Merhaba arkadaşlar,ben arkadaşlarıma Steam'den Synergy (Half Life 2 Co-op) modu oynamak istiyorum.Oynamak için port açmak lazımmış. Portu açmanın anlatımlarını buldum netten.İstesem şimdi açarım ama öncelikle birkaç şeyi bilmek istiyorum. 1-) Static IP derken ? Ip'miz hep sabit mi kaliyor? 2-) Herhangi bi zararı olur mu netime felan !? 3-) Portu kapatmak istersem ne yapacağım ?
Cevaplarsanız memnum olurum,teşekkürler
statik ip dediğin telekomdan aylık ücret karşılığı ip alıyorsun. IP adresin hep aynı oluyor. Sen şimdi serverı açsan bi ip adresi olur. Ama modeme reset attıktan sonra ip adresi değişir. Her bağlandığında ip adresin değişiyor yani. Ucret odeyerek ip adresinin hep aynı olmasını sağlıyorsun sadece.
Herhangi bi zararı olmaz netine. Cok önemli biri değilsen tabi :D Port açınca dışardan gelicek saldırılara bilgisayarına girmelerine olanak sağlıyorsun. Ama kim niye sana saldırırda bulunmak istesin sonuçta =)
Portuda kapatmak için aynı açtığın gibi kapatıcaksın bi sıkıntı yok yani =)
bu işle uğraşan bi sürü insan var. problem yaşayanını hiç görmedim. portunu rahatlıkla açabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme