Şimdi Ara

Poseldon & Death2all (sosun) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi

quote:

Orjinalden alıntı: Babayaroo

Silkroad ın resmi sitesini heckleyebilen adamlarda SOSUN+9 görmek beni şaşırtmadı.

Onlar mı hackledi sanki?

O adamlar orda neden oturuyorlar? Bilen var mı ?

Evet onlar yaptı.Serverda kimleri heckleyeceklerini bile GM gibi notice ile yazdırlar.Vi3T_4Ev3R.Eğer gördüklerim Ps değilse
  • quote:

Orjinalden alıntı: Babayaroo

Evet onlar yaptı.Serverda kimleri heckleyeceklerini bile GM gibi notice ile yazdırlar.Vi3T_4Ev3R.Eğer gördüklerim Ps değilse

gördüklerin ps değil ama saçma bi olay gerçek değil yani. Bi arkadaşta yapıp koymuştu notice yazıyosun sadece kendin görüyosun öyle bi olay
  • charı alamassanız hakkaten de üzülürüm ray. Bu işlerde GM parmağı olabilir tabiki joymax sadece para saymayı biliyor.nereye ne yazacaksak ben varım.Aklıma bir şey daha geliyor senin de daha önce dediğin birşey ray. Bu adamlar önce arkadaş gibi sokuluyor sonra hackliyor demiştin.Sizin guild de yabancılarda var sanırım bu kişilerden eminmisiniz yani yeni gelen biri boşluğunuzu yakalamış olabilir.
  • 1071derki size,

poseidonun elindeki we death2all un elindekiler sos+9
    dragonxin kki maleesef sun:))

ya arkadaşlar şöyle düşünün elimde 64+3 we sos blade we shild war (şaka diil SS koyarım)

farm yapıorum full +3 seti +4 yapmaya çalışıorum.. günde en aaz 20elix harcıorum tek bi item +4 olsun die, we mantıksız yanı şu..

max lvl 70ken death2all da sos+5 garm % armor set poseidonda +6 - +7 sos garm set wardı o zamanlar glavie i +7 ydi...

şuanda +9 war 14crt %80 phy...

we elitediebenin guild sellerı war,orda guildde kimsenin işine yaramayn itemler satılıo eğer greecede olan wea girep bakmak isteyenw arsa bi baksın, 10mil den aşağı item yok we görebilceğinz özellikler %100.. yani bunu yapmaki için ebn üzerimdeki itemleri satsam 750mil param olsa yine yapamam 500tane int taşı alsam yine tüm ama tüm itemlerimin +5 inti olmaz ama adamların herşeyi (sadece int demiorum) %100. bence hackleme sorun diil bu adamalr şans faktörlerini X10 yapsa her (client yazarak weya GM in quzeniyse ona söyliyerek) wurduu moptan item düşürse,her bastıı taş %100 tutsa %100 werse...
    zaten hiçbişeye gerek yok...

ewet serverın .oku çıktı.. ama dikkatimi çeken şey elitdiebeden çok ama çok az kişi yarkan öldrüyor , thf - hunter oluyor.. naapıolar nerdeler anlamıorum.. dier serverlarıda mı ele geçirmeye çalışıyorlar??

çoğu arkadaşım hacklendi - başına bişiler geldi umarım daha fasla insan üzülmez..
    bu sonuta bi oyun we öyle kalması gerekir(di)...

• hehe
  • quote:

Arkadaşlar! Bu adamları JOYMAX'e şikayet edeceğiz. Bir kaç gün içinde güzel bir İNGİLİZCE DİLEKÇE yazalım lütfen ! Gönderelim... Lütfen herkes önemsesin !! GM yapıyor olabilir ama JOYMAX bilmiyor olabilir bu olayı ! Lütfen destek verin !

KISKANDIN DİMİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scolerr®

quote:

Arkadaşlar! Bu adamları JOYMAX'e şikayet edeceğiz. Bir kaç gün içinde güzel bir İNGİLİZCE DİLEKÇE yazalım lütfen ! Gönderelim... Lütfen herkes önemsesin !! GM yapıyor olabilir ama JOYMAX bilmiyor olabilir bu olayı ! Lütfen destek verin !

KISKANDIN DİMİ

Eğer dedikleri doğruysa başkalarının insanların hakkını yemeleri kıskançlıksa evet kıskanıyorum ben.

• şikayet konusunda boşuna uğraşmayın. biz son 5-6 gün içinde 10larca bug report yazdık. 100 lercesini copy/paste yaparak tekrar gönderdik. hatta bug report database oluşturduk. devamlı olarak c/p ile le gönderiyoruz. herhangi bir cevap ilgi yok. ne resmi siteden ne yapımcı kuruluştan.. joymax a ulaşabileceğimiz bütün siteleri mail adreslerini denedik. sonuç "SIFIR"... bug reportla olacak iş değil bu. dişe diş kana kan... en iyi savunma saldırıdır!yakında....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.