Şimdi Ara

Power Pinleri Nasıl Takılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayarı yarın Alıcam Vatana Toplatmak Mantıklımı Bilmiyorum Evde Toplamak İstiyorum 8 Pin Cpu Kabloları Vallahi Hiçbir Bilgim Yok Anakartın İçinden Takılış Listesi Çıkıyormuş Anakart : z97 gaming 5

• Kendi hiç deneyimin yoksa gül gibi sistemi kendin montaj etme vatandakilere bırak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pinleri sorun etme erkek ve dişiler birbirine uygunsa takılır uygun değilse zaten takılamaz

Bilgisayarını kendin topla çok daha iyi olur youtube da bir sürü video var izle ileride lazım olur, en ufak sıkıntıda bilgisayarı tamirciye götürmek zorunda kalmazsın

Hem zaten bilgisayar toplama işine bir girdin mi ne kadar kolay olduğuna sende şaşıracaksın
  • Anakart en iyilerden dikkat et

• Vallahi Napalım Öyle Yapıcaz Eve Gelince Son Bir Rütuş Atarız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

Pinleri sorun etme erkek ve dişiler birbirine uygunsa takılır uygun değilse zaten takılamaz

Bilgisayarını kendin topla çok daha iyi olur youtube da bir sürü video var izle ileride lazım olur, en ufak sıkıntıda bilgisayarı tamirciye götürmek zorunda kalmazsın

Hem zaten bilgisayar toplama işine bir girdin mi ne kadar kolay olduğuna sende şaşıracaksın

Hocam Skype İle Yardımcı Olursanız Evde Toplarım ?

• sanalasker kullanıcısına yanıt
    Ben seni bir yerlerden hatırlıyorum sanki PM'e gelsene Bi

• quote:

Orijinalden alıntı: sanalasker

quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

Pinleri sorun etme erkek ve dişiler birbirine uygunsa takılır uygun değilse zaten takılamaz

Hocam Skype İle Yardımcı Olursanız Evde Toplarım ?

Hocam zor değil gerek yok skype falan sen video izle önce

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.