En çok hoşlandığımız insan, kendimize benzettiğimiz insandır.
Montaigne
Benden sana hediye olsun o zaman... O söz...
Gerçi bu mesajı göndermiştim dün gece ama sanırım gönderdim sanıp göndermemişim.
quote:
Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU
quote:
Orijinalden alıntı: altanpsx
Sn. Yazıcıoğlu,
Bir kullanıcının yaptığı tweak'i siz bir mühendisin yaptığı ile karşılaştırdınız. Yazdığınızın farkında değlisiniz herhalde. Denon dada fan varmış, buda toz toplar herhalde yazan ben değilim. Alakasız yazı (sizin tabirinizle) sizden geldiği için doktor/hastabakıcı benzetmesi kullandımya zaten.
İlk msg ım aha denonun içinde fan var dandik bu dedim. Resmin altına da Şaka bir yana deli aletmiş denon dedim. Sonraki mesaj larımdan birinde de böyle yazdım "Mühendis koyunca toz yapmıyor da forumdan sıradan bi vatandaş koyunca toz yapıyo esasında latifemiz ona idi"
Farkında iseniz hep bir şaka latifeden bahsediyorum. Siz neden olumsuz algılamak istiyorsunuz yorumları anlamış değilim.
Buralarda çoğu insan yaşını almış.Eğer bu insanların saygısını kazanmak istiyorsanız emeğinizle yaptıklarınızla ve bu hobiye kattıklarınızla olur bu.Yaptıklarınızla burdaki insanların taktirini kazanarak olur bu. Foruma arada sırada giripte aşağılayıcı tavırlarla insanları suçlayarak ukala tavırlarla sanki karşısında 13 15 yaşında çocuklar varmış gibi ben en iyisini bilirim edaları ile gezinerek saygı kazanılmaz.
Özellikle birkaç arkadaş var sanki efendi guru nebiliim böle acaip bi tavırlarda.Bakıyosun ne kimseye yardımcı olmuyorlar ne kullandığı cihaz belli ne icraatı belli hiçbişe yok ortada ama efendi adamlar.Yav sen bi kendi icraatlarını anlatta insanların taktirini kazanıp sonra burda onlardan saygı bekle.Bizde diyelimki eyvallah usta senin bu konuda tecrüben çok fazla sözlerine güveniyoruz önerilerini de dinleriz sonuna kadar.
Neyse sevgiler saygılar.....
Sn. Yazıcıoğlu,
Konu ile ilgili yazışmaları buradan, kişisel yazışmaları Özel Mesaj'dan yapmanız daha uygundur.
Konuda, siz zaten ben ameliyatımı doktora yaptırım dediğiniz noktada benim için kapanmıştır. Bir gayretle tartışma ortamı yaratmak arzusundasınız ya sonu hayır olsun.
Forum yöneticilerine; Çok bilen, ama kendilerinden başka kimseye faydası olmayan, foruma yazanları aşağılayan, konuyu diledikleri anda çok farklı yerlere çeken, teknika' yı da tahrik edip maalesef her nedense uzaklaştırılmasına sebep olan kişiler forumda cirit atmaya devam ediyor. Elinde forumdan uzaklaştırma yetkisi olan bir yöneticide çıkıyor teknika'yı uzaklaştırıyor.Hemde hangi yazılı kurala istinaden uzaklaştırıldığını dahi belirtmiyor, "Ben uzaklaştırdım" diyemiyor.Bu teknika'yı kaçıncı uzaklaştırmanız sayın yöneticiler, saydınızmı? İsteyen cihazına istediğini yapar, forumda da isterse bunu paylaşır buna kim itiraz edebilir, ne hakkı vardır?Her ben yaptım oldu diyenin yaptığını yapmak zorundamısınız, Siz çocukmusunuz? Hiç gerek olmadığı halde mesele çıkarıyorlar, hatta olayı doktor, mühendis tartışmalarına kadar getiriyorlar. Arkadaşlar Sizler yakınınızda acil ihtiyacı olan birine pansuman yaptığınızda kendinizi doktormu sanıyorsunz? Peki ya kullandığınız sistemin tozunu aldığınızda da kendinizi o elektronik cihazları tasarlayan ve yapan mühendismi sanıyorsunuz? Yoksa ihtiyacı olana pansuman yapmam, sahip olduğum elektronik cihazlarında tozunu almam mı diyorsunuz? Bu foruma üyelik hakkı olan bir üye olarak teknika'yı uzaklaştıran forum yöneticisininde uzaklaştırma sebebini burada yazmasını en kısa sürede bekliyorum. Forum yöneticileri kral, biz üyeler köle değiliz. Saygılar.
