I.popomundo.gen.tr festivali başlamıştır..Bu etkinliği düzenlerken benim ve bizim hiç bir gelirimiz yoktur..Hiçbir şekilde kazanç sağlamıyoruz..Aksine cebimizdeki para gidiyor..Herşeyi üyelerimiz için yapıyorum, lütfen konuyu yanlış yerlere çekecekseniz sağ üst köşedeki X i vakit kaybetmeden kullanın..
Şimdi gelelim aslı konuya :P
Ödüller 3 Türlü verilir. 1) Forum İçi Etkinlik P1 - 10 tane kendine özgü makale yayınlamak, (Its popsta yayınlanmış olabilir), - En az 75 konusu bulunması, - 500 mesajı geçmiş olması
2) Forum İçi Etkinlik P2 - En az 40 konusunun bulunması, - 400 mesajı geçmiş olması
3) Forum İçi Etkinlik P3 - En az 30 konusunun bulunması, - 300 mesajı geçmiş olması
Şartları okuyunca şok geçirebilirsiniz, ne diyo bu ya:D diye..Ama ödülleri görünce değeceğini göreceksiniz... #Ödüller
P1 Ödülleri - 1 adet istediği kitap (max 3000Ytl olabilir) - 1 adet istediği enstrümanın kitabı (max 3000Ytl olabilir) - 1 adet Didgeridoo - 20 adet Kalp şeklinde Çikolatalar - 10 adet Kaliteli Yemek - 5 adet içki - 2 Tişört - 1 Pantolon - 1 ayakkabı - Forumda renkli nick
P2 Ödülleri - 1 adet istediği kitap (max 3000Ytl olabilir) - 1 adet mikrofon - 1 adet istediği enstrümanın kitabı (max 2500Ytl olabilir) - 1 adet Didgeridoo - 10 adet Kalp şeklinde Çikolatalar - 5 adet Kaliteli Yemek - 1 adet içki - Forumda renkli nick
P3 Ödülleri - 1 adet istediği kitap (max 2000Ytl olabilir) - 1 adet mikrofon - 1 adet istediği enstrümanın kitabı (max 2500Ytl olabilir) - 5 adet Kalp şeklinde Çikolatalar - 5 adet Kaliteli Yemek - 1 adet içki - Forumda renkli nick
Festival bugün başladı...1 ay sürecek 17.05.2007 - 17.06.2007 arasında devam edecektir. Önemli not: Ödülleri almak için istekleri yerine getirdiğiniz paketi (P1,P2,P3) hangisiyse onu bana pm yolu ile bildirin.Editörlerimiz tarafından incelendikten sonra ödülleriniz verilecektir.. Uyarı eline sağlık , paylaşım için saol , emeğine sağlık, teşekkürler vs gereksiz mesajlar sayılacktır ama mesela 5 tanesi 1 tane mesaj sayılacaktır.Lütfen gereksiz mesaj atmayalım..
:wink: Popomundo.Gen.Tr Farkı :wink:
--------------------------
bedava item kazanmak isteyenler için fırsat.didgeridoo bile var:)