Şimdi Ara

Port Bagaj Alacağım Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
85.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Süper fiyat, güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: szymek61

Süper fiyat, güle güle kullanın.
    Bugün OTS'ye(http://www.otsoto.com.tr) uğradım, hoşuma gitmedi modelleri fiyat olarakta yerli olmasına rağmen bir avantajı yok.http://www.bagajmarket.com/kampanya.html sayfadaki 900 TL lik olanı almayı düşünüyorum. Peşin'e bir indirim yok ama 9 taksit yapıyorlar. Taşıyıcı ayaklar MontBlank marka. Kapalı bagaj Hapro Roady 350. Hoşuma gitmeyen bagajın yandan değil arkadan açılması bu modelde. 1200 TL lik olan yandan açılıyor. 50 kg yük taşıma, 130 km/s hıza kadar sorun olmaz dedi satıcı. 2 hafta içinde alacağım, görüşleriniz nelerdir?

• serser12 S kullanıcısına yanıt
    thlue den fiyat aldınız mı?
  • derememo D kullanıcısına yanıt
    Thlue ayaklar ile birlikte 1650 TL. Peşin 1570.http://www.thule.com.tr/kampanya.asp
  • En iyisi Thule

• quote:

Orijinalden alıntı: serser12

Thlue ayaklar ile birlikte 1650 TL. Peşin 1570.http://www.thule.com.tr/kampanya.asp

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-thule-pasific-200-216050312/detay
    bakın yukardaki gibi bişi alın,
    ama barı, ayağı da olsun.
    2. el alın, fiyat çok cazip olur.
    sadece kancasını orjinal olarak aracına uygun sıfır al.
    460 litre devasa bir bagaj ve boyu da uzun olur, uzun eşya da koyabilirsin.
    ben 2 tane ayakkabılık taşımıştım mesela.
    (benimki 175X82X45 cm ebatlarında 450 lt hacimde idi)

• quote:

Orijinalden alıntı: derememo

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-thule-pasific-200-216050312/detay
    bakın yukardaki gibi bişi alın,
    ama barı, ayağı da olsun.
    2. el alın, fiyat çok cazip olur.
    sadece kancasını orjinal olarak aracına uygun sıfır al.
    460 litre devasa bir bagaj ve boyu da uzun olur, uzun eşya da koyabilirsin.
    ben 2 tane ayakkabılık taşımıştım mesela.
    (benimki 175X82X45 cm ebatlarında 450 lt hacimde idi)

Alıntıları Göster
    Portbagajı aldım ve kullandım yorumlarımı yazayım.

Mont Blanc taşıyıcı ayak ve Hapro Roady 350 (http://www.bagajmarket.com/hapro-roady-portbagaj.html) model kapalı bagaj aldım. Peşin 840 TL oldu. Fiyat olarak pahalı olduğunu düşünüyorum ama yerli üretici firmaların fiyatlarıda bu malesef bu seviyelerde. Ankara'da bayisinde taktırdım, işçiliği biraz zayıftı. Takmak çok zor değil fakat benim araçta ön arka demir arası açıklığı biraz fazlaymış. Bu yüzden fabrikasyon olarak işaretlenmiş noktalardan yeni ikişer delik açılıyor matkap ile.

Bu üründe beğenmediğim noktalar şöyle:
    - Mevcut delikler yapışkan bant ile kapatılıyor, bu çok ilkel kalıyor. O kısmları silikon ile kapatmayı düşünüyorum. Belki diğer B sınıfı araçlarda yeni delik açmaya gerek olmayabilir.
    - Bagaj arkaya doğru açıldığı için eşya yerleştirmek daha zor.
    - Arabaya monte edildiği yerler anahtar kilitli değil. Herhangi biri çıkarabilir, oynayabilir, vidaları gevşetebilir.

Arabanın aerodinamiği sandığımdan çok daha fazla bozuldu. Direklerden ıslık sesi geliyor alışkın olmadığınız şekilde. Yakıtı tam hesaplamasamda %15 fazla yakmıştır. Max hız 130 olarak öneriliyor bu bagajda. Bu hızlarda arabayı biraz savuruyor ve rüzgara karşı gitmekte zorlanıyor güçlü bir araç değilse.

Benim için almak bir mecburiyetti. Hatta aldıktan sonra acaba bir büyüğünümü alsaydım diye düşündüm. Aracımın bagaj hacmi 305 lt. Port bagajın 320 lt, neredeyse bir bagaj daha kadar. Üste fazla ağır olmayan şeyleri koymak uygun. Benim için hayati olan şeylerin hepsini sığdırdım üste(Bebeğin park yatak ve yan yastıkları, baston puset, 1 bavul, mama sandalyesi, 3-4 büyük poşet).

1 yıl sonra gelen Edit: Islık sesi gelmiyormuş. Sanırım geçen sene yüksek birşey koyduğumdan bagaj kapağı tam kapanmadı, yandan boşluk yaptı. Bu sene aynı istikamet gittim hiç ses yapmadı.

Port Bagaj Alacağım Tavsiye Port Bagaj Alacağım Tavsiye Port Bagaj Alacağım Tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serser12 -- 29 Ağustos 2016; 22:41:21 >

hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • quote:

Cevaplar için teşekkürler. Hala benim arabaya hangisi uygun anlayamadım. Benim aracın tavandaki kapaklarıda açamadım bakmak için. Birkaç yeri aradım, Ankarada bir üretici buldumhttp://www.otsoto.com.tr . 200 TL ama gelin görün dedi 30-40 TL lik barlar ile farkını. Gidip denemeyi düşünüyorum. Thule'nin videolarınıda izledim, sağlam birşeye benziyor.

Ankarada isen ots diye bir firma var biz oraya taktiriyoruz port bagajlari huseyin bey sahibi bi bak derim ostim tarifinda

• VOLKANNGUNGORR V kullanıcısına yanıt
    OTS ye gittim 850 tl civari fiyat verdiler en ucuz ayak ve bagaja. Cok hosumada gitmedi onerdikleri port bagaj. Ben gittigimde sahibi yoktu. Yerli firma ve uretici olmalarina ragmen daha kotu kaliteyi daha pahaliya satiyorlar. Estetik olarakta iyi gorunmuyor OTS nin bagaji. Benim aldigim ayaklarda, port bagajda dunya pazarinda bilinen firmalarin urunu. Yurtel vardi birde Ankarada uretici. Gidip goremedim ama OTS den daha iyi gozukuyor. Onlarinda fiyatlari 800 civarindan basliyor. Yerli uretici firmalarin bu kadar kazik olmasi beni hayal kirikligina ugratti, o yuzden tercih etmedim.

• quote:

OTS ye gittim 850 tl civari fiyat verdiler en ucuz ayak ve bagaja. Cok hosumada gitmedi onerdikleri port bagaj. Ben gittigimde sahibi yoktu. Yerli firma ve uretici olmalarina ragmen daha kotu kaliteyi daha pahaliya satiyorlar. Estetik olarakta iyi gorunmuyor OTS nin bagaji. Benim aldigim ayaklarda, port bagajda dunya pazarinda bilinen firmalarin urunu. Yurtel vardi birde Ankarada uretici. Gidip goremedim ama OTS den daha iyi gozukuyor. Onlarinda fiyatlari 800 civarindan basliyor. Yerli uretici firmalarin bu kadar kazik olmasi beni hayal kirikligina ugratti, o yuzden tercih etmedim.
    Thule alınca iyiki almışım dersiniz arkadaşlar üçe beşe bakmayın telafisi daha pahalıya gelebilir,

Port Bagaj Alacağım Tavsiye

• Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben aracima yeni port bagaj taktım ama 70 km geçtikten sonra ıslık calar gibi ses geliyor hız arttıkça sesde artıyor aşırı derecede rahatsız ediyor ne sesi kesmek için ne yapmalıyım

• Açıklık vardır. İçindeki eşyalar baskı yapiyormu bagajın üst kapağına?

yeni taktım ici boşken ses yapıyor bağlantı deliklerinide kapattım ama hala aynı 70 km den sonra aşırı derecede ses geliyor
  • Ben ilk taktığımda ses vardı, direklerden geliyor zannettim. Daha sonraki yolculuklarimda hiç ses yapmadı, aşırı yüklemeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum​ ya da baska bir sebepten kaynaklı açıklık vardır.

• E87 kasa 1.16i için almayı düşünüyorum.DAha önce hiç tecrübem olmadı.ARaca özel üretilmiyor mu bu port bagajlar yok universal mi? Port bagaj alırken ayrıca başka hangi aparatları almam lazım? Montajını kendim yapabilir miyim?

Araç LPGli olduğundan bagaj yok gibi bir şey.Çocuk ta olunca zorunlu oldu bu bana.
  • Merhaba, Port Bagaj Alacağım Tavsiye

Thule marka port bagajımı satıyorum ( 440 litre )

Her iki anahtarıda mevcut.üründe herhangi bir aırza kırık çatlak deformasyon bulunmamakta.Ayaklarıyla beraber vereceğim.

düşünenler için çok güzel ve kullanışlı bir üründür
    fiyat olarak 2850 tl dir ama ufak bir pazarlık payı vardır Port Bagaj Alacağım Tavsiye Port Bagaj Alacağım Tavsiye

• quote:

Orijinalden alıntı: colombo12

Merhaba, Port Bagaj Alacağım Tavsiye

Thule marka port bagajımı satıyorum ( 440 litre )

Her iki anahtarıda mevcut.üründe herhangi bir aırza kırık çatlak deformasyon bulunmamakta.Ayaklarıyla beraber vereceğim.

düşünenler için çok güzel ve kullanışlı bir üründür
    fiyat olarak 2850 tl dir ama ufak bir pazarlık payı vardır Port Bagaj Alacağım Tavsiye Port Bagaj Alacağım Tavsiye

ne yaptin hocam.sıfırını ve yeni tasarımı bayisinde 2900 tl. m200 diye geciyor.400 litre.yeni ayak sistemide icine dahil.sizin ürünü hatta 1000 tl ye sıfırını forumda adam zor satmişti.(ayaksız)

• ne yapsın neye satarsam diyor arkadş :)
  • portbagaj ürünlerine buradan göz atabilirsiniz. Kaliteli bir site ve ürünleri de kalitelidir. Yerli üretim de yapıyorlar. Diğer parçalara da bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirardagumus -- 1 Kasım 2018; 11:4:49 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.