Şimdi Ara

Potansiyelini gösteremedi dediğiniz oyuncular? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pato'nun sakatlıklarını unutmamak lazım.Onu baştan bir geçin.Ganso'da aynı şekilde.

Bu işin uzayı açık ara Mario Balotelli'dir.

İki numaram Freddy Adu. Gio Dos Santos 3 numara.

Isco'ya katılmıyorum. İsp u21 ve Malaga'da efsane performanslar ve 40 küsür milyona RMD transferi. Mevki rakipleri sırasıyla Mesut ve James.
  • gabriel obertan
  • Freddy Adu
  • Tarık çamdal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biride cikip Lucas Moura dememis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

Freddy Adu

Ben diyecektim yav

• quote:

Orijinalden alıntı: equando

Alphonse Areola (Gerçi hala genç ama bu zamana kadar PSG'de kaleyi almasını bekliyordum.)
    Matija Nastasic
    Lucas Digne
    Gerard Deulefou
    Erik Lamela
    Stevan Jovetic
    Bruno Zuculini (Valencia'da özellikle neymiş ne değilmiş diye izlemiştim.Real Betis seviyesinde oyuncu.)
    Bojan Krkic

Yazdıklarımın arasında hala patlama yapabilecek yaşta olanlar var ama onlardan da şimdiye kadar bir yerlere gelmiş olmalarını bekliyordum.Özellikle Areola

Digne daha ne yapacak la? Adam önce Lille'den PSG'ye sonra da Barcelona'ya gitti. Şu anda ne olacak göreceğiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stoch

En azından ben ümitliydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: equando

Alphonse Areola (Gerçi hala genç ama bu zamana kadar PSG'de kaleyi almasını bekliyordum.)
    Matija Nastasic
    Lucas Digne
    Gerard Deulefou
    Erik Lamela
    Stevan Jovetic
    Bruno Zuculini (Valencia'da özellikle neymiş ne değilmiş diye izlemiştim.Real Betis seviyesinde oyuncu.)
    Bojan Krkic

Yazdıklarımın arasında hala patlama yapabilecek yaşta olanlar var ama onlardan da şimdiye kadar bir yerlere gelmiş olmalarını bekliyordum.Özellikle Areola

Digne daha ne yapacak la? Adam önce Lille'den PSG'ye sonra da Barcelona'ya gitti. Şu anda ne olacak göreceğiz.

Digne sadece transfer yapıyor. Performans veremiyor benim beklentim performansta.

• quote:

Orijinalden alıntı: JampolPapa

Modric
    Son yillarin en buyuk balonu, yere dusuyuor habire allahin bucuru

Yapma hocam, nasıl balon bu adam? Şuan dünyanın en iyi 5 ortasahasından biri. Ayrıca burada balon değil, potansiyelini bir türlü kanıtlamamış bir oyuncu sorulmuş. Modric zaten kendisini Tottenham Hotspur'da çoktan kanıtlamış bir oyuncu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schwartzenius -- 4 Ağustos 2016; 2:06:30 >
  • Bakalım kim cevap verecek diye yazmıştım hocam, yoksa ben Modric'i Tottenham'dan değil Zagreb'den tanırım. CM 2007'nin yıldızıdır kendisi.
  • damien duff.

Potansiyelini gösteremedi dediğiniz oyuncular?
  • Theofanis Gekas Türkiyeye geç geldi biraz daha erken gelseydi daha farklı olabilirdi.
    Yusuf Erdoğan
  • Adnan Januzaj

• Webo
  • Bojan
  • Avrupa piyasasında büyük beklentiler vaad eden ama beklenileni veremeyen yıldız tabirli futbolcular bence;

Andy Carrol
    Miroslav Stoch
    Stewart Downing
    Ricardo Quaresma
    Giovani Dos Santos
    Adrian Mutu
    Lazar Markovic
    Marcos Rojo
    Marc Overmars
    Raheem Sterling
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.