arkadaşlar işlerimden dolayı oyun oynayamuyorum ve charımı satmak istiyorum. char rogue 73 lwl %62 itemler +8 chitin kafalık +7 dd kafalık 2 parça reb +2 2 parça reb +1 shell dual +9 cleaver dual +0 rol 1 adet dex 16 helt 3 küpe 1 adet rogue e. 1 adet ss kalkan iron belt wariror pen. 3 parça +8 2 parça +7 und set
charda np yok bütün npleri clana bağışladım 7 8 k np var
izmir de oturan yada izmire gelebeilcek olan ciddi alıcılar benle irtibata geçerse sevinirim. mail avcicagdas@yahoo.com
bütün görev itemleri duruyor. fs si yok. gizli soru ve cevaplarının hepsi mevcutç charın ilk sahibiyim.
arkadaşlar itemler tek tek satılık değildir. char komple satılık.
up up up
Fiyat belirtsen daha iyi olur , UP !!
patosda itemlerin değerini hesaplayanca 130 140 gb civarında bir şey yapıyor. birde charın kendi değeri var. ciddi alıcı varsa bir şekilde 3 aşarı 5 yukarı anlaşırız.
up up up
up up up
çardan ss koyda görelim dostum ii satışlar up
charın isminin gözükmesini istemiyorum o yüzden ss koymuyorum. charın ismi gözükürse oyunda pmlerden kurtulamam. almak isteyen arkadaşlarla yüz yüze geldiğimizde zaten charın herşeyini görüyolarlar. charı görmek için gelip oturup sattlerce pk yapan arkadaşlar bile var
güncell
güncell
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme