Şimdi Ara

POWER SUPPLY ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mevcut arızalı cooler master g750m 80plus 750w model power supply için servisten değişim kararı çıktı.
    Vatan bilgisayar'dan aynı power supply yerine aşağıdaki power supply li kasayı almayı düşünüyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-champ-spec-02-80plus-650w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html

Sistemime kasa içerisindeki power supply(Corsair VS650 80 Plus 650W) yeterli gelirmi acaba.

Yada farklı bir öneriniz varmıdır.Teşekkürler

Sistem:
    İntel İ5 4690
    Evga GTX970
    16 GB DD3 Ram
    Samsung 120 850 evo
    Samsun 750 gb 7200 3,5 HD
    Toshiba 500 gb 5400 2,5 HD

• Kasanın icinde gelen psu sisteminiz icin yeterli olur ama elinizde kasa varsa poweri ayricada alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Ottoman T kullanıcısına yanıt
    650 watt psu'ya gerek yok aslında fazla para vermek zorunda değilsiniz, ben vs 450'nin dahi yeteceğini düşünüyorum.

• black modern kullanıcısına yanıt
    Yok hocam elimdeki arızalı olduğu için servis tarafından garanti kapsamında değişim kararı çıktı.
    Bende power supply yerine power supply li bir kasa alayım diyorum.Ama kasa içerisindeki powre supply sistemimde sorun yaşatırmı onda kararsız kaldım.

Cooler mastar 12 v 62A akım veriyor.Corsair VS650 12V 50 A akım veriyor.
    Bu sebeple tereddütüm.
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Normalde 500W yeterli gibi duruyor ama oyunlar da yük altında nasıl bi tepki alırım bilemediğim için hep yükse k almaya çalıştım.
    Şimdikte elimde 369 tl hediye kartı veya aynı üründen almam gerekecek.
  • Vs 650 12V kanalından 600W verebiliyor.
    Bu da sisteminiz için fazla fazla yeterli hocam.

• The Ottoman T kullanıcısına yanıt
    O zman kasa+psu için 370 liralık ürünlere bakabilirsiniz çünkü fazlasının bir faydası yok aynı şekilde çalışıcak :)

• İçindeki psu vs650'den daha iyidir güç olarak olmasa da verimlilik ve ses olarak, kapasite konusunda hiç sorun çıkarmaz bunu alabilirsiniz eğer içindeki rm 550 değilse ben almazdım.
    www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-wampspec-01-80plus-550w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html

• DÜZ GÜN BİR 500 W YETERLİ OLACAKTIR SİSTEMİNE.

YOLLADIĞIN LİNKTEKİ KASADA SPEC 01 DE VS SERİSİ POWER VAR 80 PLUSUN EN DÜŞÜK SERTİFİKASINA SAHİP.
    550 W VE 400 LİRA VATANDAKİ OLUMSUZ KULLANICI YORUMLARINIDA DİKKATE ALDERİM.
    VE DONANIM HABERDE VS SERİSİ İLE ALAKALI SIKINTI YAŞAYAN COK İNSAN VAR KASANIN MALZEME KALİTESİNİN DE
    YORUMLARDA KÖTÜ OLDUĞU SÖLENİYOR BEN SADECE POWERI İCİN ŞUNU SÖYLEYE BİLİRİM EN DÜŞÜK SERTİFİKA OLSADA OLUR OLMASADA.

MODULER VE 80 PLUS BRONZ XIGMATEK 600W.
    http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-tauro-serisi-80plus-bronze-600w-moduler-guc-kaynagi.html

VEYA 5 YIL GARANTİLİ FSP HYPER 700W (12 V 53 A)
    http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-hyper-700-serisi-700w-guc-kaynagi.html

VE 400 TL BÜTÇEDEN GERİYE HATIRI SAYILIR BİR PARA KALIYOR ONUNLADA GÜZEL BOŞ KASA ALABİLİRSİN.

• metekmete kullanıcısına yanıt
    Sitede yazan model SPEC 02 VS650W model olarak yazıyor.
    VS650W sistemime yeterli gelirse kasalı alarak kasayıda sıfırlamış olurum diye düşünmüştüm.
    Kasa hakkında genel yorumlar ve incelemeler pozitif yönde olunca bu kasaya yönelmiştim

Şuan kullanmış olduğum kasa XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION.Malzeme kalitesi kötü ve ön paneldeki usb portunun biri kırk olduğu için(Servisinden parçanın olup olmadığı bilgisini 1 haftadır alamadım.) yenilemek mantıklı gelmişti.

Benim için psu 80 plus olması öncelikli ve FSB HYBER da 80 plus sertifikasi yok.XIGMATEK marka ürün kesinlikle bir daha almam.

En iyisi kendi kullandığım Cooler master g750 80 plus psu yu tekrar almak.

Herkese yorumları için teşekkür ederim.

Ama aklım hala Corsair SPEC 02 kasada kalmadı değil

• ASGARD 382 YILLARCA DONANIM HABERİ SALLADI MALZEME 382 Yİ BEĞENMEDİYSEN AKLIN HİÇ CORSAİR SPEC 2 /1 DE KALMASIN
    472 LİRA COK FAZLA GERCEKTEN VS SERİSİ 650 W YE DEĞMEZ. GÖRSEL GÖRÜNTÜ KİŞİSEL TABİ BUNA YORUM YAPILMAZ. AMA O PARALAR ÇOK DAHA GÜZEL ÜRÜNLER VAR

ZALMAN GLX 700 W POWER 80PLUS 285 TL CİVARI KALAN PARAYLADA YİNE GÜZEL KASA ALIRSIN DAHA KALİTELİ OLUR.
    http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm700-glx-serisi-80plus-700w-guc-kaynagi.html

BU ARADA BOZULAN POWERINDA İYİ YİNE ALMAYI DÜŞÜNÜRSEN ALABİLİRSİN. EĞER AKIM KORUYUCU YOKSA
    POWERI KORUMA ADINA KORUYUCU PRİZ ,REGÜLATÖR, KESİNTİSİZ GÜÇKAYNAĞI V.B ÜRÜNLERİDE KULLANMANI TAVSİYE EDERİM.

• metekmete kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim,sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.