Şimdi Ara

Poseidon 7 sun 1 som 100lvl FF Bower 34blade34 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Serwerde Rakibin Warmı? Seni Yıkan Warmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparta300

yazık yazık bi oyuna bu kadar paraya

sanki TL ilemi alıyorum goldu :) 7-8 tane charım var biraz uğraşınca gold yapmak zor değil
    bizim serverda pek pvp yapan olmuyor o yüzden yıkan varmı bilemiyorum, capewar oluyor genelde veya jobwar
    bu arada ben eski _MeKaNsIZ_ gerçi char hala bende :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supermen34 -- 21 Aralık 2009; 6:26:18 >
  • gercekten guzel karakter yapmısın
  • Sormamda sakınca yoksa ayda ortalama kaç silk yüklüyorsun karakterine ? Bu arada ben DeliPoyraz ın yeğeni tanırsın büyük ihtimalle
  • Samet abiiiiiiiii ismi de MEKANSIZ olsa:D daha süper olcak demi:D
  • Mükemmel bir charın var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferfecir

Sormamda sakınca yoksa ayda ortalama kaç silk yüklüyorsun karakterine ? Bu arada ben DeliPoyraz ın yeğeni tanırsın büyük ihtimalle

pre plus + devil + 50 silk aylık giden silk 400 yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supermen34

quote:

Orijinalden alıntı: Ferfecir

Sormamda sakınca yoksa ayda ortalama kaç silk yüklüyorsun karakterine ? Bu arada ben DeliPoyraz ın yeğeni tanırsın büyük ihtimalle

pre plus + devil + 50 silk aylık giden silk 400 yani

çok değilmiş .

• quote:

Orijinalden alıntı: SyNeRGeNIX

Öncelikle tebrik ederim imrenilesi bi charın var :) Ama bazılari fazla abartıyor eminim seni yıkan vardır ...

nasıl yıkılacak bir anlat bakalım, sun+7 item sayısı 2, sun+6 item sayısı 4, som+5 item 1 adet takılarına dikkat etmedim ama pvp de karşıdaki charda bu kadar sun item yoksa bu charı yıkamazsın..

(konuyu gereksiz bir cvp yazarak işgal ettim özür, çok güzel bir charınız var, nazar değmesin. bol şanslar)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.