Şimdi Ara

Popüler yarış oyunu DiRT 3'ü bugüne özel ücretsiz indirin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Popüler yarış oyunu DiRT 3'ü bugüne özel ücretsiz indirin 
    Yarış oyunları denildiğinde F1, Grid ve Colin McRae Rally gibi efsane yapımlarıyla akıllara ilk gelen isimlerden olan Codemasters'ın DiRT 3 oyunu, bugüne özel düzenlenen indirim fırsatıyla tamamen ücretsiz şekilde indirilebiliyor.

2015 yılında uluslararası sürümü indirmeye sunulan DiRT 3 Complete Edition'da oyunseverler ayrıca yeni araçların ve pistlerin yer aldığı tüm indirilebilir paketlere de (DLC) sahip oluyorlar. Humble Bundle’ın doğum günü etkinliği çerçevesinde düzenlenen kampanya ile 29.99 dolar yerine ücretsiz şekilde indirilebilen oyun, grafikleri ve fizik motoruyla adını unutulmazlar listesine yazdırmayı başardı.

DiRT 3 Complete Edition’ı Steam hesabınıza eklemek için buradaki sayfayı, adım adım nasıl yapılacağı konusunda yardım almak için ise şuradaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. Haberi hazırladığımız an itibariyle kampanyanın sona ermesine 1 gün, 4 saat ve 20 dakika kaldı.

• ben bu oyunu çok seviyorum ya, başladım hemen indirmek için. eyvallah.

• Arkadaşlar sağolsun haber etmiş ti
    Normalde bu tür oyunlarla aram iyi değil ama ücretsiz deneme şansımız olacak bu kampanya ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle haberleri vermeniz çok güzel bence, ben bu oyunu hiç oynamadım ama indiricem.

bir sorum olucak, steam üyeliğime oyunu aldım, bugün indirmem şart değil değil mi ? ay sonu indirsemde olur heralde sonuçta oyunu satın almış gibi oldum; yoksa indirim sadece bu saatler içinde indirmeye başlayanlar için mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 11 Kasım 2016; 17:20:38 >
  • metacritic 7.0 pek iç açıcı değil

• son oyunu berbat

• indirdik bile dh ölücüleri olarak bu zamanı bekleyeceğimizi mi sandınız daha ilk saatinde indirdim bu arada ubisoft un da 5 oyununu uplayden ücretsiz aldım bilneyenler varsa uplay e girip bu ayın oyunu alsın zamanında crew almıştım şimdiki verdikleri oyunlar güzel değil.

• "Keys are temporarily exhausted for this product"
  • Keyler bitmiş beyler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önceden forumdan duyup ekledim steama indirelim bakalım online oynanabiliyorsa cat and mouse akarız arkadaşlarla çok eğlenceli oluyor :D

• Satın olmuş gibi oldun hocam.sonra da oynayabilirsin.
  • 2 kere bitirdim oyunu. Çok keyifle oynardım. Ama pek hevesim yok şuan. Aklında olupta şüpheyle yaklaşanlara tavsiyemdir kesinlikle oynayın bu oyunu.

• Peki sadece indirilen süre içinde mi oynanıyor yoksa bugün indirip oyunu istediğimiz zaman oynayabilirmiyiz yani haftaya filan

• Kaptım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AVCI_31

böyle haberleri vermeniz çok güzel bence, ben bu oyunu hiç oynamadım ama indiricem.

bir sorum olucak, steam üyeliğime oyunu aldım, bugün indirmem şart değil değil mi ? ay sonu indirsemde olur heralde sonuçta oyunu satın almış gibi oldum; yoksa indirim sadece bu saatler içinde indirmeye başlayanlar için mi ?

Bende ücretsiz lisans anahtarıyla sahip oldum oyuna. Fakat bugün indirmesen de olur. 19 Kasıma kadar geçerli bu hediye lisans anahtarı.
  • ben steam hesabıma bu siteyi bağlarken sorun yaşıyorum nedense insan olduğunu kanıtla zımbırtısında hata veriyor ağır hakarete uğradım

• Az önce uğraştım aldım.bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 kasım ibaresi ne oluyor onu anladım
  • Galiba bunu da oynamıştım ama dirt 2 tam efsane ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz önce ekledim bende teşekkür ediyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.