Bildirim
Porto Maçı 11 'i Nasıl Olmalı ? (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eren/Sinan hariç tutturmuşsunquote:
Orijinalden alıntı: bloodletting.Eren
Rodrigues Belhanda Onyekuru
Fernando Donk
Nagatomo Serdar Maicon Linnes
Muslera
Eren'in sakatlık durumunu bilmiyorum.Olmaması halinde Sinan denenebilir yada 4 6 0 oynayabiliriz.
Rodrigues Feghouli Onyekuru
Fernando Belhanda Donk
Nagatomo Serdar Maicon Linnes
Muslera
Yahu ben bu terim’i anlayamıyorum! 1-0 yenilsen ne farkeder 5-0 yenilsen ne farkeder. Kimse sana bir şey mi diyecek ya da kovulacak mısın? Zaten Trabzon’dan 4, Akhisar’dan 3 yemişsin. Süper kupayı da kaybetmişsin, vs ama kimse bir şey demiyor sana. Koy şu gençleri.. Koy Ozan’ı, koy Yunus’u, koy Recep’i veya bir başkasını en azından 30 dakka. Hiç değilse çocuklar bir şampiyonlar ligi ortamı görmüş olur, tecrübe kazanır, lige daha kolay adapte olurlar...Eskiden bu kadar korkar değildi. Gençlere çatır çatır Avrupa’da şans veriyordu Fatih.
Bu maçtan beraberlik dahi beklemiyorum ama sorun değil. Kendi sahamızdaki diğer 2 maçı aldığımız sürece deplasmandaki maçlarda yenilsek bile gruptan 2. Olarak çıkarız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Al işte ne oldu fatih terim!!! Yenebildin mi Porto’yu?? 1-0 yenildin başın göğe ermiştir. Şu Maçta Ozan’la, Yunus’un ilk 11 başlamaması tamamen korkaklıktır!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X