Şimdi Ara

Poster ve Benzeri Çalışmalarım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diş buğdayı nedir bilmiyorum ama yardım edebileceğim bir şey ise yardımcı olmaya çalışırım tabiki

Edit : Diş buğdayı nedir öğrendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahm-@ -- 18 Temmuz 2013; 18:22:18 >
  • kurbak0 K kullanıcısına yanıt
    Cinema 4D.
  • Çok teşekkür ederim
  • Böle şeyleri görünce photoshop danmı çıkıyor bunlar diyorum. Hepsi çok güzel bu senede biz görücez bakalım :). Bunlar fireworks de yapılabilirmi peki
  • Onur. kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumunuz için teşekkürler :) Fireworks kullanmadığım için bir şey söyleyemiyeceğim,kullananlar var ise bilgi verebillirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm-@

Güzel yorumunuz için teşekkürler :) Fireworks kullanmadığım için bir şey söyleyemiyeceğim,kullananlar var ise bilgi verebillirler

tamam Teşekkürler :) Yalnız o en son yaptığın 3 boyutlu kalemi falan yaparken video çeksen süper olur Bizde yararlanırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur.

Böle şeyleri görünce photoshop danmı çıkıyor bunlar diyorum. Hepsi çok güzel bu senede biz görücez bakalım :). Bunlar fireworks de yapılabilirmi peki

fireworksdede güzel çalışmalar cıkıyor fakat bu derece olamaz dıye bılıyorum bende fıreworks gordum lisede fakat imkanın varsa öğretmenine cs 5 veya 6 ogretmesını soyleyebılırsın daha yararlı olucaktır :)

Can sıkıntısından okulda paintle cizmiştim :)
     Poster ve Benzeri Çalışmalarım

• Onur. kullanıcısına yanıt
    Belki ilerleyen günlerde bir video hazırlayabilirim.Yalnız ps ile değil cinema 4d programı ile yaptım sonuncusunu.Modelleme programıyla yani
  • Ahm-@ A kullanıcısına yanıt
    size mesaj gönderdim ama gelip gelmediğinden emin değilim şimdiden teşekkürler
  • GÜLAYALARA G kullanıcısına yanıt
    Gelmemiş.Ben atayım size.Rica ederim
  • En üstteki gerçekten çok güzel olmuş. Modellemeniz ise harika! Baya meraklıyım ama ne zaman heves edip öğrenmeye kalksam hep bir sorunla karşılaştım. Umarım bu sefer devam ettirebilirim.

Cinema 4D nin hangi versiyonunu kullandınız? Hangisini kullanacağımı şaşırdım
    Birde modelleme programlarında en çok kullanılanı hangisi profesyonel camia da biliyor musunuz? (Entellektüelimsi sorularımla kafa yedirtebiliyorum evet )
  • quote:

Bu aralar üç boyutlu modelleme işine merak saldım.Bu sabah yaptım bunu

Dostum bunu masaüstü yaptım
    Cinema 4D basit kullanımı ile ilgili bir kaç tüyo verirsen ben de başlamayı düşünüyorum.

• OscarPenn O kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim :) R14 versiyonunu kullanıyorum,R15 çıktı ya da çıkacak sanırım.Tam bilgim yok bu konuda.1-2 gün önce vray plugin'inini yükledim,render kalitesi olarak ciddi anlamda farklı sonuçlar alıyorum.Kendi render motoru da iyi sonuçlar veriyor.Burada paylaştığım görselin renderını kendi motoru ile aldım mesela.

En çok hangisi kullanılıyor bilemicem fakat bence 3ds max baya meşhur bu anlamda.Ne yapmak istediğinize göre değişiyor sanırım tercihler.Ben mac osx kullandığım için Cinema 4D'yi tercih etmek zorunda kaldım.3ds max mac'te olsaydı büyük ihtimal onu öğrenmeye çalışırdım

Düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahm-@ -- 16 Ağustos 2013; 23:20:06 >
  • Sevindim gerçekten,teşekkür ederim eksik olmayın

Youtube'da çeşitli kanallar var,hatta linkini verdiğim arkadaş türkçe eğitim videoları çekmiş.Çok şey öğrendim ilk etapda.İşinizi fazlasıyla görecektir,eğer ilk defa Cinema 4D kullanacaksanız.

http://www.youtube.com/channel/UCMtXPWpAfk2PIrCzpHQG20A

Birde grayscalegorilla var,dünyaca biliniyorlar.

http://greyscalegorilla.com/blog/tutorials/

Bu iki yerden çok şey öğrendim.Üzerine düşerseniz yapamıyacağınız bir şey yok.Nerdeyse hergün sıkılmadan uğraşıyorum.Kaliteli render almak için izlemediğim video kalmamıştır belkide.İşin içine ışık girdiği için cidden çok farklı ayarlar var.

• İşler oldukça iyi hocam. Başarılarınızın devamını dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paardon kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,eksik olmayın
  • quote:

Bugün yaptım,can sıkıntısı

anladım hemen yapmışsın ama tavsiye ;)

bıyık imgesini alt tarafa yapsan
    bıyık yazısının "I" harflerini göz şeklinde yapsan
    "Y" harfini büyütüp köpek burnu gibi yaysan

daha iyi olur sanki

• Daha kolay hangi programla çalışabiliriz :) Logo tasarımıyla ilgileniyorum şu aralar .
  • edra E kullanıcısına yanıt
    Logo için photoshop,illustrator işinizi fazlasıyla görecektir
  • e*man kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim,aslında fena fikir değil
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.