ya ben aldım potları gııtm o masterı actıran npc ye ama orda pot yapma ıle ılgılı hıc bısey goremedım el moradda kı npc nın adını verebılırmısınız bıde npcde hangı secenegı acacagız. bıde kacıncı en az lvlde pot basabılıyoruz
BUF HEAL CHARIM VAR DEDIĞINIZI YAPTIM OLMADI .AQ. :) YALAN SÜLEMEYİN LA
el moradda hangisi bide kaçıncı yazıyı tıklıoz?
Beyler ben o gün piyasada 1820 hp pot gördüm 1820 MP POT ŞEKLİNDE AMA BU POT potçuda yok acaba bunudamı priest yapıyo yoksa bunlar bi yaratıktan mı çıkıyo
Beyler warrior vs charlarla pot yapmak için werwolf soyundan yaratıklar kesin içinden çıkan Fang of Wolfman leri moradonda ısaac(Eventta) bozdurun 10 tane pot veriyo + 5k ex
quote:
Orjinalden alıntı: Return_of_Herolife
Beyler warrior vs charlarla pot yapmak için werwolf soyundan yaratıklar kesin içinden çıkan Fang of Wolfman leri moradonda ısaac(Eventta) bozdurun 10 tane pot veriyo + 5k ex
aga adamın sorduğu soruya bak senin werdiğin cewaba bak
kardes lvl 60 heallerla yapabılır.sundrıseden payer kagdını alıosun orda yazıo 720lik mi 480lik mi ordan bakıp alıon 720lik basman ıcın 720lik kagıt bıde potcuda en dusuk hp weren potu alcan oyuna ılk basladıgında werılen ufak potlardan ondan sora prıest mınevra gıtcen sag tıklıcan ordan konusmalardan hangısıydı hatırlamıom tıklıcan sana pot sayfası gelcek 720 480 fln dıe ordan 720li sececen basmaya baslıcan her defasında 10tane basar(payer kagdını we potu ustune almayı unutma)
keshke souL da yaplLsa ..
1320lik potta var benim bildigim priestin yapabildigi poiton of soul gibi
Evet ya 1320 pot nasıl yapılıyo ve onun kağıdı nerden çıkıyo
level 70 skill'i de herhalde onu yapar sadece bi fikir
ARKADAŞLAR O KAĞIDIN ADI NE TAM OLARAK SUNDİRİSDE VAR 3 TANE PAYER... DİYE BİR TANESİ 30 COİN,DİĞERLERİ 300 COİN HANGİSİ?
up
720 yerıne
1440 olmuo mu
bende lvl 60 bufer/healer var skiller 57:buff 45:heal bende yapabilirmiim o potlardan?? ve yapabilirsem scrolmudur nedir onun adı ne??
GÜZEL KONU OLMUŞ TEŞEKKÜRLER BENİM 52 LVL HEALERİM VAR BEN YAPABİLİRMİYİM VE BUNUN Bİ SINIRI VARMI İSTEDİĞİN KADAR BASABİLİYOMUSUN BİDE 1320 DEĞİL 1440 POT VAR ONLARIDA PRİEST YAPABİLİYOMUŞ AMA NASIL
benim bildiğim lvl 62 master priestler yapabiliyo ama murkaya ne verildiğini sölemiyolar