Merhaba arkadaşlar.Google Chrome kullanıyorum ve Facebook, Twitter, Youtube ve diğer bazı sitelere giremiyorum.Ama bu kalıcı olarak olmuyor.10 dakika sonra deniyorum bu sefer Twitter'a girip Youtube'a girmiyor.Evimde olan diğer laptop'ımda da denedim,fakat yine aynı sonuç.Modemi resetledim.Bir şey değişmedi.Ama tor gibi bir proxy sağlayıcı ile bu sitelere bağlanmaya çalıştığımda başarılı bir şekilde giriyor.Şu hatayı alıyorum genellikle:
kardeş başka bir tarayıcıdan dene mozilla gibi opera gibi
Denedim açılıyor fakat Chrome'u da bırakmak istemiyorum.
Bildiğim kadarıyla sık kullandığımız sayfaları Google Chrome hafızasına alıyor. Bu yüzden facebook sayfası değişince sorun yaratıyor.
Opera kullan uğraşma :,)
Bir çok uzantım var Google Chrome'da.Hepsi çok önemli benim için.Bırakmak istemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: berat1058
Bir çok uzantım var Google Chrome'da.Hepsi çok önemli benim için.Bırakmak istemiyorum
arkadaşım merhaba öncelikle iyi akşamlar.sorunu çözer mi bilmiyorum ama ben sana bir öneri de bulanacağım.Chrome'da bir çok uygulama kullandığını belirtmişsin...ve bu problemler diğer tarayıcılarda olmazken chome'da oluyor.Bu da şu ihtimali göz önüne getiriyor.
Eklentilerinden biri yada bir kaçı birbiriyle çakışıyor.Ya da web sitelerinin kitlenmesine ve açılmamasına neden oluyor.eklentilerin önemli olabilir.o nedenle silmek istememeni anlıyorum.
Fakat çözüm için şu şekilde bir yol öneriyorum.
1-Tüm eklentilerini devre dışı bırak...Araçlar>Uzantılar kısmından bulabilirsin.
2-Web geçmişini komple temizle.
3-Daha önceki problemli sayfalarının çalışıp çalışmadığını test et çalışıyorsa problem eklentilerdendir.
4-Öncelik sırana göre eklentilerini devreye al ve hangisini devreye alınca kitlenmeye neden olduğunu bul.Bu eklentiyi sil :)
eğer sorun eklentilerden değilse aklıma başka bir çözüm gelmiyor.
kolay gelsin.
Evet kullandığın uzantılar problem yaratıyor olabilir. Chrome çok şişmiştir belli.