Şimdi Ara

Popüler kitapalrın dandikliği? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sakinharman

quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

Stephan king abartilmis balondur net

imdb top 250 nin 1 numaralı film stephen kingin kuşku mevsimi kitabının 2. hikayesidir.
    Film kitapla tıpatıp örtüşür önce kitabı okumuş biri olarak filmi de çok beğendim.
    Stephen Kingin balon olduğu fikriniz bence sizin kaliteden anlamadığınızın göstergesidir.
    Bu arada çoğunluk derse doğrudur fikrim yoktur.
    Tarzınız olmayabilir ve bir yazarın her kitabı iyi olmayabilir
    ancak King kendi türü içerisinde şaheserler ortaya koymuş bir yazardır.
    Bende Hermann Hesse kitaplarından haz almam, ancak abartılmış demek haddime değildir.

Edit : imla

stephen king kabuslar pazarını okudum ve ne kadar saçma bir yazar olduğunu gördüm oysa ki büyük umutlarım vardı
    bunun kesinlikle tarzla cartla curtla alakası yok

• RioShui R kullanıcısına yanıt
    Siz yazarsanız bundan sonra gerilim tarzında kitap. King'i değil belki sizi okuruz ne de olsa
    King gibi bir yazarı beğenmeyen bir kitap gurmesi olarak beğenmemişsiniz , bizde arkanızdayız.
    Yürüyün kim tutar sizi.
  • quote:

Siz yazarsanız bundan sonra gerilim tarzında kitap. King'i değil belki sizi okuruz ne de olsa
    King gibi bir yazarı beğenmeyen bir kitap gurmesi olarak beğenmemişsiniz , bizde arkanızdayız.
    Yürüyün kim tutar sizi.

kingden daha iyi yazarım o kesin adam büyüteçle arabayı havaya uçurdu daha napsın meğersem araba canavarmış felan
  • bu dediklerin kitap olarak değil kitap türü olarak bir farklılık. herkeste senin gibi sessiz sakin edebi kitap okuyacak değil kimsenin zevkini böyle aşağılayıcı alaycı şekilde sorgulayamazsın. ayrıca bunları söyleyerek "popüler kitap okumuyorum ben" "ben özelim, herkes gibi değilim farklı düşünüyorum entelim" gibi çocuksu tavrında ayrıca komik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

quote:

Yürüyün kim tutar sizi.

kingden daha iyi yazarım o kesin adam büyüteçle arabayı havaya uçurdu daha napsın meğersem araba canavarmış felan

Güldürdün beni teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakinharman -- 14 Mart 2017; 10:35:46 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.