Şimdi Ara

Porselen Diş Kaplama Fiyatları - 2022 ile 2023 Güncel (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
20
Favori
690.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cavit63

Özel bir klinikte sordum içimetal kaplama porselen dişin tanesi 430 tl olmuş 2016 senesinde 350 tl idi

zirconyumu da sordunuz mu
  • Uzman Diş Doktoru
    Sgk Zirkonyum Diş - Uzman Diş Doktoru
    http://www.uzmandisdoktoru.net/sgk-zirkonyum-dis.htm

uzun zamandır dişlerime zirkonyum yaptırmayı düşünüyordum ,özelde veya devlete sgk lı olan herkez yaptırabiliyor mu? eskiye göre özelde % kaç ucuz olr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 3 Mart 2017; 9:53:39 >

• Arkadaşlar merhaba. Acil fiyat yorumuna ihtiyacım var. 1 diş taşı temizliğ, 3 dişe metal destekli kaplama, 3 dolgu ayrıca eşime 2 estetik 1 normal dolgu için indirimli 1500 tl fiyat aldım. Nasıl fiyatı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 dişim kırıldı.İkisine de önceden kanal tedavisi yapılmıştı seneler önce.Geçenlerde doktora gittim

1 dişime dolgu yapıldı( önceki yapılan kanal sağlammış bu yüzden başka bir işlem gerekmedi )
    Diğer dişim için çok kötü durumda kurtarmaya çalışacağım dedi ve dolguyu yaptıktan sonra tekrar gittim.Porselen kaplamayla dişimi kurtarabileceğini söyledi.

2 dolgu + porselen kaplama + kanal tedavisi temizleme ve kanal tedavisi + diş taşı temizliği : 800 tl ödedim. Tedavim devam etmekte 7 ağustosta diş taşı temizliğiyle bitecek.

Dolgu 170 tl idi
    Diş taşı temizliği 150 tl
    Kanal tedavisi temizleme+kanal tedavisi : 310 tl

Fiyatlar böyle yanlış hatırlamıyorsam.
    Vizyon Diş Kliniğinde yaptırıyorum,kasımpaşa şubesinde.

• bu yöntemden haberi olan var mı kompozit lamine dolgu ile aynı şey mi fiyatı nedir(DİŞLER KESİLMEDEN TAKILIYOR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 29 Temmuz 2017; 10:13:31 >
  • İleride param olursa porselen kaplama yaptırtacağım.
  • ÖN 4 diş 3600 tl ye taktırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 1 Aralık 2017; 13:36:58 >
  • Porselen Diş Kaplama Fiyatları - 2022 ile 2023 Güncel

Porselen Diş Kaplama Fiyatları - 2022 ile 2023 Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 1 Aralık 2017; 13:37:16 >

• Guncel fiyatlar nedir acana porselen kaplama yaptirsak?

• quote:

Orijinalden alıntı: troy

Guncel fiyatlar nedir acana porselen kaplama yaptirsak?

1000 TL PAZARLIKLA 900 SİRONA CEREC
  • Tel taktırmak yerine bundan yapmak mantıklı olurmu. Tele altlı üstlü 6500 fiyat çektiler. Doğal dişleri kaybedip onlardan yapmaya değer mi. Daha kısa sürede ve daha beyaz olacak gibi

• Ben böyle porselen diş istiyorum. Çok estetik değilmi?
    Çılgın oyuncuyoutube
    Porselen Diş Kaplama | 0212 288 23 24 | Eniyident Ucuz ve Kaliteli
    https://www.youtube.com/watch?v=jNmJllr1goQ

Porselen Diş Kaplama Fiyatları - 2022 ile 2023 Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsungoguz -- 23 Aralık 2018; 22:24:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• merhaba. ben ve esimde dislermizi yaptirmak istiyoruz. zirkonyum istiyordum pahali olusundan yine mecburi tercihimiz devlet hastanesi. benim dislerm saglam 3 cekilmis disim var ve geri kalanida uclarindan kiriliyor ust mineleri dokuluyor gucsuz sanirim. esimin de on 2 dis ve arka dislerin disinda 10 tane cekilcek disi var bizim icin ne yapilabilir yardimci olursaniz cok sevinirim. birde ist avrupa icin hangi hastane dr tercihinz yazarsanz memnun olrm

• oguzhandere5858 kullanıcısına yanıt
    Dişlerin sağlıklıysa kesinlikle yaptırma.

buradaki dişlere bile ortodonti tedavisi yapılır aslında
    Metehan Acaryoutube
    Zirkonyum Diş Kaplama | 0212 288 23 36 | Eniyident Estetik Ömürlük
    https://www.youtube.com/watch?v=r6zqBHaQaxQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrankarti -- 10 Nisan 2018; 0:56:51 >

• Porselen Lamina işlemini ben Dent Suadiye'de yaptırdım. Çokta memnunum, hiçbir şekilde sorun yaşamadım. Bu tarz bir işlem yaptırmak isteyen herkese de tavsiye ederim, çok anlayışlı ekip gerçekten :)
  • Güncel fiyatlar nedir? Ve de porselen mi yoka zircorum mu nedir o mu daha iyi?

• Güncel zirkonyum fiyatları nedir beyler? Ön dişlerim kötü durumda çok pahalı olacaksa devlette yaptırmayı düşünüyorum
  • öndişlerin hepsi çürük. yaptırmaya gitsem en az 10bin tl masraf çıkacak. niye bu kadar pahalısın be diş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 4 Ağustos 2018; 14:38:46 >
  • ben implantlarımı ve ön dişlerimi altlı üstlü zirkonyum diş kaplama yaptırdım meltem diş kliniğine. benden diş başına 550tl almışlardı. pırıl pırıl oldu kötü görüntüden kurtuldum. normal dişleriniz gibi sapasağlam oluyor.
  • merak ettiğim benim önde 2 tane dişim yok. diş olmayan yerlere de zirkomyumu aynı fiyattan yapıyorlar mı ? babam 8000 tlye tüm dişlerini yaptırdı ama tüm dişleri de sağlamdı. istanbulda fiyatlar 2 katı bu arada ucuz diye babam antep e gitti
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.