bol miktarda solucan,dal böceği,örümcek,peygamber devesi,çekirge,karınca,akrep,güve,arı satıyorum ilgilenenler oyundaki adım abuzer karadayı pm atsın lütfen...
ne işe yarıolar ki?
hiç bi işe yaramıyor benim bildiğim
fal bakıldığında mavi örüncek bul,sarı yusufcuk bul falan yazıyo onları bulduğuzda ruh hali,bazı yetenekler fln yükseliyo...
sevgili arkadaşlar 350 günlük felan üyeyim elimde (klon adamlarımın birinde) 50den fazla böcek var oyle kaldı hala ne işe yaradığını bilmiyorum.o karakterimin ismide Burhan Erus 56 tanede yıldızı var yetenekleride süper cok mukemmel değil ama iyi bayaaa onuda 100günü gecmiş bir bayan karakterle değiştirmek istiyorum ilgilenen imzamdaki karakterlerden birine mesaj atsın
adını mı söyledin klon karakterin kesin biri şikayet eder oyunda üzüldüm senin için
quote:
Orjinalden alıntı: dj_memox
sevgili arkadaşlar 350 günlük felan üyeyim elimde (klon adamlarımın birinde) 50den fazla böcek var oyle kaldı hala ne işe yaradığını bilmiyorum.o karakterimin ismide Burhan Erus 56 tanede yıldızı var yetenekleride süper cok mukemmel değil ama iyi bayaaa onuda 100günü gecmiş bir bayan karakterle değiştirmek istiyorum ilgilenen imzamdaki karakterlerden birine mesaj atsın
biri şikayet ederse yıldırım yersin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme