çünkü doğru. bende eskiden öyle bakardım üff bu ne be saçmalamışlar diye ama anlayarak bilinçlenerek bakıyorum bence arkadaşa boşuna çıkışmayın

o işaret metalcilerin işareti diye biliyoruz evet bir arkadaş yazmış ama george bush metalcimi o işareti yaparken resmi var kraliçe elizabeth gibi seçkin biri metalci olabilir mi sizce yada normalde yakışır bir işaretmi zarif bir bayana bence değil ama o da yapıyor sizce neden?
  • Siz o kadar aptalsınız ki beyninize sıçayım sizin. Tam bir ego düşkünüsünüz. Beyniniz samanla dolmuş gerçekleri göremiyorsunuz. Oyununuza da size de başlarım. Bende 4 yıldır oynuyorum tamam eyvallah güzel bir oyun. Ama inek gibisiniz çevrenizde hatta burnunuzun dibinde dönen entrikaları göremiyor biri size bunları söyleyince de anırıyorsunuz. Adam size oynamayın falan mı dedi? Siz farketmesenizde o aptal beynininz yıkanıyor işte. Devler eğleniyormuş. Evet onlar eğleiyor siz de ülkenizde yavaş yavaş batıyor. Masonik şeyleri göremiyorsunuz. Onların oyuncağı oluyorsunuz. Sizinle dalga geçiliyor. Ama siz bunu anlayamayacak kadar kıtsınız. Sikimsonik davranışlar da bulunuyorsunuz. Ergen aptallar sizi aynen devam edin. Hiç karşı çıkmayın zaten. İllmünati ve masonluk hakkında ne biliyorsunuz ki? Bilseniz bile ergence tepki veriyorsunuz. İğrenilecek insanlarsınız. gidin bir araştırın. Bunca şey tesadüf olamaz. Her şey birbiri ile o kadar alakalı ki. Bilmediğiniz konular hakkında atıp tutuyorsunuz. Ego düşkünü ve ön yargılısınız. Olaylara tarafsız bakmanız lazım. Ama siz bunu yapamazsınız çünkü sizin dedikleriniz hep doğru ve her şey lay loy lom. Dünya harika her şey harika değil mi?

www.michaelsikkofieldblogspot.com

sadece google michael sikkofield yazıp ilk çıkana tıklasanızda olur. 2011 nin nisan ayındaki ilk yazıdan başarsanız ve bu arkadaşın yazdıkları ön yargısız okursanız ki inşallah yapabilirsiniz ben bunu çok isterim. Buyrun burdan bilgilenin ve gerçekleri öğrenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrvNr5 -- 28 Ağustos 2012; 22:45:23 >

• Oldum olası bu Jonas ve tayfasını sevmemişimdir, onlar lehine bile oyunda görev aldım ama sevmedim onları hiç. Evet alt tarafı bir oyun, ne yönden bakabilirsek öyle güzel. Üstteki arkadaşa katılmıyorum ama bu developer'lar keyfine çok düşkünler ve hep istedikleri olmakta.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.