Şimdi Ara

### - - - ### Popomundo Yardım Topiği ve DH Parkı ### - - - ### [Zombi saLdırısına dikkat !]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

[GöremeyenLer için] T I K L A !

Bütün sorular buraya ben kendim hazırladım sorduğunuz soruları buraya ekliyeceğim ve diğer üyelerde istedikleri soruyu ve ceaplarını buraya iletebiLirler ben buraya alacağım yani tüm soruLarı ve cevapLarı

# # # SnS Yardımı # # #

Güncel sorunları ben buraya yazmak istedim

1.Bir işe nasıl girebiLirim ???

İlk önce işler üçe ayrılır

1.ceo(VIP özelliği gerekLi]
    2.Serbest işler(tezgahtar,güvenlik görevlisi..vs)
    3.Yetenek gerektiren işler(Avukat,halkla işler,itfayeci)

İlk önce, Üste bakarak Camia'ya tıklıyoruz,

sonra ise o bölümdden ITS POP DERGISI(gazetede denilebilir) onu tıklıyoruz.

Oradan Üstteki Seri İlanlara tıklıyoruz

Sonra sağa bakınız, orada İş imkanları vardır

Ve VIP(Premium) yada bir yetenek gerektiren işler(itfayeci ve saide. gibi), işler daha cok maaşlıdır.

Unutmayın maaşlar cuma günü ödenir. SaygıLarımLa SnStV

# # # # SnS Yardım # # # #

Bir şehire nasıl gidebilirim

Ben bu soruyu cok duydum ve size az olsada ayardım ettim 1.cisi para lazım bu şehire göre değişir.

ve simdi gerçek olana geçeLim bu şehir değiştirme olayı faslını geçelim ama,

Bu durumlarda şehir değiştirmek karekterinizin sınırlamasınıda değiştirebiLir.

Bunun için dikkatLi davranın,

Şimdi İl önce oyuna girdik orada şehir var bakarsanız tam ssatin yanında ona tıklıyoruz,

Sonra şehirden Şehir Hizmetlerine tıklıyoruz.

Ve sonra,ORadan havalimanı(ist için İsanbul ank için Ankara) 'yı tehmin ediyoruz,

Sonra gideceğimiz HAVALİMANINI seçiyoruz ve OK tuşuna basıyoruz

Ve bileti alıyoruz.

Ek bilgi: BİLETİ NASIL İPTAL EDEBİLİRİM

İlk önce neden aldın diye diğerleri gibi sormam ben :)

Simdi. Karekter/Diğer bilgiler 'e geçiş yaptık bakın en altta orada, biletin bilgilerini gösterir oradaki ( O resimle= x ) Resmine basarak onayLıyoruz

- - - - - - -

SnS Yardım #

Borçları ödemessek neoluyor, ilk önce suna deyinelim otel kiraları ödenmesse hapise gidailiyor ama benim tek sözüm bu borçlarınızı ödeyin. Son yer ve uçurum hapis.

- - -

# # # # Yardım (ALINTI ! ) # # # #

1. Giriş
    Popomundo, internet üzerinde hayatına devam eden ve müzik endüstrisi üzerine yoğunlaşmış bir rol yapma oyunudur. Dünyanın farklı yerlerinden katılan oyuncular, burada gerçek hayattan bir süreliğine sıyrılıp karakterlerini bir müzisyen gibi oynarlar.

Popomundo gerçek dünyanın basit bir kopyası olarak dizayn edilmiştir. Oyundaki dünya üzerinde gerçek mekanlar ve kültürler mevcut olmasına rağmen, kalan tüm olaylar ve oluşumlar oyuncular tarafından yapıldığı için, oyun içerisinde bilgisayar kontrolünde olan karakterlerle karşılaşmazsınız.

Popomundo asla durmaz, siz oyuna girmediğiniz zamanlarda bile karakteriniz 'yaşamaya' devam eder.

2. Oyunun Amacı
    Popomundo dünyasında temel ve basit bir amaç belirlemek kolay değildir. İki farklı oyuncunun kişisel tercih ve konumlarına göre 'yaşam tarzları' bir diğerinden oldukça farklı olabilir. Kimi oyuncular oyunun, aktif müzikal kısmında yoğunlaşıp, başarılı ve ünlü bir müzik oluşumunu hayata geçirmek için uğraşabilecekken, diğerleri, sevdikleri bir klüpte arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirebilir.

Belirli bir hedefe varmayı amaç haline getirmiş oyuncular için, bu büyük ihtimalle, müzik endüstrisinde tanınan bir isim olmak için bir müzikal oluşum yaratmak ya da var olan bir oluşuma katılarak yıldız olma yolunda ilerlemek olabilir.

3. Nasıl Oynanır
    Buraya kadar geldiyseniz oyunun genel oynanışı hakkında belirli bir fikriniz oluşmuş demektir. Oyun içerisinde yapabileceğiniz herşey internet tarayıcınızın sayfasında görünür halde durmaktadır. İşin özü nereye bakacağınızı bilmekte yatıyor.

Aşağıda oyunun sizin için önemli olacak olan bir kaç yönünden bahsettik. Yine de aklınıza takılan bir soru olursa, cevabı, 'Camia' bölümünün içinde bulunan forumlarımız ve chat odamız aracılığıyla bulabilirsiniz. Bir soru sormadan evvel, forumlarda akıl notu olarak belirtilmiş konulara bir göz atmayı ihmal etmeyin. Çok büyük ihtimalle sormak üzere olduğunuz soru, uzun zamandan beri defalarca cevaplanmıştır ;)

4. Karakteriniz
    Karakteriniz oyunda, yalnızca size ait olan, temel oyun taşınızdır. Karakteriniz aynı zamanda oyun içerisinde sizi temsil eder, bu yüzden kendisine iyi davranın.

Karakteriniz tamamiyle sizin gibidir. Bir adı, yaşı ve değişik kişisel özelliklere sahiptir. Oyun boyunca karakteriniz yaşlanacak, yeni şeyler öğrenecek ve oynama tarzınıza uygun şekilde gelişecektir.

Oyundaki zaman hızlandırılmıştır, bu yüzden karakteriniz, sizin gerçek hayatta yaşlandığınızdan daha çabuk yaşlanacaktır.

5. Hareket Etmek.
    Popomundo klasik bir masaüstü oyun olmamasına rağmen, masaüstü oyunlarla temel bir özelliği paylaşır; oyunda farklı yerlere ulaşmak ve oyun içindeki değişik işleri başarabilmek için karakterinizi hareket ettirmelisiniz. Bunun için bir zar atmaktansa, gitmek istediğiniz mekanın sayfasını açıp, sağ alt köşede yazan "Karakterini bu mekana götür" linkine tıklamanız, oraya gitmeniz için yeterli olacaktır.

Bulunduğunuz farklı mekanlar, sizin orada farklı işler yapmanıza olanak sağlarlar. Örneğin yeni bir şehire gitmek için bir havaalanına gidip, bilet alabilir. O anda verilmekte olan bir konseri izlemek için, konserin gerçekleştiği mekana gidebilirsiniz.

Eğer oyunda birşeyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız büyük ihtimalle konu ile ilgili mekana gittiğinizde mekan seçeneklerinin de yardımıyla istediğinizi nasıl gerçekleştireceğinizi anlarsınız.

6. Kariyeriniz
    Her ne kadar oyun size pek çok farklı yoldan eğlenme imkanı sunsa da, pek çok oyuncu, karakterinin müzik endüstrisinde hatrı sayılır bir yer edinmesi için uğraşacaktır. İsteğiniz doğrultusunda kendinize bir müzik topluluğu kurabilir, halihazırda kurulmuş olan bir topluluğa dahil olabilir ya da solo çalışmalar yapabilirsiniz.

• Bir gruba katılmak için, grup liderine bir mesaj atabilir ya da üye katılımına açıklar ise, grup sayfasında bulunan "Katılmak için Başvur" seçeneğine tıklayıp bir yanıt bekleyebilirsiniz.

• Kengi grubunuzu kurmak ya da solo bir kariyere başlamak için "Kariyer" seçeneğine tıklayıp talimatlatlara uyabilirsiniz. Grubunuzu yeni üyelerin katılımına açmak istiyorsanız "Üyeler & Şarkılar" bölümünden "Başvurular" kısmından bu özelliği aktif hale getirebilirsiniz.

7. Oynama Kılavuzu (diye düşünüyorsan aldanırsın!)
    Oyuna yeni dahil olan birisinin oyunun geliştirilmeye açık yapısıyla karşılaştığında şaşırması çok doğaldır. Eğer aynı dertten muzdaripseniz, sizin için genel olarak yapmanız gerekenlerin minik bir listesini hazırladık.

• "It's POP!" adlı online dergimizi okuyun. Bu, her bölgeye özel olan dergi, oyuncular tarafından, oyuncular için oyun içinde olan bitenler hakkında yazılmış makaleleri içermektedir. Aynı zamanda derginin içeriğinde "Özel Dosyalar" adı altında, şehir içindeki mekanların, konser davetlerinin, iş ilanları ve benzeri tekliflerin bulunduğu bir bölüm de bulunmaktadır. Dergiye "Şehir" ve "Camia" sayfalarından ulaşabilirsiniz.

• Kendi şarkılarınızı şimdiden yazmaya başlayın. Bunun için "Şarkılar" bölümüne girmeniz yeterlidir.

• Bir grup kurun ya da kurulmuş olan bir tanesine dahil olun.

• Grubunuzun repertuarına yeni şarkılar ekleyin. Bu şarkılar size ait olmak zorunda değillerdir. Basit olarak "cover" diye adlandırabileceğimiz bu şarkılar oyuna hızlı bir başlangıç için faydalı sayılırlar.

• Şehrinizde mevcut olan bir Stüdyoyu kiralayarak, repertuvarınızdan seçtiğiniz şarkıların pratiğini yapın, böylece konser esnasında parçalarınızı daha iyi çalabilirsiniz.

• Konser verebileceğiniz bir klüp bulun, bunun için klüp yöneticisiyle mesajlaşabilir ya da "It's Pop" da çıkan açık konser tarihlerinden kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.

• Seyircilerinizi kendinize hayran bıraktıracak bir konser tasarlayın.

• Konser bitimiyle, hakkınızda yazılan yorumları okumak için kariyer sayfanızdan son konserinizin kritiğini okuyun.

Böylece oyuna ilk çentiğinizi attınız. Gerisi tamamiyle size kalmış. Daha iyi ve daha fazla şarkılar yaparak hayran kitlenizi genişletebilir, single ve albümler çıkaratarak şöhretinizi katlar ve adınızın dünya çapında duyulmasını sağlayabilirsiniz.

Bunu yapacak cesaretiniz var mı?

8. Tipik bir oyun haftası
    Oyunun genel işleyişini kavradıktan sonra oyun mekanikleri ikinci bir yaşam tarzınız hale gelecektir.

Buraya kadar gelmiş çoğu oyuncu karakterini haftada bir kaç kez kontrol edip işlerin yolunda gidip gitmediğinden emin olur. Cebinizdeki paranın faturalarınızı ödemeye yeterli olup olmayacağı, yaptığınız şarkıların gelişim süreçleri, öğrendiğiniz becerileri geliştirme miktarınız gibi oyun içindeki karakterinizi doğrudan etkileyen faktörleri kontrol altında tutarak bu düzeni sağlayabilirsiniz.

"It's Pop" adlı haftalık dergi çarşamba günleri yayınlanır, örneğin bu gün oyuna girip etrafı kolaçan etmek, dergide yazılan makalelere bakıp diğer oyuncuların hakkınızdaki düşüncelerini öğrenmek, bulunduğunuz şehirde olan haftalık gelişmeleri takip etmek gibi oyun için önemli sayılacak işleri gözden kaçırmamak için idealdir.

Oyunda ne kadar zaman harcadığınız tamamiyle size bağlı olan bir konudur, oyuna çok fazla zaman ayıramayacaksanız üzülmeyin, karakteriniz kendisi ile her dakika ilgilenilmedi diye oturup ağlamaz. Oyunda olan bitenleri haftada birkaç defa kısa aralıklarla kontrol etmeniz ise, kariyerinizi geliştirmenize yetecektir. Diğer yandan, oyunla daha sık ilgilenen başka bir oyuncunun da anlık gelişmelerden haberdar olacaklarından dolayı haftada bir defa oyun ile ilgilenen başka bir oyuncuya göre bir adım daha önde olacağı da kaçınılmaz bir diğer gerçektir. Bu tercih tamamiyle gerçek hayattaki yaşam tarzınıza kalmış olan birşeydir.

Özel MesLekLer.

İtfaiyeci

Şehirlerin itfaiye binalarının kalitesini ve itfaiyeci sayılarını uygun düzeyde tutmaları önerilir.

Eğer yangın çıkarsa şehirdeki bütün itfaiyecilere bir uyarı mesajı gider. Bu evler dışında büün mekanlar için gereklidir, ancak evlere yangın alarmı yerleştirilmelidir.

Yangını söndğrmek için bir itfaiyeci, itafiyeye gidip itfaiyecileri çağırmalıdır. Bu yapıldığı zaman bir grup itafiyeci mekana gidip yangını söndürmeye başlar. Her zaman en yetenekli itfaiyeciler çağırılır.

Yangın zamanında söndürülmezse mekan tamamen yanar ve içindeki eşyalar da yok olur. Mekanın içindeki kişiler de yangının boyutuna göre zarar görecektir. Yangın zamanında söndürülmezse diğer mekanlara da sıçrayabilir.

Ancak yangın fazla büyümeden yangın söndürme yeteneği olan herkes bir yangın söndürme aletiyle müdahale edebilir. İnsanların gözü önünde bir kahraman olmak bölece mümkün olabilir... ancak yine de dikkatli olun. Kendinize zarar vermek istemezsiniz.

Eğer hapisane yanarsa bütün tutuklular kaçacaktır. Bundan sonra hakimler tutuklulara firari muamelesi yapmak veya yapmamak konusunda kendileri karar verirler.

Kıdemli Polis Memuru

Polis suç mahallinden kanıt toplar ve aranan suçluları tutuklar. Polis memurları Emniyet Müdürü tarafından işe alınır.

Polis işe alındığında merkez karakola gidip Emniyet Müdürüyle görüşmeli ve üniformasını almalıdır. Üniforması olmadan memur tutuklama yapamaz.

Polis, kişisel yeteneklerini kullanarak insanları sorguya çekebilir ve günlüklerindeki bilgilere ulaşabilir. Bu bilgiler kanıt sayılmaz ancak suçluyu ararken nereye bakılması gerektiği konusuna ışık tutar. Parmak izi tanımlama, DNA analizi, Görüntü analizi gibi yetenekler ise kanıt teşkil ederler. Ancak neticede, son kararı hakimler verir. Polis memurları suç ve suçluları takip eder ve tutuklamaları yapar.

Özel Ajan

Özel Ajanlar şehir dışındaki suçluları yakalamaları için şehir tarafından görevlendirilir. Ajanın suçluyu tutuklayabilmesi için aşağıdaki şartlar yerine gelmelidir:

1. Ajanın çalıştığı şehirden suçlu adına bir arama emri çıkmalıdır. Bu emirler tabii ki Emniyet Müdürlüğünden verilecektir.

2. Ajan çalıştığı şehirde kimseyi tutuklayamaz. Bu sıradan polislerin işidir.

3. Suçlunun saklandığı şehir özel ajan operasyonlarına izin vermelidir. Buna vali karar verir.

4. Ajan şık bir siyah takım giyiyor olmalıdır, bunu Belediye Binasından edinecektir. Ayrıca ajanlıktan ayrıldıktan sonra takımı saklayabilir.

5. Sadece VIP karakterler ajan olabilirler.

Özel Tim memuru

Özel silahlar ve taktikler Emniyet Müdürü tarafından yönetilir. SWAT harekatları ev gibi kapalı mekanlarda bulunan karakterleri çıkarmak için kullanılır.

SWAT takımı harekete geçmeden önce söz konusu mekan ve suçlu iyice izlenmeli ve etüd edilmelidir. Etüd sonucu polislerin gizli operasyon yeteneği ve suçlunun gizlenme yeteneğine göre değişir. Ayrıca eğer izleyen kişiler yetenekli değillerse hedef izlendiğini farkedebilir ve kaçma şansı bulur.

Gözlem çalışması genelde 1-2 saat sürer. Sonuçlar alınır alınmaz Emniyet Müdürü bir SWAT takımı görevlendirebilecektir.

SWAT operasyonları hem müdahil karakterlere hem de mekanlara zarar verebilir. Sağlığına düşkün insanların yapmaması gereken bir iştir. Ayrıca SWAT olmak için önce VIP olmak gerekir.

Yargıç

Yargıçlar her şehirde oylama ile seçilen Baş Yargıç tarafından atanır. Yargıçlar, suçlulara işledikleri suçlar için uygun cezayı vermekle görevlidirler. Yargıçların yetkileri sadece çalıştıkları şehrin belirlediği sınırlar içerisindedir. Yargıç olarak çalışmak çok dengeli bir adalet duygusuna ve cemiyetin yararını öncelikli tutacak bir sorumluluk duygusuna sahip olmayı gerektirir. Bu görev kesinlikle hafife alınmamalıdır. Baş Yargıç, yargıç atamalarını yaparken çok dikkatli olmalıdır. Yargıç olduktan sonra görevlerinizi nasıl yerine getirmeniz gerektiği konusunda detaylı bilgileri alırsınız. Sadece VIP üyeler yargıç olarak çalışabilir

# # # # : Bir popomundo Haftası : # # # #

Popomundo Haftası

Popomundo Dünyası asla uyumaz. Siz oyunda değilken bile sürekli olarak bir değişim söz konusudur.

Oyundaki pek çok şey sürekli olarak veya günde en az bir kere güncellenmektedir. Örneğin, artist popülaritesi her gün güncellenir. Yine de bazı büyük olaylar vardır ki bunlar daha az gerçekleşirler ve bunlarla ilgili bilgi sahibi olmak faydalı olabilir:

• Kiralar Pazar günleri ödenir.

• Tecrübe Puanları Pazar günleri verilir.

• "It's POP" dergisi Çarşambaları yayınlanır.

• Haftalık kayıt satışları Çarşamba günleri hesaplanır.

• Radyo Listeleri Çarşamba günleri güncellenir.

• Maaşlar ve sosyal yardım ücretleri Cuma sabahı ödenir.

• Mekan kalite bakım giderleri Cuma sabahları alınır.

# # # # # # # : : : : Oyuncu Yetkileri # # # # # # # : : : :

Oyundaki bazı oyunculara fazladan bir takım güçler verilmiştir. Biz bu güçlere "Yetkiler" diyoruz.

Yetkiler oyunculara ne tip yetkiler olduklarına göre türlü yollarla verilir. Bazı yetkilerin oyunculara, oyunun başındakiler tarafından verilmesi gerekir. Diğer yandan bir takım yetkiler de oylama gibi yöntemlerle tüm oyuncuların alabileceği yetkilerdir.

Aşağıdakiler oyunda kullanılan yetkilerin listesidir.

Moderatör:
    Bu oyuncu forumun durumunu kontrol etmekle görevlidir.

Geliştirici: Bu oyuncu oyunun tasarımı ve programlanması ile direkt olarak ilgilenir.

Tercüman: Oyunun diğer dillere çevrilemesi için ya da çeviri güncellemeleri ile ilgilenmek için yardım teklifinde bulunmuş oyuncudur. Bu insanlar sayesinde oyun dünyanın birçok yerinde oynanabiliyor.

Haber Spikeri: Camia sayfasına haber yollayabilen oyuncu.

Editör: "It's POP" dergisi için yazılan makaleleri teslim etmek ya da reddetmekle görevli olup derginin ilgi çekici makaleler ve global ya da yerel haberlerle dolu olmasından sorumlu oyuncu.

: : : : Kurallar : : : :
    Popomundo Kullanım Şartları

Oyunculardan her zaman medeni kurallara uygun davranmaları beklenir. Diğer oyunculara saldırgan ve istimari davranış sergileyen oyunculara tolerans gösterilmeyecektir. Oyunculardan oyun içi özgürlüklerini istismar eden kişileri bize bildirmekten çekinmeyin. Onları ya ceza listesine alacağız ya da daha kötüsü, oyundan kovacağız.

Sıradakiler tolere edilmeyecektir:

• Oyunculara kişisel saldırı ya da hakaret.

• Politik, ırksal, seksüel ve kültürel ayrımcılık.

• Hile. Oyunda avantaj kazanmak için sisteme yapılacak her müdahele hile sayılır. Hile yapmak ve hile yollarını oyun geliştiricilerine bildirmemek oyundan atılmanıza sebep olabilir.

• Birden fazla Karakter ve Hesap. Oyunda birden fazla Oyuncu Hesabı ile kayıt olmak yasaktır. Bu, oyuna başlarken seçtiğiniz karakterle devam etmek zorunda olduğunuz anlamına geliyor. Başka bir karakter almanızın ya da birden fazla karakterle oynamanızın tek yolu ilk karakterinizin ölmesi ya da oyun içinde çocuk sahibi olmasıdır. Birden fazla hesapla hile yapan oyuncular ya da birden fazla hesapla giriş yapan oyuncular oyundan atılma ve karakterlerinin ölme risklerini arttırırlar.

Rol Yapma Şartı

Oyundaki rol yapma politikanızı gerçek hayattaki politika, hassas dini konular, ayrımcı felsefeler vb. şeyler üzerine ya da katiller vs. gibi suçlu karakterler üzerine yapmayınız. Nefret suçlarını, Seksüel suçları ve şiddet tanımlarını aşikar şekilde kullanan içerikten uzak durunuz. Oyunda bunları istemiyoruz. Bu şartı ihlal eden kullanıcılar uyarı almadan oyundan çıkartılacaktır.

Kişisel Bilgi

Oyundaki diğer oyunculara kişisel bilgilerinizi vermemenizi tavsiye ederiz.(Hangi okula gittiğiniz, hangi şehirde yaşadığınız, kaç yaşında olduğunuz, vs.) Başkaları hakkında kişisel bilginin üçüncü kişiler tarafından yayılması kesinlikle kabul edilemez ve bu durum kullanım şartlarının ihlali demektir. Lütfen internetteki herkesin güvenliğini göz önünde bulundurun.

Kullanıcı adınızı ve şifrenizi hiçbir şekilde diğer oyunculara vermeyin. Oyunun yönetiminden olduklarını iddia etseler bile. Eğer hesabınızın bir başkası tarafından ulaşılıyor olduğunu hissederseniz lütfen hemen şifrenizi değiştirin.

# # # KarikatürLer # # #

= Park : Köşeler

OnLySnS'in Köşesi

###Zombi Hakkında###

[Merhaba arkadaşlar bende buraya yeni bir köşe açmak istedim, isteyenler pm yoluyla köşeler açabilir burada.]

= Arkadaşlar ben şuna deyinerek bu zombi olayları bana böyle bir oyunda gerçekci gelmedi ve bende beklemezdim. Gerçi bu danny keene yani e moderatörlerden birisi ben böyle birşey umduğunu anlayamadım bence bu zombi istilası nüfüsun daha cok oldugu icin nufusu azalmamız icindi.

Nufus bakarsanız haberlerde cok ama bu zombilerden kayıplarda cok olacak ama ben orada maçka parkının tam ortasında durmayı düşünüyorum çıplak.

Bunu ben yapacagim cünkü böyle bir iş bence yanlış, oyuna tam anti reyting katacak bunu herkez konusuyor ama bunu bir kere yapmislar durduralamaz.

Ama ben yinede sunu ele aldım

1.Zombiler herkez öldürecek ama sonra birisi çıkacak ve düzeltecek..

2.Zombiler sadece timleri öldürecek

3.Oyuna girmemiş kişiler zombiyi öldürecek

4.ZOmbiler barışa gelecek

5.Dirilen zombiler gercek oyuncuların içine girecek

6.Yada sade bir savaş olacak

Benim tahminLerim bu , SaygıLarımLa SnStV.

SnStV: -#- Yayın Editörü Hakkında -#-

Arkadaşlar bu yayın editörü sanırım yaşı biraz küçük, neden 2 haftadır doğru düzgün birşeyler yazmıyorda keçileri kaçırıyor.

Neden biLgi yerine keçilerle söz ediyor, bu sanırım bir bebek !!!, bu tahminle doğruya gidersek bu ihtimal hiçde iyi değiL.,

Peki neden ben bekliyorum taptazae cok guzel makaleler içersindeydim,ama benim 10 anlamla makalem boşuna keçiye dönüştü, bu kendini ne zannediyor.

Yayın editoörü ITS POP Hakkında , SnStV

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Oyuncular/Nik

Şu anda buradan ilk önec Oyuncu ismini ve sonra ise nikini verirlerise sevinirim

Ben baslayim

Haydar Alemdar/SnStV (Bazen kardesim oyunda aldiris etmeyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLySnS -- 24 Ağustos 2007; 12:22:17 >

• su an bende tecrübe puanı mevcut degil.vasıfsız isci de aramıolar ilanlarda:Ssence napam kardes.yani yorum getir durumuma:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: GORKEM93

su an bende tecrübe puanı mevcut degil.vasıfsız isci de aramıolar ilanlarda:Ssence napam kardes.yani yorum getir durumuma:)

Başka şehirlere kaç orada +750 ytl buLurusn rahat bence hiç tanınıLmayan bir şehire uç sonra hemen geL

Getirdim yorum
  • SAOL :)
  • quote:

SAOL :)

ProbLem yok ama Dh parkı geyikler(mesala zombiler,vsv,sv,s) buradan Lütfen
  • BU OYUNA 6-7 SAAT ONCE KAYIT OLDUM YAW.1HAFTAYA SÖKERİM DE .daha şehir degistirme bile bilmiom .Seni de cok rahatsız ettim ama solersen bi zahmet sehir degistirme?
  • quote:

BU OYUNA 6-7 SAAT ONCE KAYIT OLDUM YAW.1HAFTAYA SÖKERİM DE .daha şehir degistirme bile bilmiom .Seni de cok rahatsız ettim ama solersen bi zahmet sehir degistirme?

Şehir/Şehir Hizmetleri/Havalimanı/Karekteri bu mekana götür

Diğerlerinide sen Hallet :)
  • SorabiLirsin soruLarını. çekinme işim yok zaten
  • ben büyükşehir belediyeye basvurdum simdi işsizligim ile ilgili.otomatik olarak is olursa kabul edecegim.sence ne zmn hallolur:)
  • ben yenetek öğretecek biri arıyorum
  • Görkem93 Belediyeye başvurduğunda bunu hangi ülede olursa olsun işçi arayan ceolar görür isterlerse seni alırlar...parasını önceden bilemezsin...Ama ne zaman alıncağın belli olmaz...

xshadowx arkadaşım yetenek öğretmek isterdim ama şu anda öğretmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRar -- 20 Ağustos 2007; 13:45:47 >
  • Ayrıca geyiklerden buradan lütfen
  • bi şey sorcam yardım topiğiyse yardım edebilirmisin yetenek öğretirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: xshadowx

bi şey sorcam yardım topiğiyse yardım edebilirmisin yetenek öğretirmisin

1.cisi istanbuLda oLman gerek

2.cisi Sağ üstden aramada İsim:Haydar Soyad:Alemdar yaz.

Orradan ara ve bana uLaş beLki sana oyunda yardımcı oLabiLirim ama bu üste çıkmayacaktır yada

Şehir HizmetKeri/İstanbul Ünversitesi oradan forumdan bakabiLirsin yada

Su Umar

Kişiye mesaj at bu sana herşey öğretebiLir oyun hakkında
  • Popomundocular arttı bi fan clup yapılmalı.Sonra büyürüs üst konu olur.Sonra katagori falna kuralım bence popomnundo baslıgı için ilk adımı atalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: umurman

Popomundocular arttı bi fan clup yapılmalı.Sonra büyürüs üst konu olur.Sonra katagori falna kuralım bence popomnundo baslıgı için ilk adımı atalım

+1 eft yha böle ayrı ayrı olunca çok karışıo..güsel bi topic yapalım üst konu olsun
  • Ben ayarlıyorum
  • mesela kuarekanın bi topici var popomundo rehber popomundo hakkında herşey die o topic tam üst konu olacak topic
  • bir kişiden bir kişiye para aktarma var mı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyaksencer

bir kişiden bir kişiye para aktarma var mı ???

sadece v.i.pler arasında var
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.