Şimdi Ara

power isinmas1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi şimdi birde everst de power fan dalgası var
    pardon asus prob da var o 0 devirde nie devir hıznı okumuyo??
  • 128 mb fx 5200 ekran kartım var.benim sorunum fazla ısınması sorun yaratırmı.şimdilik ısınması haricinde bir sorun yok.ben kasanın dışından tutugumda çok ısındığını fark ediyorum.teşekkürler.

Power'ın kaliteli mi?Gercek 300 watt mı?Benim eski dandik powerım da cok ısınırdı.Şu an Asus a30 var hiç ısınmıyor.
    Power'ın sistemin ihtiyaclarını karsılayamadıgı icin cok ısınıyor.Ekran kartın guclu bir kart ise mutlaka iyi bir powera sahip olmalısın.Zaten sen de belirtmişsin oyun oynarken cok ısındıgını.
    Eger powerın kaliteliyse fanının calısıp calısmadıgını kontrol et.Kasanın arkasını fazla duvara yaklastırma.Bırak kasan icindeki sıcak havayı atıp rahatlasın.
  • power dandikse yapıyodur
    kasada kaçtane fan var
  • kasa everest marka powerine bakmadım ne marka olduğuna. fan: power, kasa fanı ve işlemci fanı var.
  • powerına dikkat et yakında cosss olabilirsin
  • bende teknik yardım bölümünde benzer bir konu açmıştım.
    everest 400 watt psu vardı çok ısınıyordu. kasa kapağından bile çok fazla ısındığını hissedilebiliyordum, fanı fön gibiydi.
    değiştirdim everest verdi eleman yine şimdiki o kadar ısınmıyor. değiştirebilirsen değiştir derim,
    bir de arkadaki fanı duvara çok yakın olmasın.
  • 300 watt yerine 400 watt power alsam sorunu çözerim sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.