Şimdi Ara

Power Saving Mode hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Masaüstü bilgisayar kullanıyorum.Monitörüm LG FLATRON L177WSB.Oyun oynarken(Tüm oyunlarda) oynamaya başladıktan 5-10 dakika sonra ekran bir anda kararıyor ve ekranda power saving mode yazıyor.Daha sonra ekran tekrar kararıyor ve bu şekilde kalıyor.Reset atmadan da düzelmiyor.Güç seçeneklerinden monitörü kapat seçneğini hiçbir zaman yaptım.Ayrıca sadece oyun oynarken olduğu için ısınmadan dolayı olduğunu da düşünmüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

• ekran kartı havlu atıyordur monitörde değil sorunun
  • Ekran kartını değiştirmem mi lazım
  • ısınıyodur kart
  • Isındığından olsa oyun oynamadığımda da olmazmıydı ?
  • aida 64 indir algılayıcı bölümünden sıcaklıkları yolla bakalım onlara
  • Belki sisteminin poweri gerekli gücü veremiyor karta?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcaklıklar bu şekilde
     Power Saving Mode hatası
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Pc 8 yıllık.Bu olmadan önce hiçbir sorun yoktu.Sonradan olabilcek bişey mi bu ?
  • sıcaklıklar normal değil termal macunları bitmiştir
  • Termal macunu ekran kartına mı sürücem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun sıcaklık yüzündenmiş.Oyunu ve AIDA64'ü birlikte açtım ve sıcaklıkları takip ettim.Power saving mode yazmadan hemen önce gpu diyot(yani ekran kartı)sıcaklığı 100 derece olmuştu.Termal macun sürüp tekrar deneyeceğim.Teşekkürler
  • benim eski ekran kartım oyun oynarken 120 derece olmuştu bir kere oynamaya devam etmiştim ne frekans düşürdü nede kapanma gibi durum oldu pekte iplememiştim açıkçası yansada kurtulsak diyordum ve kurtuldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 23 Ağustos 2015; 1:27:18 >
  • Açıkçası yansa bende sevinirim ama olmuyo :D Ama oyun da oynayamıyorum.O yüzden bi şekilde düzeltmem lazım :(

• Enver1997 E kullanıcısına yanıt
    hocam ben arkadaştan 10 liraya 2 yıllık 5570 almıştım kart yandığı zaman baya şanslıymışım onboard denedimde lolde bile ultra lowda 30 fps aldım o kadar rezalet bir gpu var işlemcimde görüntüyü bile 60 fps de vermeye zorlanır
  • Benimkisi o kadar değil 1 gb.Sims 4'ü bile kaldırıyo ama şimdi faydası yok.Bozulduğu gün oyun yüklemiştim,oynayamadım :( Ben en iyisi bilgisayarcıya götüreyim.Bilgisayarı parçalayasım geliyo :D

• Enver1997 E kullanıcısına yanıt
    macunu değiştirmeye 15 20 liradan fazla para vermeyinde 50 lira falan istemesin böyle dolandırıcılar çok oluyor
  • Tanıdığım bi bilgisayarcıya gidicem.Teşekkürler
  • Sorun ekran kartındaki kondansatörlerdeymiş.6 tanesi değişti.Şu anda sorun yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.