Arkadaşlar Merhaba, Bu Pc Sizce Bu Bilgisayar Nekadar Power Supply(Güç Kaynağı) İster,Hangi Power Supply Önerirsiniz.
Mevcut Olarak Aopen 300 Watt Power Var.Çalıştırıyor Bana Göre Bir Sorun Yok Aslında arkadaşın biri: -lan oğlum maynakmısın tam performans alamassın,dedi
bende işin ehillerine sormak lazım diye konuyu açtım sistem aşağıdaki gibidir.
AMD ATHLON II X4 640 (3.0GHz) 2MB AM3 BOX Anakart ASUS M4A88T-M USB3 DDR3 1866 S+V+GL+RAID+16X 938p Ekran Kartı AXLE 9800GT (256BIT) 1GB DDR3 VGA/DVI/HDMI Bellek 4 GB DDR3 1333 MHZ HI-LEVEL (SOGUTUCULU) (1 adet) Harddisk WESTERN DIGITAL 1TB 64MB SATA2 3GB/1SN Optik Sürücü LG GH22NS50 22X8X16X SATA DVD-RW SIYAH
En az 400 W kaliteli PSU iyi olur. Yalnız ilerde değişiklik düşünürsen ona göre üzerine koy. Hesaplama programı 350 W yazdı ama sınırda kullanmaktansa 400 W almak daha mantıklı. http://extreme.outervision.com/PSUEngine
SİSTEM EN AZ 400 WATT POWER SUPPLY GEREKLİDİR.
ALTA İNMEZ ÜSTE ÇIKILMASI GEREK PERFORMANS VE SESSİZLİK AÇISINDAN MARKA SEÇMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM.
öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim,
Everest 500w 12 cm fanlı sizce bu iyimidir?
400W iyidir sisteminiz icin.
quote:
Orijinalden alıntı: ARSLAN MEHMET
-lan oğlum maynakmısın tam performans alamassın,dedi
bilgisayar çalışıyor ve sorun çıkmıyorsa gerek yoktur.
burayı kullanıp bak bakalım yetiyormuymuş yetmiyormuymuş
tabi tüm parçaların sürekli %100 güç harcamadığınıda göz önüne alırsan
sorun çıkarmayan bilgisayar için güç kaynağı almaya gerk yoktur.
sen eşşeği sağlam kazığa bağla nasılsa ılerdede lazım olabılır kı olacaktırda 600w al bence ılerde sıkıntı çekmezsin donanım değişikliğine gittiğinde daha mantıklı
Arkadaşım 350 W alsanda 80+ özellikte kaliteli bir marka al. Everest bizde markadan sayılmıyor.
kaliteli bi marka seçersen 450 wattt ve yukarısı öneririm...
Cevaplar için teşekkür ederim,
Power Supplyden açıkçası fazla anlamıyorum.
Kaliteli bir marka derken hangilerini kastediyorsunuz.
Marka adı söylemiyorum, tavsiye edeceklerimin en ucuzu bunlar ve verilen bilgilerde tatmin edici, daha pahalıları için zaten yoruma gerek yok. Kablolarını da dikkate alıp istediğini seç.