Şimdi Ara

POTADA DEV FİNAL ! Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Medical Park (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
3.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu hala burak yılmaz diyenler var.Ulan daha 2 hafta önce burak yılmaz'ın oynamadığı 30 dakika kadar 10 kişi oynamış bir Galatasaray'a karşı atak yapamadınız siz daha neyden bahsediyorsunuz.Galatasaray'ın kadrosundaki sakat oyuncuları bilmeden konuşuyorsunuz ya yazık sizlere.Bu kadar sakata bu kadar olumsuzluğa rağmen hala biz finallerde oynuyorsak bi durup düşünün.Bir almeida sakatlandı futbol şubesini kapatacaktınız az daha.Birde doping diyen cahil cühelalar var,keyif verici maddeden dolayı David Gregory Hawkins ceza aldı.Keyif verici maddenin de,esrar yani mariuhana olduğunu söylemem gerek.
  • Maçı izlemedim ancak bu kadar kötü defans yapan takıma karşı bu kadar az sayı attıysak biz daha kötüyüz demektir. Neyse Fenerbahçe'yi tebrik edip yolumuza bakmak lazım. Ben bu sene basketten bir şey beklemiyorum açıkçası, geçen seneki heyecanım yok. Diğer branşları boşverin de artık SCHALKE maçına odaklanma zamanı arkadaşlar.
  • Hatırlıyorum biz hakemden sikayet edince "ağlamayın " koyanlar burda yine seviyelerini korumuşlar.yenemiyorsaniz tebrik etmesini öğrenin.lafim belli bi kesime tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysecox

Ne çirkef taraftarlarsınız be maç'dan önce 10 konu açıyorsunuz maçtan sonra hepiniz çifkefliğe yatıyorsunuz çıkında adam gibi tebrik edin... Gerçi ne beklersin doping kullanan takımdan...

Sen derbi maçında çıkıpta tebrik ettin mi? Sen kimsinde çirkef diyorsun? Doping demişsinde BJK takımı çok temizde bizmi göremedik neden bu yıl uefa'da yoksunuz ? Şuraya yazan çocuklara kavga amaçlı çocuklar hakediyormu tebriği ? Yürü git sana düşmez yorumlamak kendi bölümüne git isteyen istediğini yazar ben tebrik ettim isteyen tebrik etmez.
    Ek olarakta alıntılama block listesine gidiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esrar006

quote:

Ne çirkef taraftarlarsınız be maç'dan önce 10 konu açıyorsunuz maçtan sonra hepiniz çifkefliğe yatıyorsunuz çıkında adam gibi tebrik edin... Gerçi ne beklersin doping kullanan takımdan...

Sen derbi maçında çıkıpta tebrik ettin mi? Sen kimsinde çirkef diyorsun? Doping demişsinde BJK takımı çok temizde bizmi göremedik neden bu yıl uefa'da yoksunuz ? Şuraya yazan çocuklara kavga amaçlı çocuklar hakediyormu tebriği ? Yürü git sana düşmez yorumlamak kendi bölümüne git isteyen istediğini yazar ben tebrik ettim isteyen tebrik etmez.

kendi başkanları şike yapmış adam bizim 1 oyuncu doping kullandı diye doping kullanan takım olmuş anasını satıyım. sanki büyün basketçiler maçtan önce kafayı çekip çıkıyo

• Çalışmalara devam
  • Bekledigim kadar rahat alamamisiz maci. Euroleague takimina bu kadar direnmeleri onlar adina sevindirici..

• Olay Hawkins değil de hala esrar-marihuanna kullanmanın doğru birşey olduğunu savunanlar var. Sonra aauuuuvvvv neden gençler yoldan çıktı.
  • Euroleague takımı mı
    Euroleague de iki tane orayı haketmeyen takım var malesefe ikisi de türk takımı..
    biri beşiktaş biri fenerbahçe... 1 galibiyetle oralarda bulunmak ülkenin imajını karalıyor. Efes hariç diğer takımlar geldi mi yabıncılar nasıl olsa şamarlarız mantığı ile çıkıyor karşımıza.

artık şu Euroleague nin statüsünü değiştirmeleri lazım. Bizde hangi takım kötü ise o sene o Euroleague gidiyor..

• tebrikler
  • maalesef maçı izleyemedim. oyuncularımızı tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onsos1100

Euroleague takımı mı
    Euroleague de iki tane orayı haketmeyen takım var malesefe ikisi de türk takımı..
    biri beşiktaş biri fenerbahçe... 1 galibiyetle oralarda bulunmak ülkenin imajını karalıyor. Efes hariç diğer takımlar geldi mi yabıncılar nasıl olsa şamarlarız mantığı ile çıkıyor karşımıza.

artık şu Euroleague nin statüsünü değiştirmeleri lazım. Bizde hangi takım kötü ise o sene o Euroleague gidiyor..

Bu arkadaş ne saçmalıyor beyler.

• Tebrikler ne diyelim.
  • Birde orda bahsedilen karşıyakanın suyun karşı yakası olduğunu anlasaydın iyi olurdu.
  • iki takıma da tebrikler.
    fenerbahçemize hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

quote:

Orijinalden alıntı: esrar006

quote:

kendi başkanları şike yapmış adam bizim 1 oyuncu doping kullandı diye doping kullanan takım olmuş anasını satıyım. sanki büyün basketçiler maçtan önce kafayı çekip çıkıyo

Yahu vallahi diyorum şu forum tc kimlik ile kayit yapsin yaş sınırına çözüm olur bunlar avrupada galibiyet alamiyor fark üstüne fark yiyor biz avrupada başari gelsin diye takım destekleriz şunlar rakip taraftari destekler.Forumda cok kavga etmek isteyenler var gerçekte olucak kırıcaksın agiz burun akıllanıcaklar kendisi tebrik etmez etmeyenlere bulaşır,ben tebrik ettim ama taraftarin yarısı şu yorumlara göre haketmiyor birisi cikmis rahat yeneriz demis o mantikla bakiliyorsa futbolda biz şampiyonlar liginde oldugumuz icin FB,BJK bizim statümüzün çok altinda takimlar? hey allahim nolur akil fikir ihsan eyle.Tekrardan dogru dürüst taraftara tebrik ederim amaci kavga olanlarada neyse.

• hala bo'nun eli potaya değdi diye maçın kaybedildiğini iddia edebilenler var, biri de çıkıp demiyor ki yahu iki gün önce banvit'i hakem sayesinde yendik de finale çıktık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Tebrikler Ülker, ama hakem son an da kötü yönetti. Uzatmaya gidebilirdi.

saol medical park
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

quote:

saol medical park

Medical Park sadece sponsor isimdir. Takım değildir.

Ülker ise takım olarak Fenerbahçe'yle birleşmiştir.

Biraz bilgi.

Akıllım benim sen burada Ülkeri tebrik ederken, Fenerbahçe'yi de tebrik etmiş oluyorsun.
    Allah akıl fikir versin diyeceğim de fanatizm akıl fikir dinlemez ki. Yazık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

quote:

saol medical park

Medical Park sadece sponsor isimdir. Takım değildir.

Ülker ise takım olarak Fenerbahçe'yle birleşmiştir.

Biraz bilgi.

Unutma daha düne kadar iş ortağımız olan Ülker'in cafesiydiniz

Takım olarak Ülker'le birleşince ömür boyu FB Ülker kalıcaz diye birşeyde yok.

Senin mantığınla Futbol takımımızın adıda Ülker olmalı.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.