Şimdi Ara

Popomundo ölüler Diyarı Ziyaret Etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
10.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ölüler diyarını ziyaret etmeniz için gereken en önemli iki şey vodoo tozu(
    Pufferfish Bitkisi ile yapılır)ve 3 deneyim puanıdır(sağlığınız %100 ise ama siz yinede 5-6 tane bulundurun).Bunu aldıktan sora ''Voodoo Tetrodotoxin Powder beni etkiledi'' yazısı cıkar ve sağlığınız %35 azalır.Yaklaşık 10 dakika sonra ''Parlak bir ışığa doğru süzülüyorum'' yazısı çıkar ve sağlık %25 azalır.Burda deneyim puanı kullanmanız yararınıza olacaktır.1 saat sora ''Meleklerin şarkı söylediğini duyuyorum,Müthiş!'' yazısı çıkar ve sağlık %15 azalır.Yaklaşık 1 saat sonrada ''Anneannemi görüyorum.Gülüyor'' yazısı çıkar ve sağlık %10 azalır.Bundanda 1 saat sora ''Ölüler Diyarını ziyaret ettim'' yazısı ve amblemi çıkar ve 10 başarı puanı kazanırsınız.Yarım saat sorada sağlık %8 daha düşer ve Durum: ölüyor yazısı normal 'e döner..

Bu kolay süreçten sonra bu güzel amblemi gururla taşırsınız..
    %100 sağlık ve ruh haline sahip olan bir kişi 5-6 deneyim puanı ile bu başarıyı kolayca sağlayabilir ama bunu yaparken kesinlikle oyunun başında olmanızı tavsiye ederim aksi taktirde geri gelemezsiniz

\\\\\\\ALINTIDIR////////

• çok uğraştırıcı iş valla gerek yok
  • Oyunun başındayım ve hiç param yok cuma gününü bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzaN

çok uğraştırıcı iş valla gerek yok

10 puan kazandırıyo ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: wandy

quote:

Orjinalden alıntı: OzaN

çok uğraştırıcı iş valla gerek yok

10 puan kazandırıyo ama

Vallahi ben onları yapmaya üşenirim.
    Eğer sen yaptıysan o amblemin resmini koyar mısın?
  • yapmadımdaa bir kaç kişde gördüm
  • voodoo tozu herkesde farkLı satıLır ... meseLa bn 1500 YTL ye aLmıştım..
    ama şimdi bi adam tanesini 300 YTL ye satıo :D

öLüLer diyarınıda ziyaret ettim
    çok koLay deneyim puanınız OLsn gerisi rahat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH GELENEKSEL ÖLÜM KAMPI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Popomundo ölüler Diyarı Ziyaret Etme

ßurada en başta gördüğünüz başarı ölüler diyarını ziyaret etme başarısı oluyor. Çok da zor değil kazanmak : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Maiden -- 3 Mart 2008; 0:41:42 >
  • bendede vr dı pazar günü çıkarttım az kaldı geberiyodum vıp yeniledim de düzeldim :D
  • Ya arkadaşlar bende ölüler diyarını ziyaret etmek istiyorumda biri diyor 1 deneyim puanı %100 sağlıkla rahatça yaparsın. Biri diyor 1 taneyle kesinlikle olmaz 3 tane olmalı. Burda 5-6 tane bulundurun diyor. Şu işe bi açıklık getirelim ya. Eğer wandy'nin yazdığı doğruysa ki doğrudur:

%35 + %25 + %15 + %10 yarım saat sonrada son olarak %8

= %93 sağlık azalıyor. 1 deneyim puanı ne kadar veriyor bilmiyorum ama ölmemizi engelleyecek kadar veriyodur. Yani sanırım 1 deneyim puanı yetiyor değil mi?
  • Sen garanti olsun 2 deneyim ouanı ile vodoo yu iç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::

Ya arkadaşlar bende ölüler diyarını ziyaret etmek istiyorumda biri diyor 1 deneyim puanı %100 sağlıkla rahatça yaparsın. Biri diyor 1 taneyle kesinlikle olmaz 3 tane olmalı. Burda 5-6 tane bulundurun diyor. Şu işe bi açıklık getirelim ya. Eğer wandy'nin yazdığı doğruysa ki doğrudur:

%35 + %25 + %15 + %10 yarım saat sonrada son olarak %8

= %93 sağlık azalıyor. 1 deneyim puanı ne kadar veriyor bilmiyorum ama ölmemizi engelleyecek kadar veriyodur. Yani sanırım 1 deneyim puanı yetiyor değil mi?

%100 sağlık ve 1 puanla rahat rahat gider gelirsin.
  • %100 sagligim olcakta denegim puani gelcekte vodoo bulucazda ohooo uzun is
  • %100 sağlık 6 deneyim puanıyla içtim vodoo hadi bakalım
  • Sağlık %67 %100 olsun direk giderim veya pazar gününü bekleyeyim nolur nolmaz geberip gitmeyek
  • quote:

Orjinalden alıntı: apocalypse47

%100 sağlık 6 deneyim puanıyla içtim vodoo hadi bakalım

rahatlıkla yaparsın.
  • yaptımda ztn 3 deneyim puanı kullandım hastaneye yatmim diye %50 ile fln çıktım
  • Hadi ya hastaneye yatma işi kötüymüş 2 tane kullanırım o zaman bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::

Hadi ya hastaneye yatma işi kötüymüş 2 tane kullanırım o zaman bende

Tabikide sağlık düşünce haliyle acil servise kaldırılabilirsin.Bunun için yanında fazladan DP olsun.
  • basarinin hic bi faydasi yok ama sayfanda cok sekil duruyolar
    bisey sorca ben borc dan dolayi helsinkide araniyodum ama artik aramiyolar neden???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.