Sn. Yazıcıoğlu,
Mesajları okuyanlar kimin ne yazdığını çok net anlayacaktır. Ben ortada konuşulacak bir konu göremiyorum. Sizin bu agresif tavrınızıda anlayamıyorum. Şu mübarek gündede kalp kıracak halim yok, sağlıcakla kalın.
Sn. aalikemal,
Sn. Teknika'nın arkadaşı olarak, kendisine haksızlık yapıldığı düşüncesi ile üzgün olmanızı anlayışla karşılıyorum. Ancak benim yazdıklarınızla ilgisi olmayan mesajlarımı konuya meze etmenize aynı şekilde yaklaşamıyorum. Lütfen beni bu tartışmaların içine çekmeye çalışmayın. Teşekkürler.
quote:
Sn. Yazıcıoğlu,
Mesajları okuyanlar kimin ne yazdığını çok net anlayacaktır. Ben ortada konuşulacak bir konu göremiyorum. Sizin bu agresif tavrınızıda anlayamıyorum. Şu mübarek gündede kalp kıracak halim yok, sağlıcakla kalın.
Agresif olmamak elde değilki ama sayın altan.Dediğim gibi karşınızda 13 15 yaşında çocuk yokki he tamam olur deyip sussun.Sizde yazdıklarınıza biraz dikkat edin insanları agresifleştirmeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: aalikemal
Forum yöneticilerine; Çok bilen, ama kendilerinden başka kimseye faydası olmayan, foruma yazanları aşağılayan, konuyu diledikleri anda çok farklı yerlere çeken, teknika' yı da tahrik edip maalesef her nedense uzaklaştırılmasına sebep olan kişiler forumda cirit atmaya devam ediyor.
Farkına varın artık sayın yöneticiler.
konuşulan konu nedir? "Power Amplifier" konuda çok güzel, çok seviyeli, yeri geldiğinde hafiften iğneleyen atışmaların olduğu mesajlarla giderken,geldiği nokta neresi ? " teknika neden ve nasıl ceza alır, şu kişi yaptı ama bu kişi ceza aldı, yönetim gaza geldi vs. bilimum yorumlar "
teknika yada başka bir kullanıcı forum kurallarına aykırı hareket ettiğinde uyarı/ceza alır. Bu yaptırımlar uygulanırken kişinin kaç mesajı olduğuna yada üyelik yılına bakılmaz. Yapılan hata ve karşılığı ceza uygulanır. Eğer siz kurallara uygun şekilde davranmıyorsanız, sizi tahrik eden yada hoşunuza gitmeyen şeyleri şikayet etmek yerine, cezasını kendiniz vermeye kalkarsanız ve bunda da kantarın topuzunu kaçırırsanız siz de ceza alırsınız.
ne amaçlı olursa olsun kişisel çekişme içeren mesajlarının yeri burası olmamalı. bundan sonra bunlara izin vermeyeceğinizi ümit ederim.
quote:
Forum yöneticilerine;
Elinde forumdan uzaklaştırma yetkisi olan bir yöneticide çıkıyor teknika'yı uzaklaştırıyor.Hemde hangi yazılı kurala istinaden uzaklaştırıldığını dahi belirtmiyor, "Ben uzaklaştırdım" diyemiyor.Bu teknika'yı kaçıncı uzaklaştırmanız sayın yöneticiler, saydınızmı?
