Şimdi Ara

Power Sleeve

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Power'ımı sleeveleyeceğim.renkler sırasıyla mavi-gri-beyaz olacak.power:xigmatek nrp vc500
    Durum:Şu an sleeveleri ve kablo kelepçelerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unheaven1 -- 11 Nisan 2013; 20:21:48 >

• 84 kişi okumuş 0 cevap...
  • öncelikle kolay gelsin. eğer bir kaç resim koysaydınız forum sakinleri daha ilgili olabilirlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: raSe34

öncelikle kolay gelsin. eğer bir kaç resim koysaydınız forum sakinleri daha ilgili olabilirlerdi
    şu an parçaları bekliyorum.ptt'nin sitesi ortalama 3 gün diyor.ama ben yinede powerın temsili bir resmini koyayım.
     Power Sleeve

benimkinde 5 molex 4 sata var ve 24 pin sleeveli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unheaven1 -- 12 Nisan 2013; 7:52:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unheaven1

şu an parçaları bekliyorum.ptt'nin sitesi ortalama 3 gün diyor.ama ben yinede powerın temsili bir resmini koyayım.
     Power Sleeve

benimkinde 5 molex 4 sata var ve 24 pin sleeveli değil.

Alıntıları Göster
    pttye son baktığımda

1.
    Kabul Edildi - HATAY(İSKENDERUN/İSKENDERUN)
    11/04/2013 10:58:06
    2.
    Torbaya Eklendi - HATAY(İSKENDERUN/İSKENDERUN)
    11/04/2013 12:37:36
    3.
    Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - HATAY(ANTAKYA/HATAY KARGO ŞUBE ŞEFLİĞİ)
    11/04/2013 15:29:43
    4.
    Torbaya Eklendi - HATAY(ANTAKYA/HATAY KARGO ŞUBE ŞEFLİĞİ)
    11/04/2013 16:31:59
    5.
    Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - ÇANAKKALE(ÇANAKKALE/ÇANAKKALE)
    13/04/2013 16:53:29

diyor.ne zaman alırım.

• quote:

pttye son baktığımda

1.
    Kabul Edildi - HATAY(İSKENDERUN/İSKENDERUN)
    11/04/2013 10:58:06
    2.
    Torbaya Eklendi - HATAY(İSKENDERUN/İSKENDERUN)
    11/04/2013 12:37:36
    3.
    Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - HATAY(ANTAKYA/HATAY KARGO ŞUBE ŞEFLİĞİ)
    11/04/2013 15:29:43
    4.
    Torbaya Eklendi - HATAY(ANTAKYA/HATAY KARGO ŞUBE ŞEFLİĞİ)
    11/04/2013 16:31:59
    5.
    Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - ÇANAKKALE(ÇANAKKALE/ÇANAKKALE)
    13/04/2013 16:53:29

diyor.ne zaman alırım.

Alıntıları Göster
    hocam sleevleri nerden aldınız kaça patladı kimden aldınız

• modifiyemalzemecisi.com emrah abiden aldim toplamda 135tl tuttu.herhalde yarin gelir sleeveler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAZINGA!

modifiyemalzemecisi.com emrah abiden aldim toplamda 135tl tuttu.herhalde yarin gelir sleeveler

çok tutmuşya yurttışından getirseniz daha az tutardı
  • sadece sleeve yok 1-2 yan urunde var.yas kucuk oldugu icin yurtdisi olayina da girmem imkansiz zaten.en iyisi emrah abiden almakti.yurtdisinda sadece 50+dolar shipping var.
  • quote:

sadece sleeve yok 1-2 yan urunde var.yas kucuk oldugu icin yurtdisi olayina da girmem imkansiz zaten.en iyisi emrah abiden almakti.yurtdisinda sadece 50+dolar shipping var.
    Bende ayakkabı ipi ve eşofman ipi denedikten sonra vazgeçtim.Zaten gerekli malzemeler yok.Pinleri çıkarması bile çok zor oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Bende ayakkabı ipi ve eşofman ipi denedikten sonra vazgeçtim.Zaten gerekli malzemeler yok.Pinleri çıkarması bile çok zor oldu.

