Şimdi Ara

Poseidon __UrAsHi__ SatıLıktır... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLad3

girsene oyuna rezil olduguna degmez mi

Geç olsunda güç olmasın derler.Merak etme sen
  • bide nie 450 silk cok dii mi 450 silk
  • anaa cidden yalan cıymş
  • Bakın adımı kirletmeyin ouzjana oyundan pm attım oda gördü.Kimse boşu boşuna iftira atmasın.Bende üzülürüm sizde üzülürsünüz.
  • Geçekten Slm dh yazısı paint gibi.. xS ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drizzt Do'Urden -- 21 Haziran 2008; 21:38:20 >
  • arkadaşlar urashi oyundan pm attı.
    fakat foruma koymamı istemedi konuşmamızı.
    şu kadarı yeterlidir umarım.

edit: urashi nin büyük ısrarı üzerine SS i kaldırdım. gören görmüştür herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirable -- 21 Haziran 2008; 21:51:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ouzzjann

arkadaşlar urashi oyundan pm attı.

Sağol.Bu arada herkez bilsin ben kimseye bişey kanıtlamak zorunda değildim.Ama şu kadarını söyliyim kimse adımı kirletmeye çalışmasın.
  • Aga hayırlı satışlar sen neptunedeki urashi isen ben __Rocker__ artık o chara girmicem guildden atabilirsin sen isen
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnTi_TeRRoR

Aga hayırlı satışlar sen neptunedeki urashi isen ben __Rocker__ artık o chara girmicem guildden atabilirsin sen isen

tamam senide ekledim listeye bi kişi daha istemişti guildden atmamı :)
  • quote:

Aga hayırlı satışlar sen neptunedeki urashi isen ben __Rocker__ artık o chara girmicem guildden atabilirsin sen isen

Nerden çıktın sen ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

Nerden çıktın sen ya?

Annesinin karnından :)
  • beyler bu nedir yahu poseidonda birşey mi var? Ben de char alıyorum p.tesi ama o da sudan ucuz bu da

neler oluyor poseidonda?

yoksa sadece raslantı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KuZuCuK_TR

beyler bu nedir yahu poseidonda birşey mi var? Ben de char alıyorum p.tesi ama o da sudan ucuz bu da

neler oluyor poseidonda?

yoksa sadece raslantı mı?

Yok benimki özel sebeplerden dolayı.Ama sana satan kişinin neden olduğunu bilemem.Bu kadar ucuza bu karakter satılmazsa zaten ben ne diyim artık.
  • haklısın 74 lv benim içni süper olurdu ama nukerlardan, nuker kasmaktan ve skillerinden sıkılıyorum ve nefret ediyorum... ( oyunda yoksa nukerlara karşı bir kastım yok)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KuZuCuK_TR

haklısın 74 lv benim içni süper olurdu ama nukerlardan, nuker kasmaktan ve skillerinden sıkılıyorum ve nefret ediyorum... ( oyunda yoksa nukerlara karşı bir kastım yok)

• Karakter p.tesiye rezerve edilmiştir...
  • quote:

kardes foruma resimleri koysana !!! işbirliği gibi oluor bu resimleri bizde görelim de herkes kimin ne oldugunu anlasın ben seni az cok anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLad3 -- 22 Haziran 2008; 13:44:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLad3

quote:

kardes foruma resimleri koysana !!! işbirliği gibi oluor bu resimleri bizde görelim de herkes kimin ne oldugunu anlasın ben seni az cok anladım

Ya sen hala utanmıyormusun ya iftira atmaktan.Gören gördü tamammı ben kimseye bişey kanıtlamak zorunda değilim.

Karakter hala satılıktır.

• Karakter güzel.Acaba sormamın sakıncası yoksa niye bu kadar ucuza satıyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.