Bu foruma üyelik hakkı olan bir üye olarak teknika'yı uzaklaştıran forum yöneticisininde uzaklaştırma sebebini burada yazmasını en kısa sürede bekliyorum. Forum yöneticileri kral, biz üyeler köle değiliz. Saygılar.
herhangi bir yönetici arkadaş gelipte size o işi ben yaptım demez, konunun muhattabı siz değilsiniz. Eğer ceza alan arkadaş niye ceza aldığını bilmiyorsa yada aldığı cezanın haksız olduğunu düşünüyorsa, forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak cevap alabilir.
Üyelik haklarınız olduğunu her zaman kabul ederiz, bu haklarınızı da üye olurken http://forum.donanimhaber.com/registration.asp kuralları ve şartları kabul ederek kazanıyorsunuz. Bu şartların içinde de diğer kullanıcılara karşı saygılı, ölçülü olmanızla ilgili maddeyi tekrar okumanızı tavsiye ederim.
herkese iyi forumlar dilerim.
Tamam işte wişne noktayı koydu
Sayın WISHNE:
Özellikle bu forum altında bu tip tartışmaların ardı arkası kesilmiyor.Belirgin birtakım guruplaşmalar hissediliyor.Konular çoğu zaman amacından sapıyor.Örnek olarak bu konuda da gördüğünüz gibi latife ile başlatılan bir konuşma nerelere vardı. Bu forum altında bu tartışmalara tarafsızca yön verebilecek bilgili alçagönüllü bir arkadaşa ihtiyaç olunduğu kanaatindeyim.Belki burası yeri değil ama diğer yönetici grubuna da iletirseniz bu konuyu memnun oluruz.
quote:
Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU
Sayın WISHNE:
Özellikle bu forum altında bu tip tartışmaların ardı arkası kesilmiyor.Belirgin birtakım guruplaşmalar hissediliyor.Konular çoğu zaman amacından sapıyor.Örnek olarak bu konuda da gördüğünüz gibi latife ile başlatılan bir konuşma nerelere vardı. Bu forum altında bu tartışmalara tarafsızca yön verebilecek bilgili alçagönüllü bir arkadaşa ihtiyaç olunduğu kanaatindeyim.Belki burası yeri değil ama diğer yönetici grubuna da iletirseniz bu konuyu memnun oluruz.
Yav güzel kardeşim,bırak tartışan tartışsın sana bana neTartışan olursa yönetimde görürse cezalandırır.Yön verecek kişi tüm forum üyeleri tarafından seçilmeliki demokratik olsun.E öyle bir durum olmayacağına göre tartışmıcaz
quote:
Sn. Yazıcıoğlu,
Sn. aalikemal,
Sn. Teknika'nın arkadaşı olarak, kendisine haksızlık yapıldığı düşüncesi ile üzgün olmanızı anlayışla karşılıyorum. Ancak benim yazdıklarınızla ilgisi olmayan mesajlarımı konuya meze etmenize aynı şekilde yaklaşamıyorum. Lütfen beni bu tartışmaların içine çekmeye çalışmayın. Teşekkürler.
Merhaba, Sayın altanpsx, teknika'nın arkadaşı olduğumu nereden çıkarıyorsunuz? Hangi hakla foruma katılanlara dilediğiniz tip elbiseyi biçiyorsunuz? Teknika isimli şahsı asla görmüş değilim, adını dahi bilmem.Benim serzenişim forumda araştırma, kendini geliştirme, öğrendiklerini, bildiklerini foruma katılan herkezle paylaşma arzusunda olan bir kişiye hemen hemen her açtığı konuda veya her yazdığı mesajda artık kim oldukları açıkça belli olan "FAYDASIZLAR" grubunun tepki göstermesi, mesaj yazanı yazdıklarıyla tahrik etmeleridir. Sizi tartışma içine çekmeye çalışan bir kimse olduğunu nasıl anladınız?Yazıyı kendi rızanızla yazıyorsunuz, sonra Beni konuya meze yapmayın diyorsunuz.Burada mesaj yazanlar mezemi? Ölçünüz buysa Siz zaten kendi kendinizi meze etmişsiniz.Tabii bu Sizin görüşünüz olabilir. Ama, Ben böyle düşünmüyorum.Beni kimse bu forumda kurduğu tezgahta (masada denir) meze edemez. Yazdıklarımın bugünden evveline faydası maalesef olamayacak.Ancak, hiç olmazsa bundan sonrası için faydası olsun. Forumdaki her üyenin olanların farkındalığında olmasını diliyorum.
Not: Teknika'yı uzaklaştırma sebebini forum yöneticilerine buradan sormuştum.WISHNE nickli forum yöneticisi arkadaş kendine göre açıklamada bulunmuş.Nezaketende olsa cevap verdiği için teşekkür ederim.Ama, bir kişi cezalandırılıyorsa forum yöneticileri "bu konu bizim aramızda" şeklinde anladığım bir cevap vermemeli.Yöneticiyim diyenler foruma katılanların menfaati doğrultusunda karar almalı, uygulamalı ve gerekçesini açıklamalı.En azından hangi kuralın ihlal edildiğini açıklamalı. Saygılar.
Arkadaşlar yönetici söyleyeceğini söylemiş. Daha konuyu uzatmanın anlamı nedir?
Döndüğünde herkes kendini savunur veya savunabilecek bilgileri gerekirse verir.
Ceza alan biri yüzünden daha fazla kırmaca küsmece olmasa.
Kimsenin ceza alan kişi ile ilgili bir sorunu yok zaten sorun ceza alanın üslubunda. Zaten yazılanları herkes okudu ve ne olduğu biliniyor.
Umarım daha fazla gerginlik olmaz.
Sn alikemal,
Bence olayı fazla abartıyorsunuz, bu tarz konuşmalar uzadıkça konunun akışıda değişir. Yüz yüze konuşmak ile yazışarak konuşmanın çerçevesi farklıdır.
Yazışmalar her türlü polemiğe ve yönlendirmelere açıktır. Bunu biliyorsunuz. Sonuçta (örnek) hakem kararını vermiş, hakem kurulu kararı iptal
edecek değil. Bakın yönetici, haklarınızı ve ceza ile ilgili bilgiyi ceza alan kişinin dilediği zaman ne amaçla aldığı konusunda bilgi alma hakkının olduğunu yazmış.
Ceza aldı diye üzülmeyin cep telefonundan da size yardım eder, yardımsever birisi nasılsa. Bunu ben dahil herkes biliyor.
Saygılar.
quote:
Not: Teknika'yı uzaklaştırma sebebini forum yöneticilerine buradan sormuştum.WISHNE nickli forum yöneticisi arkadaş kendine göre açıklamada bulunmuş.Nezaketende olsa cevap verdiği için teşekkür ederim.Ama, bir kişi cezalandırılıyorsa forum yöneticileri "bu konu bizim aramızda" şeklinde anladığım bir cevap vermemeli.Yöneticiyim diyenler foruma katılanların menfaati doğrultusunda karar almalı, uygulamalı ve gerekçesini açıklamalı.En azından hangi kuralın ihlal edildiğini açıklamalı. Saygılar.
bakın arkadaşım, DH Yönetimi gerekli gördüğünde kullanıcılara ceza ve hatta forumdan uzaklaştırma verebilir. Bu işlemleri yaparken, asla ama asla gözünün üstünde kaş var diyerek yapamaz Verilen her cezanın mutlaka forum kurallarınca karşılığı vardır. ve takdir edersiniz ki; bir tarafta forum yönetimi diğer tarafta kural dışı davranışta bulunmuş üye(ler), bunlar ceza aldığında neden ben yada bir başka arkadaşım gelip size yada başka birine açıklama yapsın ki? tabii ki menfaatler gözetilmektedir ama bunun öncelik sırasına göre yapılaması gerekmektedir. siz bir üyeye hakaret ederseniz ben hakaret edilen üyenin menfaatini düşünürüm. eğer bu iş karşılıklı yapılıyorsa o zaman da forum menfaatini düşünürüm.
bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi kişi foruma mail atarak sepebleri öğrenebilir yada Forumla ilgili görüş önerilerin yer aldığı bölümehttp://forum.donanimhaber.com/forumid_604/tt.htm konu açarak cevap bulabilirsiniz. ama yeri bu sayfalar olmamalı. bu konuyu daha fazla uzatmak sadece konuyu kirletmekten öteye gitmez.
bu kadarı yeter
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme