Şimdi Ara

Popomundo Hesabı Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Merhabalar arkadaşlar. Burda sizden iyi bir popomundo hesabı arıyorum. Öncelikle bu yaştan sonra çalıp çırpacak halim yok. Sitede fazla online olamıyorum (üniversitede vize dönemi) buyüzden referans veremiyeceğim. Eğlencesine popomundo oynuyorum zaten. Bana vereceğiniz popomundo hesabına karşı

*Urban Conflict
    280 puan
    K.Adı: Eron

*Çeşitli Bilgi
    -Daha önce oynadığım ve kısa sürede ustalaştığım oyunlarda bildiğim tüm bilgiler {hattrick,pmanager,managerzone,online football manager ve battleon}
    -8 Yıllık rp hayatımda bildiğim tüm bilgi [tabii dakkada öğrenilecek şey değil]
    -Boş zamanınız varsa birçok rp sitesi
    -D&D ile ilgili elimdeki tüm dökümanlar

*Advanture Quest
    Races: Human Vampire
    Class: Necromancer
    Clan: Geoto

Level: 53
    Gold:21667
    Tokens: 649

*Dragon Fable Trainer
    -Oyunun açıklarından yararlanılan ve oyunun sürümü nekadar ilerlerse ilerlesin genede bozulmayan bir program. Tüm hile olaylarını içinde barındırıyor(Amulet dahil)

Bukadar arkadaşlar. Başka verebileceğim birşey yok. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyaN-GoSLiNG -- 2 Mart 2008; 19:59:25 >

• ben verebilirim
    Yıldıray Altun kullanıcı adı
    80 puan
    iyi mesleği var
  • kadirufukbjk nickli arkadaşta bu hesabı satmak istiyor ?

*ÖNEMLİ: Kusura bakmayın arkadaşlar bir hata yaptım. Bu hile programı Dragon Fable içinmiş
  • ben ondan aldım satıyorum
    ticaret
  • Tamam msn kullanmadığımdan pmden atıyorum şimdi programı ve hesapları. Zaman geldikçe bilgileride atarım. Sizde atın {umarım çalma falan olmaz}
  • dolandırıosun beni battleon wrong password dio
  • Niye dolandırayım arkadaşım.Eski şifreyi yollamışım. Yenisini yollamıştım. Gelmediyse pm tekrar atayım
  • tmm arkadaşım şimdi geldi pm
    hayırlı olsun
  • Teşekkürler. Sizi referansım olarak kabul edebilirmiyim acaba ? Malum sitede adam gibi adam için referans gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.