Şimdi Ara

Power Supply tavsiyesi. [Max. 150TL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Corsair VS 650 aldım. Hepinize teşekkür ediyorum. İyi forumlar diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: €KONOMI$T

quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

quote:

Hocam Ocz zs550 mi yoksa Corsair vs650 mi?

Bu versus'u Corsair kazanır çünkü 12V kanalından 50A veriyor paşalar gibi. Bunun karşılığı 600W verebiliyor demek 12V kanalından.
    Uçuk fiyat farkı yoksa Corsair tercih edersin.

OCZ'de sağlam. Sakın kötülüyorum zannetme.

Eyvallah hocam sağolasın. Şu an inventus un sitesinde Corsair Vs 650 Kargo dahil 155TL ye geliyor fiyatı. Büyük ihtimalle sipariş geçeceğim daha uygun fiyat var mı diye araştırıyorum şu an. Teşekkürler yardımlarınız için.

Rica ederim kardeşim. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Corsair VS-450 modeli sisteminize fazla fazla yetecektir. Kısaca anlatmak gerekirse sözde 500-550-600w ibareli power supplyler 12v kanalından 400/408/432w güç sağlıyorlar. Corsair VS-450 modeli 12v kanalından 408w sağlar, yani etiket üzerinde yazan gerçek gücü sağlıyor. Bu rakamda sizin sisteminiz gibi iki tanesini bile rahat rahat kaldıracak demektir. Sisteminizi güncellemek isterseniz bile power supply'i rahatlıkla kullanabilirsiniz.

http://www.bizdehesapli.com/CP-9020049-EU

Alternatif olarak yüksek sistem bileşenleri ile değiştirmeyi düşünceniz olursa VS-550 modelini tercih edebilirsiniz.

http://www.bizdehesapli.com/CP-9020050-EU

Yardımınız ve bilgilendirme için teşekkürler hocam. İlerde yeni bir sistem toplama niyetim var o yüzden vs 550 alsam daha iyi bir seçim olur diye düşünüyorum. Tekrardan teşekkür ederim.

ilerde güzel bir sistem toplıycam diyorsan 750 lik psu lardan al sıkıntı yaratmasın sana

• @kedi bedri Sağolun hocam çok teşekkürler.

@golddareth Hocam yakın zamanda yüksek bütçeli bir sistem toplayabileceğimi sanmıyorum. Birkaç yıl sonra orta-üst seviye arasında bir sistem toplama gibi bir düşünce var aklımda ama ne zaman olur bilmiyorum. Teşekkürler.
  • quote:

@kedi bedri Sağolun hocam çok teşekkürler.

@golddareth Hocam yakın zamanda yüksek bütçeli bir sistem toplayabileceğimi sanmıyorum. Birkaç yıl sonra orta-üst seviye arasında bir sistem toplama gibi bir düşünce var aklımda ama ne zaman olur bilmiyorum. Teşekkürler.

psu bil bilgisayarın kalbidir derler :) o açıdan sağlam ve yüksek bir psu zararı yok uzun vadede yararı vardır ilerde toplıycağın makinedede kullanırsın veya dikkat etmişsindir hep ekran kartı gibi parça değiştirenler genelde psu yuda değiştirip ekstıra masrafa giriyorlar o açıdan bakarsan uzun vadede aslında kardır
  • Hayırlı olsun. :)
  • Güle güle kullanın.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.