o dünyadaki yüz binlerce hatta milyonlarca kişinin kullandığı sistem 2004 te Türkiye yi ekledi listesine fakat hala sigortasından yararlanamıyoruz malesef bunu cogu insan ya yetersiz ingilizcesinden yada okumaya üşendikleri için bilmiyor. ayrıca sanal kart kabul etmiyo. sadeden güvenlik açısından büyük zaafları var malesef, bende bile bile lades diyemiyorum,
sizede tavsiyem gerçekten dikkatli olun ...
garanti sanal kartı kabul ediyor
quote:
Orjinalden alıntı: kysaysn
tabiki gecerli sebebim var,
o dünyadaki yüz binlerce hatta milyonlarca kişinin kullandığı sistem 2004 te Türkiye yi ekledi listesine fakat hala sigortasından yararlanamıyoruz malesef bunu cogu insan ya yetersiz ingilizcesinden yada okumaya üşendikleri için bilmiyor. ayrıca sanal kart kabul etmiyo. sadeden güvenlik açısından büyük zaafları var malesef, bende bile bile lades diyemiyorum,
sizede tavsiyem gerçekten dikkatli olun ...
paypal ı hiç kullanmadın sanırım bilgilerin yanlış bir kere sanal kart kullanıyor bunun dışında sigorta olayından ne kastettiğini tam olarak bilmiyorum ama paypal ile yaptığın alışverişlerde mesela ebay de eğer ürün yollanmazsa veya kargoda sorun çıkarsa paranı geri alabiliyorsun
Popomundovip.com üzerinde al üyeliği
beyler eğer 18 ytl veriyosanız 8 yetele kazık giriyo demek 9 usd şuanda 10 ytl oluor. 12 ay vip + şirket lisansı tam 50 yeteleye maaloluyor
yapıkredi yada hsbc kabul etmiyo, ben sadece soyledim siz nasıl isterseniz yapın arkadaslar :)) ama yinede yuksek limitli kartlarınızı vermiyin diyede ısrarla ekliyim....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme