Şimdi Ara

POPPY NE KADAR TATLI LAN <3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda bu kadar overrated bi kız görmedim.

Tip yok vücut yok, saçma videolar bol. Kanal desen kanal değil.

Millet bunun nesini izliyor?

Bi aşağıdaki videoda yüzü güzel gibi duruyo geri kalan tüm videoları leş. Bu videonun da anlamını çözebilene helal olsun.

POPPY NE KADAR TATLI LAN <3

Bizim için poppy budur. O kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

Hayatımda bu kadar overrated bi kız görmedim.

Tip yok vücut yok, saçma videolar bol. Kanal desen kanal değil.

Millet bunun nesini izliyor?

Bi aşağıdaki videoda yüzü güzel gibi duruyo geri kalan tüm videoları leş. Bu videonun da anlamını çözebilene helal olsun.

POPPY NE KADAR TATLI LAN <3

Bizim için poppy budur. O kadar.

Bu videoda adını bilincinize kazımaya çalışıyor. Herkeste etkili olmaz tabi olsada ne kadar olur bilemem. Ama ses tonu ve arka plan muzikleri videolarda hipnoz amacı olduğunu kanıtlar nitelikte. Uyku getirici bu videoları izledikten sonra birde uyursanız geçmiş olsun . Beyin bir şeyler aldıktan sonra birde uyursa bilincinize iyice yerleşiyor çoğunuzunda bildiği gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-127142DBC -- 8 Haziran 2017; 16:46:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Haneke

quote:

Orijinalden alıntı: Bana biraz ömür dile

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Bu kanalın amacı ne

3 video izledim şimdi

Hiç ir şey anlamadım

İnsanlar neden izliyor

Kız sadece lower diyo

Viral bir kanal birde hipnotize teknikleri kullanıyo izlesinler diye ve bazı şeyleri yaptırmaya çalışmak için

yav he he

üllümünati he

ALLAHU AKBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERR
    WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

İlluminati simgelerini millet izlesin merak etsin diye viral amaçlı kullanıyo ama yapımcısı hipnoz hakkında gerçekten bilgili biri izlemenizi tavsiye etmiyorum. herkeste etkili olmaz zaten ve insanlar kandırılmayı seviyor . Bir kaç video izleyin uykunuz gelecek gerek arka plan müziği gerek rahatlatıcı ses tonu ve beyaz parlak görüntü

Ayrıca insanlara duymak istediği şeyleri veriyor ve internetteki sevgiliniz gibi bir şey olmaya çalışıyor bir çok insan var bilgisayar başında asosyal ,sevgilisi olmamış ,sevgiden mahrum ,kafası karışık. Bir video da mesela beni sadece sen anlayabiliyosun kimse videolarimi anlamiyor diyor. Bunun amacını anlayabilir çoğunuz. Birde bazı videolarda bilgisayarla konuşuyor seviyor onu falan o da izleyen kişi.

Bütün sırrı bozdun yaw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen çok tatlı ama illu memati :D insanları etkilemesi dikkat çekmesi için tatlı birini seçmişler galiba ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Bu kanalın amacı ne

3 video izledim şimdi

Hiç ir şey anlamadım

İnsanlar neden izliyor

Kız sadece lower diyo

Viral bir kanal birde hipnotize teknikleri kullanıyo izlesinler diye ve bazı şeyleri yaptırmaya çalışmak için

yav he he

üllümünati he

ALLAHU AKBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERR
    WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

İlluminati simgelerini millet izlesin merak etsin diye viral amaçlı kullanıyo ama yapımcısı hipnoz hakkında gerçekten bilgili biri izlemenizi tavsiye etmiyorum. herkeste etkili olmaz zaten ve insanlar kandırılmayı seviyor . Bir kaç video izleyin uykunuz gelecek gerek arka plan müziği gerek rahatlatıcı ses tonu ve beyaz parlak görüntü

Ayrıca insanlara duymak istediği şeyleri veriyor ve internetteki sevgiliniz gibi bir şey olmaya çalışıyor bir çok insan var bilgisayar başında asosyal ,sevgilisi olmamış ,sevgiden mahrum ,kafası karışık. Bir video da mesela beni sadece sen anlayabiliyosun kimse videolarimi anlamiyor diyor. Bunun amacını anlayabilir çoğunuz. Birde bazı videolarda bilgisayarla konuşuyor seviyor onu falan o da izleyen kişi.

Bütün sırrı bozdun yaw

Bilmeyen arkadaşlar varmış onları bilgilendirdik kimsede pek doğru çıkarımlar yapmamış ayrıca internet ortamında. onlarda prim yapmış bunun üzerinden sadece. psikolojiden anlayan arkadaşlar çıkarabilir hemen. ayrıca ego tatminine ihtiyacın varsa devam et sorun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-127142DBC -- 8 Haziran 2017; 17:12:51 >

• loldeki poppy aklıma geldi

• İzlemeyin.İzleyenler icin fistikli olsun simdiden

• başından beri amacı viral olmak olan kanal. hanım kızımız daha güzel olsaydı belki şansı olabilirdi
  • Konuya korkarak girdim dedim aha low herosuna buff gelmiş neyse kiz konusuymus.

• bu kız illimunatici bulaşma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oglumbakgitt

bu kız illimunatici bulaşma derim.

yav he he
  • I3L0K
  • Seside çok tatlı. Çöp diyenlerin sevgilisini merak ediyorum. tabi var sa.

• Tatlı ama illücü olabilir.

• Olum yanlız bu popy nelir bayağı güzel valla ama saçma videoları var cidden bence bilinçaltına bir şeyler kazıyor. Aynı şeyleri niye kaç kere tekrar ediyor? Açıkla hadi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

Olum yanlız bu popy nelir bayağı güzel valla ama saçma videoları var cidden bence bilinçaltına bir şeyler kazıyor. Aynı şeyleri niye kaç kere tekrar ediyor? Açıkla hadi?

Kız benim bilader.

Öyle sapık sapık şeyler düşünmüyorum ben. Aşığım. Anlamıyor musun
  • quote:

quote:

Olum yanlız bu popy nelir bayağı güzel valla ama saçma videoları var cidden bence bilinçaltına bir şeyler kazıyor. Aynı şeyleri niye kaç kere tekrar ediyor? Açıkla hadi?

Kız benim bilader.

Hocam aşık oldum sanırım

O benimmm, yapacağız onunla

Lan valla güzel değişik bir kız olmasa çok popüler olurdu, ama kendi mallığı. Gerçek videolar çekse şu an 10m garanti takipçi vardı. Sırf şu kızı görmek için izlerdim

• quote:

quote:

quote:

Kız benim bilader.

Hocam aşık oldum sanırım

O benimmm, yapacağız onunla

Lan valla güzel değişik bir kız olmasa çok popüler olurdu, ama kendi mallığı. Gerçek videolar çekse şu an 10m garanti takipçi vardı. Sırf şu kızı görmek için izlerdim

Hadi yürrrüüüüü başka kapıya

• I'm Poppy videosu çok tatlı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.