Şimdi Ara

POPÜLARİTESİ BİTEN STARCİTY GARAJ GÜNLERİ BAŞLADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy şu anda #27
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 10-15 yılın popüler starcity avm garaj günleri son yıllarda popülaritesini yitirmiş bir şekilde dün başladı.
    Açılış saatinde oradaydım ve bazı alışverişlerim oldu ailecek.şurada şu çok ucuz , burada bu süper fiyat diye konuşmayacağım. Son yıllardaki popülaritesinin azalmasının sebeplerini dilim döndüğünce yazayım, ulaşana ders mi olur , kulak arkasımı bilmem.
    Gördüklerim , yaşadıklarım , hissettiklerim;
    -Ekonomik yapı, internet alışverişleri,kasım ayı kampanyaları ve diğer etkenler vs sebebi ile popülaritesi azalmış. Açılış saatinde bile aman aman kalabalık yoktu.
    - Fırsatçılık had safhaya ulaşmış, nasıl olsa millet saldırıyor diye saçma sapan fiyatlamalar, millete kötü davranışlar, kanun tanımaz davranışlar, nezaketsizlik vs almış başını gitmiş.
    - Hersene aynısı yaşanan kasalarda alınmayan önlemler sebebi ile uzayıp giden kuyruklar. Bir laptopa bir barkod okuyucu bağlayıp tek bir POS makinası ile satış yapmaya kalkan firmalar. Dolayısıyla fiş fatura vermeyip, kayıtsız kuyutsuz defolularını, seri sonlarını elden çıkartmalar. Ya da en azından kişiye özel fiş fatura düzenlemeyip, sonrasında kitabına uydurmak. Nasıl olsa iade/değişim yoktur mantığıyla satış yapılıyor ya, fişte vermesek olur diyorlar.
    US Polo Assn. Standı tam teşekküllü 6 kasa ile hizmet veriyordu ve hiç kuyruk,bekleme vs olmuyordu. Yetkilisine teşekkür ettim.
    - sepet usulü satışların çok olmasından dolayı, fiyat panolarının olmaması sebebi ile satıcının 300 TL dediği ürün kasada 400 TL oluyor ve tüketici kanunu yok sayılıp, işine gelmiyorsa alma tavırları, kasa kuyruğunu meşgul etme söylemleri ile hem suçlu hem güçlü davranmalar. Örneği LUFİAN standında başıma geldi , kanuni hakkımı kullanacağım,fiş/fatura verin dediğimde ınu bile zorla hazırlattım ama e- arşiv faturasını mail atamayacaklarını, ekrandan fotoğraf çekmemi istediler.konu ticaret bakanlığına ve lufian genel merkezine yarın taşınacak, bakalım sonu ne olacak.
    - Starcity yönetimi açık otoparka bile açılış saati olan 10:00’dan önce araç almadı ve sokakta millet araçlarının içerisinde bekledi, trafikte aksamalar oldu.
    Rastladığım yönetim yetkililerine bu saçma uygulamanın sebebini sorduğumda, kendilerinin bile bu karardan haberleri yoktu, gariban güvenlikçiler millet ile yüzyüze bırakılmıştı.
    - Tv kanalları her zamanki gibi magazinsel haber yapmak adına milletle ropörtaj yapıyordu. Yayın aralarında kendilerine kayıtsız kuyutsuz satışlar yapıldığını, reyon kasa fiyatlarının farklı olsada tüketici kanununun ilgili maddelerini yok saydıklarını vs haberlerinde gündem etmelerini rica ettim ama kayıtsız kaldılar. Anlaşılan amirleri onlardan miletin garaj günlerinden çok memnun kaldığı formatta çekim istemişler. Gerçekte neler yaşandığı kimsenin umurunda değil.

Sonuçta starcity avm yönetimi şikayetleri dikkate almayıp, bildiğini okursa ve garaj günleri ruhuna uygun davranmayıp fırsat bu fırsat diyerek çakallık yapan firmaların kulağını çekmezse garaj günlerinin fişi birkaç yıla çekilir, demedi demesinler.

• Hocam yarın gazeteci olarak başlayabilirsiniz. Biraz imla ve noktalama düzelirse sorun kalmaz.
  • englishmannn kullanıcısına yanıt
    Cep telden bu kadar oluyor ancak,kusura bakmayın.
    Elimden geldiğince noktadına, virgülüne dikkat ettim ama formatlamada cep tel sıkıntılı.
  • Yok mu bu haftasonu giden.Durum nedir,TV.ler güzelleme yapmışlar yine.

%80 indirim varmışmış,herşey çok ucuzmuş vs diye.%80 indirim olsa, yıkarlar orayı.

bu haftada biryerlerin açılışında ucuza malzeme satan dükkanlar talan edildi,millet birbirini ezdi.

Silivri'de cumartesi açılan Anpa Grosmarket ilk 1000 kişiye 1000 TL kupon verecek diye,

millet cuma akşamından kamp kurmuş.

• Eskiden Bahçeşehirden kalkar gider alisveris yapardim ama bayadir gitmiyorum, dediginiz gibi popülaritesi bitti.
    Son seferlerimden elim boş döndüğümü hatirliyorum.

Firma ismini hatirlayamadim simdi ama cok cok uyguna new balance ayakkabilar almisligim var :))

Evimin yakininda olsa ugrardim ama kalkip gitmeye değmez heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 2 Aralık 2024; 9:39:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.