Alıntıları Göster
    bugün inşallah ptt getirirde başlarım ufaktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Alıntıları Göster
    bir daha ptt kullanırsam şerefsizim.adamlar cumartesi 16:53te gelen kargoyu pazar tatil olduğu için veremediler,e bugün pazartesi?hani benim kutum nerde?nerde hızlı güvenilir kargo?bide adam adam hesaplattırıyolar 3 gün çıkıyo hatay çanakkale.3 günün 1.si perşembe 2.si cuma 3.sü cumartesi 4.sü pazar 5.Sİ PAZARTESİ.hani nerde hız?nerde güvenilirlik?söylüyorum tek ptt kalsa bile kullanmam arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unheaven1 -- 15 Nisan 2013; 16:11:21 >

• quote:

bir daha ptt kullanırsam şerefsizim.adamlar cumartesi 16:53te gelen kargoyu pazar tatil olduğu için veremediler,e bugün pazartesi?hani benim kutum nerde?nerde hızlı güvenilir kargo?bide adam adam hesaplattırıyolar 3 gün çıkıyo hatay çanakkale.3 günün 1.si perşembe 2.si cuma 3.sü cumartesi 4.sü pazar 5.Sİ PAZARTESİ.hani nerde hız?nerde güvenilirlik?söylüyorum tek ptt kalsa bile kullanmam arkadaş.

Alıntıları Göster
    beyler sleeve işi bitti.atx pin kalmadığı için 6pin leri slleve yapamadım sadece 6+2nin +2 sini yaptım.bu arada yapacak arkadaşlara duyurum sakın pin sökücü kullanmayın.3 gün pin sökücüyle 15-20 pin çıkardım zımbayla 1 saatte bütün pinler çıktı.bu arada malesef fotolar tabletteydi tabletin de ekranı kırıldı :S garantiye gidecek anca gelince foto çekip atabilirim.

• quote:

beyler sleeve işi bitti.atx pin kalmadığı için 6pin leri slleve yapamadım sadece 6+2nin +2 sini yaptım.bu arada yapacak arkadaşlara duyurum sakın pin sökücü kullanmayın.3 gün pin sökücüyle 15-20 pin çıkardım zımbayla 1 saatte bütün pinler çıktı.bu arada malesef fotolar tabletteydi tabletin de ekranı kırıldı :S garantiye gidecek anca gelince foto çekip atabilirim.

Geçmiş olsun. Sleeve'lerin renkleri hakkında biraz tereddütlerim oluştu, güzel oldu mu peki? Bir de sleeve yapımı zor mu? Pin çıkartıp takmak falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

quote:

Geçmiş olsun. Sleeve'lerin renkleri hakkında biraz tereddütlerim oluştu, güzel oldu mu peki? Bir de sleeve yapımı zor mu? Pin çıkartıp takmak falan.

Alıntıları Göster
    valla söylediğim gibi,zımba olacak pin sökücü falan hikaye. renklerde asusun p8z77 lerine benzedi :D

• quote:

valla söylediğim gibi,zımba olacak pin sökücü falan hikaye. renklerde asusun p8z77 lerine benzedi :D

Sleev miymis bunlarin adi. Ben de bu corap sleeve artik neyse ondan istiyorum. Nerede satilir bu zimbirtilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

quote:

Sleev miymis bunlarin adi. Ben de bu corap sleeve artik neyse ondan istiyorum. Nerede satilir bu zimbirtilar

arkadaş burdan aldım yazmış modifiyemalzemecisi.com
  • quote:

Hocam tabletiniz ne zamana gelir? Sabırsızlanmaya başladık

Bir de PSU'nuz modüler mi? Değilse nasıl göründüğünü merak ediyorum. Zor olur sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

quote:

Hocam tabletiniz ne zamana gelir? Sabırsızlanmaya başladık

Bir de PSU'nuz modüler mi? Değilse nasıl göründüğünü merak ediyorum. Zor olur sanki.

Alıntıları Göster
    tablete 99 tl ekran fiyatı istediler yaptırmadım.büyük ihtimal yarın telefonla vs.yle çeker atarım foruma.modüler değil xigmatek nrp-vc500.bu arada demirciye gitmem lazım psu nun kablolarının çıktığı yer açık kaldı orayı kestirip u fitil takmam lazım.
    Hepinize ilginiz için teşekkür ederim.

• quote:

tablete 99 tl ekran fiyatı istediler yaptırmadım.büyük ihtimal yarın telefonla vs.yle çeker atarım foruma.modüler değil xigmatek nrp-vc500.bu arada demirciye gitmem lazım psu nun kablolarının çıktığı yer açık kaldı orayı kestirip u fitil takmam lazım.
    Hepinize ilginiz için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Takip hocam. iyi birşey çıkacak gibi. kararlısınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.