işte en büyük salaklığım: 486 günlük çarın bilgilerini sallama hale getirerek bırakmak ve geri dönmek böhüüüüü Şu an 10 günlük mü neyim kız açtım vip alan kişiyle evlencem
quote:
Orjinalden alıntı: tpt_hf
Baya amacı dışına taşmış konu...
Sorunlumusun arkadaşım?
quote:
Orjinalden alıntı: Coder Designer
işte en büyük salaklığım: 486 günlük çarın bilgilerini sallama hale getirerek bırakmak ve geri dönmek böhüüüüü Şu an 10 günlük mü neyim kız açtım vip alan kişiyle evlencem
bulursan öyle birisini bana da haber ver
bulsam hemen kafalıcam zaten :D
Arkadaşlar demin başıma müthiş bir şey geldi: Arabamı aldım.Dedim umarım fazla şey alıyordur belki ihtiyacım olur dedim ve bir arkadaşım çok zengin birinin kapısının açık olduğunu söyledi ve ben konuşamayacağım günlük konuşsun...
20:30 Çıktım, benim Flower Power Beetle ile vurdum kendimi Paris yollarına. 20:24 Daire isimli mekandan kan örneği alıcı aldım. 20:24 Daire isimli mekandan kan örneği alıcı aldım. 20:24 Daire isimli mekandan kan örneği alıcı aldım. 20:24 Daire isimli mekandan davul aldım. 20:24 Daire isimli mekandan zehir şişesi aldım. 20:24 Daire isimli mekandan absinthe aldım. 20:23 Benim Flower Power Beetle içine bir kan örneği alıcı attım. 20:23 Benim Flower Power Beetle içine bir ağrı kesiciler attım. 20:23 Benim Flower Power Beetle içine bir şırınga kutusu attım. 20:23 Benim Flower Power Beetle içine bir ağrı kesiciler attım. 20:23 Benim Flower Power Beetle içine bir davul attım. 20:23 Daire isimli mekandan davul aldım. 20:22 Daire isimli mekandan kan örneği alıcı aldım. 20:22 Daire isimli mekandan şırınga kutusu aldım. 20:22 Daire isimli mekandan ağrı kesiciler aldım. 20:22 Daire isimli mekandan ağrı kesiciler aldım. 20:22 Benim Flower Power Beetle içine bir davul attım. 20:21 Daire isimli mekandan davul aldım. 20:21 Benim Flower Power Beetle içine bir asker botları attım. 20:21 Benim Flower Power Beetle içine bir profesyonel muhasebecilik attım. 20:21 Benim Flower Power Beetle içine bir ağrı kesiciler attım. 20:21 Benim Flower Power Beetle içine bir elektro gitar attım. 20:21 Benim Flower Power Beetle içine bir bas gitar attım. 20:19 Daire isimli mekandan bas gitar aldım. 20:19 Daire isimli mekandan ağrı kesiciler aldım. 20:19 Daire isimli mekandan profesyonel muhasebecilik aldım. 20:19 Daire isimli mekandan asker botları aldım.
@AlwaysAndForever
Adamın evini soymuşsun..Napıcak şimdi adam..
Sevincim kısa sürdü.Eşyalar zimmetli çıktı.
Ama gitar ve davulu kullanıcam.
quote:
Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever
Seninde şansının bu kadarı..Olsun boşver zaten beleşti gitsede gitmesede bişey değişmez..
quote:
Orjinalden alıntı: Jok3R.
quote:
Seninde şansının bu kadarı..Olsun boşver zaten beleşti gitsede gitmesede bişey değişmez..
Ama profesyonel muhasebecilik felan okurum.
quote:
quote:
quote:
Ama profesyonel muhasebecilik felan okurum.
Bende şimdi tüfek arıyorum..Zombiler için..
tüfek çok pahalı sayılmaz... al bi tane
quote:
Pahalı diye birşeymi dedim istesem binlere alırımda şuan berlinde yok onun için başka yerlerde arıycam dedim..
quote:
quote:
Pahalı diye birşeymi dedim istesem binlere alırımda şuan berlinde yok onun için başka yerlerde arıycam dedim..
Maalesef ben yetişemiyorum yetenekler yetişmiyor.
pardon :) vipi ne kadara alıosn
quote:
pardon :) vipi ne kadara alıosn
PM'e bakarmısın..
Beyler katılabileceğim kabile var mı bildiğiniz?
nuri alço almaz.... hmm... izmir lovers dene :D tamam tamam komik oldu :D