Şimdi Ara

popomundo böcek satımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bol miktarda solucan,dal böceği,örümcek,peygamber devesi,çekirge,karınca,akrep,güve,arı satıyorum ilgilenenler oyundaki adım abuzer karadayı pm atsın lütfen...

• ne işe yarıolar ki?
  • hiç bi işe yaramıyor benim bildiğim
  • fal bakıldığında mavi örüncek bul,sarı yusufcuk bul falan yazıyo onları bulduğuzda ruh hali,bazı yetenekler fln yükseliyo...
  • sevgili arkadaşlar 350 günlük felan üyeyim elimde (klon adamlarımın birinde) 50den fazla böcek var oyle kaldı hala ne işe yaradığını bilmiyorum.o karakterimin ismide Burhan Erus 56 tanede yıldızı var yetenekleride süper cok mukemmel değil ama iyi bayaaa onuda 100günü gecmiş bir bayan karakterle değiştirmek istiyorum ilgilenen imzamdaki karakterlerden birine mesaj atsın
  • adını mı söyledin klon karakterin
    kesin biri şikayet eder oyunda
    üzüldüm senin için
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_memox

sevgili arkadaşlar 350 günlük felan üyeyim elimde (klon adamlarımın birinde) 50den fazla böcek var oyle kaldı hala ne işe yaradığını bilmiyorum.o karakterimin ismide Burhan Erus 56 tanede yıldızı var yetenekleride süper cok mukemmel değil ama iyi bayaaa onuda 100günü gecmiş bir bayan karakterle değiştirmek istiyorum ilgilenen imzamdaki karakterlerden birine mesaj atsın

biri şikayet ederse yıldırım yersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.