Bende iyiyim hacı.Sağlığın %40 ı geçtikten sonra bir güncelleme daha gelsin çıkarsın:)
Anladım tesekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: tokasra
Anladım tesekkurler
Rica ederim hacı.Zaten senden başka da kimse konuşmuyo.İHtiyarladı forum
quote:
Orjinalden alıntı: BahadırÖztürk
quote:
Anladım tesekkurler
Emrindeyim Hacı ....
Hadi Koparalım Forumu...
quote:
Orjinalden alıntı: TheRed
quote:
Orjinalden alıntı: BahadırÖztürk
quote:
Anladım tesekkurler
Emrindeyim Hacı ....
Hadi Koparalım Forumu...
Bana uyar moruk tisko tisko
+++=
Bu kızlardanda mail eksik olmuyo.Dayanamıyorlar bana.Vahşi bi cazibem varmış:P
Fazladan para gecti elime evci hayvan alim dedim 40 tane hamster aldım. Bir de egzotik hayvan alim dedim. Gittim timsah aldım. Kullandım 43 Hp vardı 13e Düştü. Yine hastaneye yatmak istemiorum. Kendi kendine yükselir mi?
quote:
Fazladan para gecti elime evci hayvan alim dedim 40 tane hamster aldım. Bir de egzotik hayvan alim dedim. Gittim timsah aldım. Kullandım 43 Hp vardı 13e Düştü. Yine hastaneye yatmak istemiorum. Kendi kendine yükselir mi?
ah hacı ne ettin sen önceliğini dinlenmek yap çığır açan otelde kal bir de keşke 40 hemstır almasaydın herkes hayvanlardan kurtulmaya çalışıyo artık
Evet ev hayvanı almayın artık turnedeyim bi yandan hayvanlarla boğuşuom neyseki fakele 5 tanesini attım artık asabımı bozmuolar akıllanmışlar.(tabi fake hastanelik oldu)
Yanmısım ben Peki hayvanlardan niye kurtulmak istiyorlar. Sonuçta tanesi 3 günde bir ruh hali arttırmıyor mu
quote:
Git en üstteki otelde dinlen:D
quote:
Yanmısım ben Peki hayvanlardan niye kurtulmak istiyorlar. Sonuçta tanesi 3 günde bir ruh hali arttırmıyor mu
Eskiden öyleydi artık düşürebiliyorlar. Hatta çok fazlaysa batırıyorlar.(çok fazla 50+)