Şimdi Ara

Porsche 924 'mü yoksa Mazda RX7'mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • porsche sorun çıkarırsa yaptırabilirsin en azından..wankel motordan anlayan usta sayısı çok az..km ve fiyatları nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzerme jr. -- 30 Ağustos 2006; 9:52:18 >
  • rx-7 nin motorunu her yerde baktiramassin + sorun cikarsa peşine dusersin...
    yani normal bir araba gibi sorun cikinca servise verip sorunun hallolmasi için 1 hafta bekleyemessin peşinden koşman telefonlar açman gerekir...

porsche bu yuzden daha mantikli ama sadece rx-7 ye göre mantikli yani araba alicak birisi için 2 mantiksiz secimden en mantiklisi olani
  • hocam rx7'nin motorunu zaten değiştirmişler, ilanda gördüm başk bi motor takmışlar ona.. spor arabaların eski modellerini almak tehlikelidir. yüzü astarından pahalıya gelir. ama illada alacam diyorsan git araca gör ustaya göster inan bana yaptığın bu masraflar ilerde başına açılacak masrafların yanında hiç kalır. benim başıma geldiği için söylüyorum.
  • İkisinden birini illaki alacağım diyorsan RX 7 yi tercih et ama bence ikisindende vazgeç, Tamir ve bakım masrafları modellerinin eski olmasından dolayı seni bayağı bir üzer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: winturk

Abi uzun zaman dediğin 1 tanesi ağustos'un 10'undamı ne verilmiş oraya.

Peki diyelimki sorun var.Biz bu araçlarda sorun olduğunu nasıl anlayabiliriz.Kalkıp burdan Aydın'amı gidelim bi bakmak için :). ayrıca sorun derken ne tür bi sorun olabilir yani.Yorumlarınızı bekliyorum.Araba konusunda sadece dış görünüşe önem veren biri olarak acemiyim.

adamlar guncel tutuyolar ilanlari.. ben bu 2araci da coook uzun zamandir ilan olarak gordugume %100eminim! para senin yine de sen bilirsin..
  • Eyvalla paşalar yorumlarınız için.Rx7 banada başta sakat geliyodu wankel motor yüzünden.Porsche temiz gibi göründü bana bilmiyorum ama zaten alırsam da elbet gider birine gösterir öyle alırım.
    Görünüşü itibariyle güzel böyle 8 - 12 milyar arası bildiğiniz arabalar varmı arkadaşlar.Bu rx7 ve porsche gibi sakatlık çıkaracak bir araç olmasında.
    Tekrar teşekkürler yorumlarınız için...
  • nissan 200sx var...ona da bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Renesis

nissan 200sx var...ona da bak

aynen katiliyorum 200sx in 220hp liğini alabilirsin sanirim kasa olarak 93 modeli var en yenisinin fiyatida en temizini 13 milyara rahat rahat alirsin...
    yanlama konusunda oldukça başarili bir araçtir...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.