Arkadaşlar singapurda, korkunç bir şöhretim var. O yüzden çıkarttığım singıl satılmıyor.En az iğrenç olması gerekiyormuş. En hızlı ünü nasıl arttırabilirim? Lütfen yardım.
fakat o sadece karakter şöhretini arttırmaya yardımcı olur, şehir şöhretine cok az katkısı war. Diğer şehirlerde normalden daha iyi konser verdiğinde otomatik olarak artış oluyor...
quote:
Orjinalden alıntı: proscki
fakat o sadece karakter şöhretini arttırmaya yardımcı olur, şehir şöhretine cok az katkısı war. Diğer şehirlerde normalden daha iyi konser verdiğinde otomatik olarak artış oluyor...
Olsun,yine de katkısı olacaktır.Benim single'ım var ve şöhretim de iğrenç :D Hepsi bunun sayesinde..
:) Single satışında pazar payınızın popülerliği de çok önemlidir, 3 grubunkini birbirine yakın tutmaya calısın.
Örnek;
Yetişkin kadınlar: %17 Yetişkin erkekler: %15 Genç erkekler: %14 Genç kızlar: %4
bu normal. :)
Ya öyle single çıkarmak hemen yapılacak iş değil erken yapmışsın
Hiç sorma hemde çok erken yaptım. Peki grupları yani yetişkinler, gençler, kadınlar ı nasıl ayarlıcaz ki yüzdelerini Bu ara teşekkürler cevap yazan tüm arkadaşlara
quote:
Orjinalden alıntı: hi5nil
Arkadaşlar singapurda, korkunç bir şöhretim var. O yüzden çıkarttığım singıl satılmıyor.En az iğrenç olması gerekiyormuş. En hızlı ünü nasıl arttırabilirim? Lütfen yardım.
Şehir şöhretini ancak güzel konserle arttırabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme