Şimdi Ara

Post Rock [ Öneriler Ana Konu ]***

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Post Rock grup önerileri yapan başlıklar forumda mevcut ancak hepsinin tek bir konu altında paylaşılmasını daha uygun buldum. Burada en sevdiğiniz grupların ve şarkılarının isimlerini paylaşarak başkalarına tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Benim en sevdiğim grupların başında;

Mono (Japan)
    Hypomanie
    Grails
    Cumulushead
    Lustre
    No Clear Mind
    Violet Cold gelir.

Umuyorum sizden gelecek paylaşımları da dinleyerek kendi listemi daha geliştirebilirim :)

• Killing Joke
    Bauhaus
    Joy Division
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecroCyber-777

Killing Joke
    Bauhaus
    Joy Division

İsmini verdiğiniz grupların şarkılarının hepsine bakamadım ancak post rock ile alakası yok bunların. Yine de paylaşımınız için teşekkürler Joy Division - Love will tear us apart again şarkısını beğendim.
  • Saf post rock olmayabilirnama post rock punkin babalaridir bunlar 70,sonlarına dayanir genelde . göz ardi etmek postrocka hakaret olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha yeni dalga piyasaya sayılabilecek gruplar istiyorsanız ne yazikki yenileri takip etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NecroCyber-777

Saf post rock olmayabilirnama post rock punkin babalaridir bunlar 70,sonlarına dayanir genelde . göz ardi etmek postrocka hakaret olur

Evet eski akım müziklerinden olduğu belli. Joy Division 1976 yılında çıkmış bir grup. Ben çok o kadar geriye gitmiyorum eğer benim verdiğim grupların şarkılarını az çok dinlemişseniz içinde süregelen sessizlik temalarına ve enstrümentallere ağırlık verilmiş olduğunu göreceksiniz. Mümkün mertebe az sözlü müzikleri sevmişimdir bu türlerde. Dediğim gibi yine de paylaşımınız için çok teşekkür ederim.
  • Beastmilk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RUST [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

Beastmilk

Sevgili Papa bu death rock türüne giriyor :) ben daha sakin severim :D The pirate Ship Quinted Ep - I kina spiser de hund bundan sert olanı sevmem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldness

quote:

Beastmilk

Sevgili Papa bu death rock türüne giriyor :) ben daha sakin severim :D The pirate Ship Quinted Ep - I kina spiser de hund bundan sert olanı sevmem :D

aynen kardeşim death
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coldness

quote:

Beastmilk

aynen kardeşim death

nesi komik metalica ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.