quote:Orijinalden alıntı: Dream Drop DistanceSeviyosan git al bize sormana pek gerek yok çok pahalıda değil zaten.Ben aldım fena değil
quote:Orijinalden alıntı: Dream Drop Distance Seviyosan git al bize sormana pek gerek yok çok pahalıda değil zaten. İlk ve son kez rp çektiğim için 260 rp nin bile lafını yapıyorum fakirlik işte napıcaksın Bu arada vazgeçtim sanırsam onun yerine oynadığım bi heronun skinini alırım
quote:Orijinalden alıntı: GnyMltsquote:Orijinalden alıntı: Dream Drop Distance Seviyosan git al bize sormana pek gerek yok çok pahalıda değil zaten. İlk ve son kez rp çektiğim için 260 rp nin bile lafını yapıyorum fakirlik işte napıcaksın Bu arada vazgeçtim sanırsam onun yerine oynadığım bi heronun skinini alırımAlıntıları Göster ben teemoyla akıyorum (kendime göre olabilir) son skorlar 30/3 22/0 14/0 vs. vs. bende almayı düşünüyorum
quote:Orijinalden alıntı: Candice Swanepoel ben teemoyla akıyorum (kendime göre olabilir) son skorlar 30/3 22/0 14/0 vs. vs. bende almayı düşünüyorum Uzun zamandır teemo oynamıyorum bikaç kere oynayayım bakalım beğenirsem fikrimi değiştirip alırım
quote:Orijinalden alıntı: Bununiçinburdayım Alsan mı ki :D Galiba lol forumunda post kasmaya başlayan ilk üye saygım sonsuz
quote:Orijinalden alıntı: Mr.Clickerquote:Orijinalden alıntı: Bununiçinburdayım Alsan mı ki :D Galiba lol forumunda post kasmaya başlayan ilk üye saygım sonsuz Alıntıları Göster En guzel skini cottontaildir bence hoplayarak yurumesi yumurta seklindeki mantarlari :D Cok tatli